Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Csak óvatosan a hóval. Hoeses (idezet) December 17. Elkezdett esni a ho. Az elso teli ho, regota nem esett ilyen gyonyoruen. Nejemmel forro rumos teat iszunk az ablak mellett es gyonyorkodunk a puha pelyhek tancaban, ahogy a fakhoz tapadnak es lagy paplanna valva betakarjak a foldet. December 18. Csodalatos reggelre ebredtunk. A kristalyos feher ho befedte a tajat. Micsoda latvany! Minden fa es a soveny szuzi feher kontosben pompazik. Delelott havat lapatoltam, remek mozgas, evek ota eloszor erzem magam ilyen felfrissultnek. A garazsfeljarot is meg a jardat is megtisztitottam. Kesobb jott egy sarga hokotro traktor es veletlenul rakotorta az utrol az osszenyomott havat a garazsfeljarora. A hokotro soforje mosolygott es integetett, visszaintegettem es ujra kiastam a garazsfeljarot. December 19. Ujabb 20 centi ho esett es a homerseklet lement minusz tizenkettore. Nehany faag letort a zuzmara sulyatol. Megint kilapatoltam a garazsfeljarot, nem sokkal ra jott a hokotro traktor es ellentolta a buckat. A hobucka barnasszurke szinu. December 20. Mara kisse felmelegedett, nagy locs-pocs keletkezett, ami delutanra jegge fagyott. Vettem mindket kocsinkra szogesgumikat. Le akartam torni egy jegcsapot, de elcsusztam a garazsfeljaron es hanyatt vagodtam. Az orvos 10.000 forintot kert, szerencsere nem tort el semmim. Az idojarasjelentes ujabb havazast josolt. December 21. Ma jo hideg van. Eladtam a nejem kocsijat es vettem egy negykerekmeghajtasu terepjarot, hogy tudjon menni vasarolni. Megcsusztam a kocsival az uton es nekimentem a korlatnak. A karosszeria jobb elso resze alaposan behorpadt. Ejjel ujabb 25 centi feher franc esett es mindket kocsit teljesen ellepte. Ma is lapatolhatok. A nyavalyas hokotro ma ketszer is itt volt. December 22. Fogcsikorgato minusz 19 fok, es szakad az atkozott. Mar nincs egy fa sem a telken amin van ep ag. Ejjel kivagott a biztositek, megprobalva megmenekulni a megfagyastol gyertyakat gyujtottunk. Eloszedtem a regi petroleum melegitot is, ami felborult es majdnem leegette a hazat. A tuzet sikerult eloltanom, de a kezemen masodfoku egesi sebeket kaptam es leegett a szempillam meg a szemoldokom. Az auto megcsuszott a zimankos uton a korhaz fele es teljesen osszetort. December 23. A kibaszott rohadt feher nyavalya csak jon lefele mintha fizetnenek erte. A csalad osszes ruhajat fel kellett vennem csak hogy a kurva levelszekrenyig el tudjak menni. Ha megfogom azt a gecit aki a hokotrot vezeti, feltepem a mellet es kiszaggatom a szivet. Azt hiszem a sarkon tul bujik el a sarga dog es csak arra var, hogy befejezzem a lapatolast, es akkor szazzal vegigsopor es betemeti a garazsfeljaronkat. Az elektromossag meg nem mukodik, a vece befagyott, a teto egyes reszei kezdenek rogyadozni. December 24. Egesz kurva ejjel rohadt kurva feher szar es jeg es meg faszom tudja mi a franc szakadt a kurva foldre. A fasszopo cigany hokotrohoz hozzavagtam egy baltat de nem talaltam el. Nejem elkoltozott. Az auto nem indul be. Azt hiszem hovaksagot kaptam. Nem tudom mozgatni a labujjaimat. Nem lattam a napot hetek ota. Az idojarasjelentes ujabb havazast josol. Minusz 28 fokos jeges szel sopor vegig a letort fak kozott ... