Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. Éppen most , Sinistra írta: December óta én is türelemmel várom és várom az oltást, aztán meg most eszembe jutott, hogy valószínűleg a dokimnak nem adtam meg az új telefonszámomat, pedig lehet lenne már időpontom Na hétfőn az első dolgom lesz, már ha hajlandó lesz egyáltalán felvenni a telefont. E-mail címed nincs? Sokaktól hallom, hogy az a biztos, mert a telefont nem veszik fel már, annyian hívják őket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. 2 perccel korábban, Sinistra írta: December óta én is türelemmel várom és várom az oltást, aztán meg most eszembe jutott, hogy valószínűleg a dokimnak nem adtam meg az új telefonszámomat, pedig lehet lenne már időpontom Na hétfőn az első dolgom lesz, már ha hajlandó lesz egyáltalán felvenni a telefont. A regisztrációkor kell megadni minden adatot. A dokidnak ehhez nem sok köze van. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. Eddig én minden ismerősömtől azt hallottam, hogy a doki vagy az asszisztens telefonon hívta őket közvetlenül. Ha emailen is elérnek, az jó lenne, végülis a regisztrációkor azt megadtam, a telefonszámomra már nem emlékszem, hogy kellett-e... De nem értek hozzá, hogy megy ez. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. Regisztrációkor minden adat kell, mail, telefonszám. Azon a telefonon hívnak, amit megadtál. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. Próbáljátok meg felhívni az orvost, és finoman érdeklődni, simán lehet, hogy azt mondja, másnap mehetsz 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 18. Hozzászólás ideje: 2021. Április 18. 21 órával ezelőtt, Sinistra írta: Eddig én minden ismerősömtől azt hallottam, hogy a doki vagy az asszisztens telefonon hívta őket közvetlenül. Ha emailen is elérnek, az jó lenne, végülis a regisztrációkor azt megadtam, a telefonszámomra már nem emlékszem, hogy kellett-e... De nem értek hozzá, hogy megy ez. Öcsémnek csak e-mail-en írtak, hogy két nap múlva van időpontja. Nekem még a mai napig nem szóltak semmit, pedig január elején regisztráltam. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Ezt beteszem ide érdekességnek, hogy ilyen is volt: 1942, Aréna (Dózsa György) út. A "főszereplő" egy MÁVAG N26-os autóbusz 10-es járatszámmal. A 10-es villamost pótolta. A hűtőrácsát díszítő, bajuszra emlékeztető díszekről, nem véletlenül kapta a "Harcsabusz" nevet. Egy másik, amit a képen is láthatunk, hogy kötött pályára kényszerült. Ennek sajnálatos oka, hogy a második világháborúban az üzemanyag és a gumiköpeny hiány miatt -a főváros tömegközlekedési igényeit kielégítendő -átalakítottak 41 járművet alakítottak ilyenné. Hűtőjüket sárgára festették, a hátsó peronfalukon pedig a "Sínautóbusz" felirat volt látható. Azért kiállni részegen a villamosmegállóba és látni, hogy begördül egy ilyen az azért felejthetetlen egy élmény lehetett 1 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. 8 minutes ago, NorbiLordi said: Azért kiállni részegen a villamosmegállóba és látni, hogy begördül egy ilyen az azért felejthetetlen egy élmény lehetett És másnaposan rájönni hogy nem behaluztad a sok piától a cuccot, hanem tényleg létezik még egyet dobott az élményen. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. 7 perccel korábban, Iqvi írta: És másnaposan rájönni hogy nem behaluztad a sok piától a cuccot, hanem tényleg létezik még egyet dobott az élményen. Megkapták a vidékiek is amúgy ugyanezt a feelinget, csak ott Ikarus 260-as jött Ebből prototípuson kívül nem jutottak előrébb 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Az komoly. Úgy van post-apocaliptic feelingje az egésznek, úgy hogy nem is volt atomháború. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Még mindig úgy van, hogy ha nem vqgy tag a facebook-on akkor nem tudod használni a massengert? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. 5 minutes ago, Ody Mandrell said: Még mindig úgy van, hogy ha nem vqgy tag a facebook-on akkor nem tudod használni a massengert? Nem, van ismerősöm aki facebook profil nélkül használja a messengert. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Gondolkodom rajta, hogy letörlöm magam mert gyakorlatilag semmi értelme nincs, és tele van s*ggfejekkel. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Hozzászólás ideje: 2021. Április 19. Florida, fuck yeah https://24.hu/elet-stilus/2021/04/19/dino-dinoszaurusz-video-biztonsagi-kamera-florida/ 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. Húst már lassan csak megint az ünnepnapokra éri meg venni. https://hvg.hu/gazdasag/20210420_tenyleg_dragul_a_hus?fbclid=IwAR0pm2EtycejVNjeC3ckoHGQ2k4xxfnTPK75AarYzKSbvDdSupxoMvUqJHs 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. Legyél vegetáriánus. 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. 22 órával ezelőtt, Iqvi írta: https://24.hu/elet-stilus/2021/04/19/dino-dinoszaurusz-video-biztonsagi-kamera-florida/ Welcome to Jurassic Yard. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. 46 minutes ago, Rog said: Welcome to Jurassic Yard. Written and directed by Florida Man. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. Hozzászólás ideje: 2021. Április 20. 