kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Úgy emlékszem, szeretitek a kiscicákat, szóval íme Merész. Tegnap este találtuk, és mostanra döntöttük el, hogy megtartjuk. A nevét onnan kapta, hogy bámulatos vakmerőséggel felmászott a cseresznyefára(ahonnan később jól le is kellett szedni). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. (szerkesztve) De aranyos Szerkesztve: 2011. Június 19. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Szép cica Milán! Remélem jó gazdája leszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Nekem majdnem volt egy halálközeli élményem 18 évesen amikor szándékosan kipróbáltam egy gyógyszeres pálinkás turmixot. Nekem egyszer egy életközeli élményem volt. Na az a durva igazán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Aranyos cicusnak néz ki, nagyon jó a második kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. (szerkesztve) Sok örömöt a cicával! Nagyon aranyos. Szerkesztve: 2011. Június 19. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. De ennivaló kis pofa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. (szerkesztve) Lenne egy műértékelős kérdésem. Szerintetek egy 64 éves jó állapotban lévő ruhás szekrény mennyit érhet? Ami nem boltban, hanem egy asztalos saját műhelyében készült. Szerkesztve: 2011. Június 20. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Sajnos fogalmam sincs, de egy bútorasztalos lehet, hogy tudna valami árorientációt adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Nekem a HyperCam 2 nevű program kapcsán lenne kérdésem. Mi az oka annak, hogy hangot egyáltalán nem rögzít. Nézegettem a "Sound" fület, de így sem született megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Nekem a HyperCam 2 nevű program kapcsán lenne kérdésem. Mi az oka annak, hogy hangot egyáltalán nem rögzít. Nézegettem a "Sound" fület, de így sem született megoldás. Hát ez így kicsit kevés információ. Mintha egy orvosnak azt mondanám: a barátom szédül. Nézegettem, kicsit sápadt. Milyen gyógyszert kéne bevennie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Hát ez így kicsit kevés információ. Mintha egy orvosnak azt mondanám: a barátom szédül. Nézegettem, kicsit sápadt. Milyen gyógyszert kéne bevennie? Rákattintok kétszer, gyorsan a HyperCam 2 nevű ikonra. A 'Screen Area' fülön ráklikkelek a 'Select Region' gombra, majd kijelölöm azt a területet, amit fel szeretnék venni - ami jelen esetben egy videó részlet. Az F2 gomb lenyomásával elindítom a felvételt, ami tart x ideig. Ezt követően szintén az F2-vel leállítom a felvételt. Megnyitom a Total Commandert, majd megkeresem a mappát, ahová a felvétel mentésere került. Megnyitom BS-Player segítségével, ám míg kép van, hang egyáltalán nincs. A HC-ben nézegettem a 'Sound' fület, ahol elképzeléseim szerint a hangra vonatkozó beállítások elérhetők, de itt sem találtam megoldást a problémámra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Nem igazán szoktam foglalkozni a bulvár hírekkel, de ez ki cseszte nálam a biztosítékot, remélem ezek után már legalább 10 évere bezárják!!! Akit érdekel: http://www.origo.hu/teve/20110620-bunos-de-nem-bunozo-peticiot-iro-szineszkollegak-stohl-andras.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Nehéz ügy. Bár, hogy klasszikust idézzek, a nehézkedésnek ehhez semmi köze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Aki bűnös az bűnös. Nehogymár azért kapjon enyhébb büntetést, mert ő színész, meg van pénze stb. Üljön csak le 1-2 évet, majd elgondolkozik. De akit érdekel az itt folyamatosan követheti a dolgokat: http://www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20110621-jogeros-itelet-szulethet-stohl-andras-pereben-masodfoku-targyalas.html#1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Rákattintok kétszer, gyorsan a HyperCam 2 nevű ikonra. A 'Screen Area' fülön ráklikkelek a 'Select Region' gombra, majd kijelölöm azt a területet, amit fel