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Csak óvatosan a hóval. Hoeses (idezet) December 17. Elkezdett esni a ho. Az elso teli ho, regota nem esett ilyen gyonyoruen. Nejemmel forro rumos teat iszunk az ablak mellett es gyonyorkodunk a puha pelyhek tancaban, ahogy a fakhoz tapadnak es lagy paplanna valva betakarjak a foldet. December 18. Csodalatos reggelre ebredtunk. A kristalyos feher ho befedte a tajat. Micsoda latvany! Minden fa es a soveny szuzi feher kontosben pompazik. Delelott havat lapatoltam, remek mozgas, evek ota eloszor erzem magam ilyen felfrissultnek. A garazsfeljarot is meg a jardat is megtisztitottam. Kesobb jott egy sarga hokotro traktor es veletlenul rakotorta az utrol az osszenyomott havat a garazsfeljarora. A hokotro soforje mosolygott es integetett, visszaintegettem es ujra kiastam a garazsfeljarot. December 19. Ujabb 20 centi ho esett es a homerseklet lement minusz tizenkettore. Nehany faag letort a zuzmara sulyatol. Megint kilapatoltam a garazsfeljarot, nem sokkal ra jott a hokotro traktor es ellentolta a buckat. A hobucka barnasszurke szinu. December 20. Mara kisse felmelegedett, nagy locs-pocs keletkezett, ami delutanra jegge fagyott. Vettem mindket kocsinkra szogesgumikat. Le akartam torni egy jegcsapot, de elcsusztam a garazsfeljaron es hanyatt vagodtam. Az orvos 10.000 forintot kert, szerencsere nem tort el semmim. Az idojarasjelentes ujabb havazast josolt. December 21. Ma jo hideg van. Eladtam a nejem kocsijat es vettem egy negykerekmeghajtasu terepjarot, hogy tudjon menni vasarolni. Megcsusztam a kocsival az uton es nekimentem a korlatnak. A karosszeria jobb elso resze alaposan behorpadt. Ejjel ujabb 25 centi feher franc esett es mindket kocsit teljesen ellepte. Ma is lapatolhatok. A nyavalyas hokotro ma ketszer is itt volt. December 22. Fogcsikorgato minusz 19 fok, es szakad az atkozott. Mar nincs egy fa sem a telken amin van ep ag. Ejjel kivagott a biztositek, megprobalva megmenekulni a megfagyastol gyertyakat gyujtottunk. Eloszedtem a regi petroleum melegitot is, ami felborult es majdnem leegette a hazat. A tuzet sikerult eloltanom, de a kezemen masodfoku egesi sebeket kaptam es leegett a szempillam meg a szemoldokom. Az auto megcsuszott a zimankos uton a korhaz fele es teljesen osszetort. December 23. A kibaszott rohadt feher nyavalya csak jon lefele mintha fizetnenek erte. A csalad osszes ruhajat fel kellett vennem csak hogy a kurva levelszekrenyig el tudjak menni. Ha megfogom azt a gecit aki a hokotrot vezeti, feltepem a mellet es kiszaggatom a szivet. Azt hiszem a sarkon tul bujik el a sarga dog es csak arra var, hogy befejezzem a lapatolast, es akkor szazzal vegigsopor es betemeti a garazsfeljaronkat. Az elektromossag meg nem mukodik, a vece befagyott, a teto egyes reszei kezdenek rogyadozni. December 24. Egesz kurva ejjel rohadt kurva feher szar es jeg es meg faszom tudja mi a franc szakadt a kurva foldre. A fasszopo cigany hokotrohoz hozzavagtam egy baltat de nem talaltam el. Nejem elkoltozott. Az auto nem indul be. Azt hiszem hovaksagot kaptam. Nem tudom mozgatni a labujjaimat. Nem lattam a napot hetek ota. Az idojarasjelentes ujabb havazast josol. Minusz 28 fokos jeges szel sopor vegig a letort fak kozott ... Azért ilyen telet én se szeretnék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Ne aggódj, NorbiLordi, nekem sincsen, de mondjuk nekem már évek óta hiányzik az a gyermekekre jellemző izgalom, ami a karácsony közeledtével előtör az emberből. Nekem valahogy tök ugyanolyan nap volt mint a többi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Ne