kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Gratula, Donát és Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Harmadunokatestvér? Bár lehet, hogy erre már nincs is rokoni kapcsolat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. A másodunokatestvérem fia nekem kicsodám? Távoli rokon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Más - hivatalos - 5,0 lettem! Vicces, hogy gimiben sosem voltam kitűnő. Gratula Én meg nem voltam matekból ötös, most meg mindkét félévben Hiába no, érünk még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. (szerkesztve) Gratulálok, Donát! Krande: szerintem harmadunokaöcséd a kicsi. Gratulálok Neked is. Szerkesztve: 2011. Június 28. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Gratula mindenkinek! Ma tudtam meg, hogy az egyik középiskolai osztálytársnőm elhunyt leukémiában. Egészen le vagyok döbbenve, sokkolt ez 21 éves volt. Kíméletlen ez a betegség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Köszönöm mindenkinek! Igazából csak a jövő évi ösztöndíj miatt fontos az 5,0. A maxhoz ez kellett, úgyhogy megcsináltam. Amúgy nem vagyok ennyire maximalista. Ody: Így igaz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Gratula mindenkinek! Ma tudtam meg, hogy az egyik középiskolai osztálytársnőm elhunyt leukémiában. Egészen le vagyok döbbenve, sokkolt ez 21 éves volt. Kíméletlen ez a betegség Nyugodjék békében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Mindenkinek drakula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Ilyesmit ír ki a gépem: Windows- Rendszerhiba IP-címütközés van a hálózaton működő másik rendszerrel. Ez mit jelent? Valami baj van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Néha megesik, de nem kell tőle parázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Hála az Erőnek, köszönöm. Már ráeresztettem a vírusirtótól kezdve a kémirtón keresztül mindent a gépre, de nem talált semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Hála az Erőnek, köszönöm. Már ráeresztettem a vírusirtótól kezdve a kémirtón keresztül mindent a gépre, de nem talált semmit. Ez csak annyi, hogy a te gépednek és egy másiknak véletlen ugyanaz lett az IP-je egyazon hálózaton (és ha te az üzenet után fel tudtál jönni a netre, akkor a másik járt pórul). Routereknél fordul elő sűrűbben (és még ott is igen ritka, legtöbbször valami üzemzavar okozhatja, pl. áramszünet), nagyon ritkán esik meg közvetlen netre kötött géppel is. Illetve rosszul konfigurált hálózatokon lehet rendszeres, bár nem hiszem, hogy nálatok egy több gépes hálózat működne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Ma tudtam meg, hogy az egyik középiskolai osztálytársnőm elhunyt leukémiában. Egészen le vagyok döbbenve, sokkolt ez Egy velem egykorú férfi ismerősöm halt meg pár hete, huszonéve ismertem, szóval át tudom érezni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Ma tudtam meg, hogy az egyik középiskolai osztálytársnőm elhunyt leukémiában. Egészen le vagyok döbbenve, sokkolt ez 21 éves volt. Kíméletlen ez a betegség Szomorú. Én még az 58 éves apámat is fiatalnak tartottam ahhoz, hogy betegségben haljon meg, 21 évesen meg egyenesen döbbenet... Ilyesmit ír ki a gépem: Windows- Rendszerhiba IP-címütközés van a hálózaton működő másik rendszerrel. Ez mit jelent? Valami baj van? Nekem is szokott ilyet kiírni, először én is megíjedtem, hogy valaki hozzáfér a gépemhez, de aztán elmagyarázták, hogy mi is ez, éppen ahogy Dzséjt is írja. Mondjuk nálunk rúter van és több gép is használja a hálózatot, épp ezért az a meglepő, hogy csak pár év után jött ez elő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Ez csak annyi, hogy a te gépednek és egy másiknak véletlen ugyanaz lett az IP-je egyazon hálózaton (és ha te az üzenet után fel tudtál jönni a netre, akkor a másik járt pórul). Routereknél fordul elő sűrűbben (és még ott is igen ritka, legtöbbször valami üzemzavar okozhatja, pl. áramszünet), nagyon ritkán esik meg közvetlen netre kötött géppel is. Illetve rosszul konfigurált hálózatokon lehet rendszeres, bár nem hiszem, hogy nálatok egy több gépes hálózat működne. Köszönöm még egyszer. Ez az egy gép van nálunk ami netes, amit használok, és 3 év óta így van. Most először fordult elő ilyen kiírás. Köszönöm, megnyugodtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Ilyesmit ír ki a gépem: Windows- Rendszerhiba IP-címütközés van a hálózaton működő másik rendszerrel. Ez mit jelent? Valami baj van? Valószinű, hogy a netszolgáltatód dhcp-szervere véletlenül ugyanazt az ip-t adta neked mint egy másik ügyfélnek. Ilyenkor netről le, várni 1 percet majd visszacsatlakozni. Természetesen ez csak akkor működik, ha dinamikus ip van a szerződésben, fix-ip-nél nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Fel kéne már fogni hogy 2011 van és nem 1930. http://www.origo.hu/itthon/20110629-az-evangelikus-egyhaz-vesz-at-ket-iskolat-pestszentlorincen.