szeretnék venni - ami jelen esetben egy videó részlet. Az F2 gomb lenyomásával elindítom a felvételt, ami tart x ideig. Ezt követően szintén az F2-vel leállítom a felvételt. Megnyitom a Total Commandert, majd megkeresem a mappát, ahová a felvétel mentésere került. Megnyitom BS-Player segítségével, ám míg kép van, hang egyáltalán nincs. A HC-ben nézegettem a 'Sound' fület, ahol elképzeléseim szerint a hangra vonatkozó beállítások elérhetők, de itt sem találtam megoldást a problémámra. Az a baj, hogy nem ismerem a programot. De az is lehet, hogy a géped beállításában van a gond. Nálam is van olyan, hogy nem lehet felvenni programmal, ilyenkor be kell kapcsolni a digital output részt a hangbeállításnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. (szerkesztve) Darth Sky, ha a monitor esetleg közli a hiba okát, az az megjelenik valami szöveg, akkor fényképezd le és tedd be ide. Akkor talán jobban látjuk majd a dolgot. Vagy ha nincs hiba üzenet, akkor is le fényképezheted a képernyőt, hogy mi is az amit be akarsz állítani de nem megy. Szerkesztve: 2011. Június 21. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. A következőt látom a 'Sound' fülre kattintva: Mindkét beállítást kipróbáltam, de eredménytelenül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Gondolom ez egy webkamera. Hang csak akkor lesz ha mikrofont is használsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Nem, ez egy képernyőkép rögzítő program, azt hiszem a Fraps-hoz hasonlít. Arra jó, hogy a képernyő egy bizonyos részét vagy az egészet rögzíteni lehet vele, vagy egy szoftver működését, prezentációkat... stb. lehet videóban rögzíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Akkor viszont ezért nincs hang. Csak képet rögzít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Akkor viszont ezért nincs hang. Csak képet rögzít. Hangot is lehet vele rögzíteni Sky, ismerem a programot, de nekem nem volt anno vele semmi gondom hangügyileg, nekem alapból vette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. A következőt látom a 'Sound' fülre kattintva: Mindkét beállítást kipróbáltam, de eredménytelenül. Azért nem vesz fel hangot, mert a Sztereó keverőt kellene beállítanod, viszont ilyen sajnos nincs a Windows 7-ben, kihagyták a szerzői jogok védelme miatt. Írja, hogy kattints a Help gombra, ha nincs benne a listában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Azért nem vesz fel hangot, mert a Sztereó keverőt kellene beállítanod, viszont ilyen sajnos nincs a Windows 7-ben, kihagyták a szerzői jogok védelme miatt. Írja, hogy kattints a Help gombra, ha nincs benne a listában. Igen, ez lesz a gond. Köszi! Az ember azt gondolná, hogy Windows 7-re is kompatibilisek az ilyen programok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Ody: Itt egy új utasszállító a Boeing-től. http://www.origo.hu/utazas/20110621-hosszabb-konnyebb-olcsobb-rivalist-kapott-az-airbus-szuperjumboja.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Ody: Itt egy új utasszállító a Boeing-től. http://www.origo.hu/utazas/20110621-hosszabb-konnyebb-olcsobb-rivalist-kapott-az-airbus-szuperjumboja.html Ismerem. A 747-800 -as. Jó kis gép lesz és nekem jobban is tetszik mint az A-380. Jön Ferihegyre is, mert a Cargolux is vesz ilyet. Át is kellett festeni a parkírkiosztást, mert olyan széles, hogy a mostani helyre nem férne be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Lol. Munkahelyen van egy nagy közös meghajtó amihez mindenki hozzáfér (fizikailag lent a szerverszobában) azon volt egy mappa benne a bírságok, figyelmeztetések meg a téli kakiscsirke-botrány epic képei stb. És tegnap délután valaki írt egy bírságot, és a mappa szőrén-szálán eltűnt. A rendszergazdát azonnal lerohantuk, ma reggel még mindig nincs meg a mappánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Sok Boldog Szülinapot Krande és Gyoka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.