aggódj, NorbiLordi, nekem sincsen, de mondjuk nekem már évek óta hiányzik az a gyermekekre jellemző izgalom, ami a karácsony közeledtével előtör az emberből. Nekem valahogy tök ugyanolyan nap volt mint a többi. Nekem is zsinorban ez a 2. év amikor totálra nincsen hangulat, hiába tudom hogy karácsony van . Remélem ez majd változik még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Remélem, mindenkinek jól telt a Szenteste. Én tesómmal és keresztanyámmal elmentem a templomba, és utána anyáékkal karácsonyoztunk. Ki mit kapott ajándékba? Nekem egy frankó amerikai foci labdát és egy könyvet hozott a Jézuska (meg pénzt ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Remélem, mindenkinek jól telt a Szenteste. Én tesómmal és keresztanyámmal elmentem a templomba, és utána anyáékkal karácsonyoztunk. Ki mit kapott ajándékba? Nekem egy frankó amerikai foci labdát és egy könyvet hozott a Jézuska (meg pénzt ). Nálunk jól telt, szokásos finom vacsorával, az anyukám és a tesómék voltak itt, együtt ünnepeltünk és játszottunk. Ajándéknak könyveket és egy új szendvicssütőt kaptam, valamint egy jópofa Darth Vader-t formázó pendrive-ot. Ez utóbbi a tesóm kedves ajándéka, tőle kaptam már R2-D2 telefont is is pár évvel ezelőtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Remélem, mindenkinek jól telt a Szenteste. Én tesómmal és keresztanyámmal elmentem a templomba, és utána anyáékkal karácsonyoztunk. Ki mit kapott ajándékba? Nekem egy frankó amerikai foci labdát és egy könyvet hozott a Jézuska (meg pénzt ). Nekem a karácsony önmagában egy ünnep. Rokonok kis millióan, nyüzsgés, evés-ivás, sok nevetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. (szerkesztve) Remélem, mindenkinek jól telt a Szenteste. Én tesómmal és keresztanyámmal elmentem a templomba, és utána anyáékkal karácsonyoztunk. Ki mit kapott ajándékba? Nekem egy frankó amerikai foci labdát és egy könyvet hozott a Jézuska (meg pénzt ). Szépen telt nálunk is. Húgommal elmentünk a délután 17 órakor kezdődő Istentiszteletre, majd a volt énekkaros barátaimmal pár helyre elmentünk kántálni 4 szólamban (szoprán, alt, tenor, basszus... egyébként ez már több éves hagyomány)... ezt követően otthon a fa körül nagyapámmal családi áhítatot tartottunk, megvacsoráztunk és megajándékoztuk egymást. Én kaptam egy zsír új pizsamát új nadrágot és pólót, nagyapámtól egy rakás új zoknit valamint egy frankó benti papucsot, aminek van egy nyári illetve egy táli "üzemmódja" De ami a legjobban meglepett, az egy kedves barátom ajándéka volt, saját kezűleg készítette el River Song TARDIS formájú/alakú naplóját a Doctor Who-ból.... elakadt a szavam, amikor megláttam Ma meg rokon látogatás volt a program és a degeszre zabálás Szerkesztve: 2011. December 25. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Nálunk is jól telt el a Szent Este és Karácsony első napja. Délután anyumnak és nővéremnek segítkeztem a készülődésben, majd vacsora után ajándékbontás volt. Mint írtam a 9 lemeze Star Wars Blu-Ray kiadást kaptam meg (eddig csak a Prequel volt meg, így azt ma tovább is adtam), meg kaptam könyveket és House 7. évad DVD-t Ma átmentem keresztfiamékhoz ebédelni és délután társasoztunk a szüleivel meg vele (Ne ébreszd fel aput, Lego bírkanyírás ). Holnapra még rokonlátogatás van betervezve. A kisfiú tőlem a TCW 2. évadát meg egy Lego Clone Trooper Battle Pack-ot kapott, amit együtt