Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Úgy emlékszem, szeretitek a kiscicákat, szóval íme Merész. ;)

bk2XB.jpg

m6Zz7.jpg

Tegnap este találtuk, és mostanra döntöttük el, hogy megtartjuk. A nevét onnan kapta, hogy bámulatos vakmerőséggel felmászott a cseresznyefára(ahonnan később jól le is kellett szedni).

Hozzászólás ideje:

Nekem majdnem volt egy halálközeli élményem 18 évesen amikor szándékosan kipróbáltam egy gyógyszeres pálinkás turmixot.

Nekem egyszer egy életközeli élményem volt. :D Na az a durva igazán :D
Hozzászólás ideje:

Sok örömöt a cicával! Nagyon aranyos. :)

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Lenne egy műértékelős kérdésem. Szerintetek egy 64 éves jó állapotban lévő ruhás szekrény mennyit érhet? Ami nem boltban, hanem egy asztalos saját műhelyében készült.

Szerkesztve: - SZKipi Padawan

Hozzászólás ideje:

Sajnos fogalmam sincs, de egy bútorasztalos lehet, hogy tudna valami árorientációt adni.

Hozzászólás ideje:

Nekem a HyperCam 2 nevű program kapcsán lenne kérdésem. Mi az oka annak, hogy hangot egyáltalán nem rögzít. Nézegettem a "Sound" fület, de így sem született megoldás. :hmm:

Hát ez így kicsit kevés információ. Mintha egy orvosnak azt mondanám: a barátom szédül. Nézegettem, kicsit sápadt. Milyen gyógyszert kéne bevennie? :)

Hozzászólás ideje:

Hát ez így kicsit kevés információ. Mintha egy orvosnak azt mondanám: a barátom szédül. Nézegettem, kicsit sápadt. Milyen gyógyszert kéne bevennie? :)

Rákattintok kétszer, gyorsan a HyperCam 2 nevű ikonra. A 'Screen Area' fülön ráklikkelek a 'Select Region' gombra, majd kijelölöm azt a területet, amit fel szeretnék venni - ami jelen esetben egy videó részlet. Az F2 gomb lenyomásával elindítom a felvételt, ami tart x ideig. Ezt követően szintén az F2-vel leállítom a felvételt. Megnyitom a Total Commandert, majd megkeresem a mappát, ahová a felvétel mentésere került. Megnyitom BS-Player segítségével, ám míg kép van, hang egyáltalán nincs.

A HC-ben nézegettem a 'Sound' fület, ahol elképzeléseim szerint a hangra vonatkozó beállítások elérhetők, de itt sem találtam megoldást a problémámra. :)

Hozzászólás ideje:

Aki bűnös az bűnös. Nehogymár azért kapjon enyhébb büntetést, mert ő színész, meg van pénze stb. Üljön csak le 1-2 évet, majd elgondolkozik.

De akit érdekel az itt folyamatosan követheti a dolgokat:

http://www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20110621-jogeros-itelet-szulethet-stohl-andras-pereben-masodfoku-targyalas.html#1

Hozzászólás ideje:

Rákattintok kétszer, gyorsan a HyperCam 2 nevű ikonra. A 'Screen Area' fülön ráklikkelek a 'Select Region' gombra, majd kijelölöm azt a területet, amit fel szeretnék venni - ami jelen esetben egy videó részlet. Az F2 gomb lenyomásával elindítom a felvételt, ami tart x ideig. Ezt követően szintén az F2-vel leállítom a felvételt. Megnyitom a Total Commandert, majd megkeresem a mappát, ahová a felvétel mentésere került. Megnyitom BS-Player segítségével, ám míg kép van, hang egyáltalán nincs.

A HC-ben nézegettem a 'Sound' fület, ahol elképzeléseim szerint a hangra vonatkozó beállítások elérhetők, de itt sem találtam megoldást a problémámra. :)

Az a baj, hogy nem ismerem a programot. De az is lehet, hogy a géped beállításában van a gond. Nálam is van olyan, hogy nem lehet felvenni programmal, ilyenkor be kell kapcsolni a digital output részt a hangbeállításnál.

Hozzászólás ideje:

Darth Sky, ha a monitor esetleg közli a hiba okát, az az megjelenik valami szöveg, akkor fényképezd le és tedd be ide.

Akkor talán jobban látjuk majd a dolgot. Vagy ha nincs hiba üzenet, akkor is le fényképezheted a képernyőt, hogy mi is az amit be akarsz állítani de nem megy.

Szerkesztve: - SZKipi Padawan

Hozzászólás ideje:

Nem, ez egy képernyőkép rögzítő program, azt hiszem a Fraps-hoz hasonlít. Arra jó, hogy a képernyő egy bizonyos részét vagy az egészet rögzíteni lehet vele, vagy egy szoftver működését, prezentációkat... stb. lehet videóban rögzíteni.

Hozzászólás ideje:

Akkor viszont ezért nincs hang. Csak képet rögzít.

Hangot is lehet vele rögzíteni :)

Sky, ismerem a programot, de nekem nem volt anno vele semmi gondom hangügyileg, nekem alapból vette. :(

Hozzászólás ideje:

A következőt látom a 'Sound' fülre kattintva:

Mindkét beállítást kipróbáltam, de eredménytelenül.

Azért nem vesz fel hangot, mert a Sztereó keverőt kellene beállítanod, viszont ilyen sajnos nincs a Windows 7-ben, kihagyták a szerzői jogok védelme miatt. Írja, hogy kattints a Help gombra, ha nincs benne a listában. ;)

Hozzászólás ideje:

Azért nem vesz fel hangot, mert a Sztereó keverőt kellene beállítanod, viszont ilyen sajnos nincs a Windows 7-ben, kihagyták a szerzői jogok védelme miatt. Írja, hogy kattints a Help gombra, ha nincs benne a listában. ;)

Igen, ez lesz a gond. Köszi! :)

Az ember azt gondolná, hogy Windows 7-re is kompatibilisek az ilyen programok.

Hozzászólás ideje:

Ismerem. A 747-800 -as. Jó kis gép lesz és nekem jobban is tetszik mint az A-380. Jön Ferihegyre is, mert a Cargolux is vesz ilyet. Át is kellett festeni a parkírkiosztást, mert olyan széles, hogy a mostani helyre nem férne be. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lol.

Munkahelyen van egy nagy közös meghajtó amihez mindenki hozzáfér (fizikailag lent a szerverszobában) azon volt egy mappa benne a bírságok, figyelmeztetések meg a téli kakiscsirke-botrány epic képei stb. És tegnap délután valaki írt egy bírságot, és a mappa szőrén-szálán eltűnt. A rendszergazdát azonnal lerohantuk, ma reggel még mindig nincs meg a mappánk.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.