2021. 04. 14. - 10:53, kolmilan írta: Ma voltam vérvételen, D-dimer tesztet csináltattam a biztonság kedvéért, ami kimutatja a kezdődő vérrögöt. 6400 Ft volt magánban. Köszi hogy ezt beirtad! Magamtól nem mentem volna D-dimer tesztre de igy én is sort kerítettem rá. Szerencsére jó eredménye lett. 3 Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. (szerkesztve) 20 órával ezelőtt, Bomarr írta: Köszi hogy ezt beirtad! Magamtól nem mentem volna D-dimer tesztre de igy én is sort kerítettem rá. Szerencsére jó eredménye lett. Azt szeretném még megjegyezni, hogy ha emiatt mentek vérvételre, mindenképpen csináljatok mellé vérképet és fibrinogén tesztet is. Ha esetleg gebasz van, az orvosnak ez segít értelmezni az adatokat, és nem sokkal dobja meg a vérvétel árát. Az Astrával összefüggésbe hozott trombózis ugyanis alacsony vérlemezke (trombocita)-számmal jár. Ha pedig esetleg magas a D-dimer, még véletlenül se kezdjetek el heparint beinjekciózni magatoknak (köznapi nyelvén: hasbaszuri), mert az csak ront rajta. A Telex-cikkben megosztott információ téves volt. Nekem végül enyhén megemelkedett volt a D-dimerem (0.98, 0.50 fölött magas), jól össze is f*stam magamat, amikor megláttam, de az orvosom azt mondta, hogy ilyenkor még nem kell semmit sem csinálni, főleg, ha nincs semmi tünet. Tegnap megint megnézettem, és már 0.80, szóval fokozatosan csökken. Egy hónap múlva ismét megnézetem, akkor remélhetőleg már határértéken belül lesz. Szerk.: Igazából most már azt mondanám, hogy ne csináltassatok ilyen tesztet, mert csak fölöslegesen izgultok miatta. Ha valami komoly baj van, az amúgy is akut panaszokkal (fejfájás, homályos látás, alhasi fájdalom) jár majd. Szerkesztve: 2021. Április 21. - kolmilan 4 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Egy olasz férfi 15 éven át lógott a munkahelyéről, és közben kapta a fizetését 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Nem csoda, hogy majdnem csődbe mentek a Dél-Európai országok. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Szieszta fogalmát elég tágan értelmezte Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. 2 órával ezelőtt, kolmilan írta: Azt szeretném még megjegyezni, hogy ha emiatt mentek vérvételre, mindenképpen csináljatok mellé vérképet és fibrinogén tesztet is. Ha esetleg gebasz van, az orvosnak ez segít értelmezni az adatokat, és nem sokkal dobja meg a vérvétel árát. Az Astrával összefüggésbe hozott trombózis ugyanis alacsony vérlemezke (trombocita)-számmal jár. Ha pedig esetleg magas a D-dimer, még véletlenül se kezdjetek el heparint beinjekciózni magatoknak (köznapi nyelvén: hasbaszuri), mert az csak ront rajta. A Telex-cikkben megosztott információ téves volt. Nekem aztán orvos ismerősöm is azt mondta, hogy ez a D-dimer teszt nem hülyeség és tényleg érdemes csinálni. Én annyiból jól jártam hogy nekem már az első mérésnél a határértéken belül volt, tehát engem rögtön megnyugtatott az eredmény. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Lehet erről tudni valami bővebb infót? Háziorvostól lehet kérni beutalót? Vérvételre úgy is menni akarok hamarosan. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Azt, hogy az államiban ez hogy működik azt nem tudom, de magánrendelőkben lehet kérni D-dimer tesztet. Nálam nagyon gördülékenyen ment. Foglaltam időpontot. Ahogy betettem a lábam szinte rögtön tudtak fogadni. Reggel vettek egy kis vért, este pedig már e-mailen küldték az eredményt. Az egész kb. 7 ezer forint volt. 1 2 Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. 15 perccel korábban, Bomarr írta: Nekem aztán orvos ismerősöm is azt mondta, hogy ez a D-dimer teszt nem hülyeség és tényleg érdemes csinálni. Én annyiból jól jártam hogy nekem már az első mérésnél a határértéken belül volt, tehát engem rögtön megnyugtatott az eredmény. Most beszéltem az (osztrák) háziorvosommal a laboreredményekről. Azt mondta, hogy holnap felhívja a bécsi általános kórház véralvadási osztályát, hogy ilyen enyhén emelkedett esetekben van-e valami plusz teendő. A magyar orvosokban sajnos kissé megrendült a bizalmam, miután a heparininjekciót javasolták (úgy, hogy közben az amerikai járványügy is kiemelte, hogy az csak ronthat a helyzeten). Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. (szerkesztve) 31 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Lehet erről tudni valami bővebb infót? Háziorvostól lehet kérni beutalót? Vérvételre úgy is menni akarok hamarosan. Ha magánban is csináltatod, mindenképpen kérj mellé vérképet és fibrinogén tesztet. A Medicoverben ez 900+1500, a D-dimerrel együtt összesen 7900 Ft. Szerk: emelték a Medicoverben a D-dimer teszt árát, most már 8000-be kerül, szóval a többivel együtt 10400 Ft. Szerkesztve: 2021. Április 21. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. A körzeti orvoshoz megyek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. 35 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Lehet erről tudni valami bővebb infót? Háziorvostól lehet kérni beutalót? Vérvételre úgy is menni akarok hamarosan. De Téged kínaival oltottak, ha jól emlékszem. Ott nincs hír ilyen mellékhatásról. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.