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Már régóta foglalkozom az őseim megismerésével, vagyis a családfám készítésével. Tegnap nagyon jól haladtam, aminek hihetetlenül örülök! De annak még jobban, hogy apai ágon az ötödik szép szüleimig vissza tudtam menni! Az meg már az 1800-as évek. Kár, hogy nem tudok tovább menni, de nem adom fel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. (szerkesztve) Fel kéne már fogni hogy 2011 van és nem 1930. http://www.origo.hu/itthon/20110629-az-evangelikus-egyhaz-vesz-at-ket-iskolat-pestszentlorincen.html Szeptembertől a mi gimnáziumunk is katolikus lesz, leadta az önkormányzat. Át akarják nevezni pedig az építése óta 1 neve volt Szerkesztve: 2011. Július 1. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Már régóta foglalkozom az őseim megismerésével, vagyis a családfám készítésével. Tegnap nagyon jól haladtam, aminek hihetetlenül örülök! De annak még jobban, hogy apai ágon az ötödik szép szüleimig vissza tudtam menni! Az meg már az 1800-as évek. Kár, hogy nem tudok tovább menni, de nem adom fel! Az szép, gratula Te ezt hogy hoztad össze, mert engem is érdekelne a sajátom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Szeptembertől a mi gimnáziumunk is katolikus lesz, leadta az önkormányzat. Át akarják nevezni pedig az építése óta 1 neve volt Nekem van ismerősőm aki egyházi gimibe járt és azt mondta, hogy semmi vészes nincsen benne Télen mindig hógolyóztak a papokkal akik jó fejek voltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. (szerkesztve) Az egyházi suli is az üzemeltetők-igazgató-tanárok felfogásának függvényében jó vagy rossz, mint minden, legalább is én így gondolom. Nálunk régóta van katolikus általános iskola (a zárdából lett suli egyszer valamikor, azt kapta vissza az egyház), de eddig össz-vissz annyit hallottam, hogy a katolikus szülőknek gyerekkel illik néha templomba menni. Egy időben az igazgató is más vallású volt. Mindettől függetlenül egy alapvetően állami feladatkörbe tartozó intézményt nem kellene átengedni az egyháznak. Szerkesztve: 2011. Július 1. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Na igen az sem mindegy. Mondjuk olyan szempontból szerintem felesleges, hogy ma már annyira (véleményem szerint) nem is nagyon foglalkozik az emberek nagyrésze a vallással (én se vagyok megkeresztelve). Most azzal aki pogány azzal mi lesz ilyenkor? Megtérítik vagy inkvizíció elé vetik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megtérítik vagy inkvizíció elé vetik? Ha rajtuk múlna... Bár csak az inkvizítor elé vethetik, az inkvizíciónak maximum alá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. (szerkesztve) Az szép, gratula Te ezt hogy hoztad össze, mert engem is érdekelne a sajátom Először is be kell, hogy szerezd azon papírokat melyek a nagyszüleid, dédszüleid adatait tartalmazzák. Ha meg van - ami nagy szerencse lenne - akkor az ük szüleid adatait is szerezd meg. Ezután van egy olyan nevű program, hogy Family Tree Maker 2009 mellyel könnyedén elkezdheted ki alakítani a családfát. Ha már be írtad a megszerzett adatokat, és a nagyszüleid sem tudnak további adattal szolgálni, akkor eme oldalra látogass el: http://www.online-ofb.de/famlist.php?ofb=hercegfalva&b=A&lang=hu Itt a Vezetéknévlistában a betűk alapján kiválogathatod a családnevedet, melyről több adatot is olvashatsz. Persze ezen weboldalon kívül még sok ilyen oldal van, de én ezt használom. Nyilván ugyan ez mondható el a programról is. Bár én csak 1806-ig mentem vissza, de tovább is vissza akarok menni. Megéri kutatni, mert sok érdekes dologra fény derülhet. Sok sikert és jó kutatást, remélem tovább vissza tudsz majd menni! Szerkesztve: 2011. Július 1. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. (szerkesztve) Ha rajtuk múlna... Bár csak az inkvizítor elé vethetik, az inkvizíciónak maximum alá. Ja sorry, akkor inkvizíció alá Először is be kell, hogy szerezd azon papírokat melyek a nagyszüleid, dédszüleid adatait tartalmazzák. Ha meg van - ami nagy szerencse lenne - akkor az ük szüleid adatait is szerezd meg. Ezután van egy olyan nevű program, hogy Family Tree Maker 2009 mellyel könnyedén elkezdheted ki alakítani a családfát. Ha már be írtad a megszerzett adatokat, és a nagyszüleid sem tudnak további adattal szolgálni, akkor eme oldalra látogass el: http://www.online-ofb.de/famlist.php?ofb=hercegfalva&b=A&lang=hu Itt a Vezetéknévlistában a betűk alapján kiválogathatod a családnevedet, melyről több adatot is olvashatsz. Persze ezen weboldalon kívül még sok ilyen oldal van, de én ezt használom. Nyilván ugyan ez mondható el a programról is. Bár én csak 1806-ig mentem vissza, de tovább is vissza akarok menni. Megéri kutatni, mert sok érdekes dologra fény derülhet. Sok sikert és jó kutatást, remélem tovább vissza tudsz majd menni! Köszi, neki is kezdek De ezt a programot meg kell venni amúgy? Szerkesztve: 2011. Július 1. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Köszi, neki is kezdek De ezt a programot meg kell venni amúgy? Szívesen! Ingyen le lehet tölteni az internetről, ha fent vagy valamelyik torrent oldalon, akkor onnan is le tudod szedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Szívesen! Ingyen le lehet tölteni az internetről, ha fent vagy valamelyik torrent oldalon, akkor onnan is le tudod szedni. Se Beloadon se ncoreon nem találtam meg :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 1. Se Beloadon se ncoreon nem találtam meg :/ Ha beírod a nevét a keresőbe akkor az ötödik találat elvileg jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.