építettünk meg, míg én tőlük a 2005-ben megjelent Star Wars Ultimate Visual Guide-ot kaptam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Nálunk is jól telt el a Szent Este és Karácsony első napja. Délután anyumnak és nővéremnek segítkeztem a készülődésben, majd vacsora után ajándékbontás volt. Mint írtam a 9 lemeze Star Wars Blu-Ray kiadást kaptam meg (eddig csak a Prequel volt meg, így azt ma tovább is adtam), meg kaptam könyveket és House 7. évad DVD-t Ma átmentem keresztfiamékhoz ebédelni és délután társasoztunk a szüleivel meg vele (Ne ébreszd fel aput, Lego bírkanyírás ). Holnapra még rokonlátogatás van betervezve. A kisfiú tőlem a TCW 2. évadát meg egy Lego Clone Trooper Battle Pack-ot kapott, amit együtt építettünk meg, míg én tőlük a 2005-ben megjelent Star Wars Ultimate Visual Guide-ot kaptam Ugye a család tudja, hogy SW fan vagy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Ugye a család tudja, hogy SW fan vagy? Nem, csak véletlenül vettek SW-s dolgokat Amúgy az egész család Star Wars kedvelő, rólam meg köztudott, főleg úgy, hogy én térítek is (lsd. keresztfiam). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Nem, csak véletlenül vettek SW-s dolgokat Amúgy az egész család Star Wars kedvelő, rólam meg köztudott, főleg úgy, hogy én térítek is (lsd. keresztfiam). Csak vicceltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Tegnap végül húgoméknál voltam oda vitték nagymamámat. 6 fele apám is eljött megajándékoztuk egymást. Kaptam egy Rexona férfi kozmetikai csomagot meg egy díszdobozos Unicumot 2 pohárral. Nekem egy hete eszméletlen karácsonyi hangulatom van ami most is tart. Csak karácsonyi dalokat hallgatok. Ma egész nap könyvet olvastam annyira jó és békés volt minden. Azt hittem régebben hogy a gyerekorral kiveszett belőlem a karácsony szeretete de nem így van. Egyszerűen imádom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Eh, nálam nem járt a Jézuska. Bezzeg két héttel ezelőtt le tudott rakni egy plazmatévét az állványra. F*sza karácsonyi hangulat van. Projektmenedzsment olvasás oda-vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Eh, nálam nem járt a Jézuska. Bezzeg két héttel ezelőtt le tudott rakni egy plazmatévét az állványra. F*sza karácsonyi hangulat van. Projektmenedzsment olvasás oda-vissza. Nem karácsonykor kell tanulni hanem előtte vagy utána. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Nekem a Jézuska hozott Star Warsos legot (Sugi hajóját, a Halot, de Embo és Aura Sing is van hozzá, meg egy IG-86-os), meg Space Police-os legot, meg a jó Doktor szónikus csavarhúzóját, meg Mass Effect regényt. Csupa-csupa felnőttes dolgok. Na jó, az üveg Jim Beam azért lehet kicsit gyerekes, de a haverok már csak ilyenek, semmi komolyat nem tudnak ajándékozni az embernek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Boldog szülinapot, Ágki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Nekem a Jézuska hozott Star Warsos legot (Sugi hajóját, a Halot, de Embo és Aura Sing is van hozzá, meg egy IG-86-os), meg Space Police-os legot, meg a jó Doktor szónikus csavarhúzóját, meg Mass Effect regényt. Csupa-csupa felnőttes dolgok. Na jó, az üveg Jim Beam azért lehet kicsit gyerekes, de a haverok már csak ilyenek, semmi komolyat nem tudnak ajándékozni az embernek. Még jó, hogy ilyen igazi felnőttes srác vagy vazeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Boldog szülinapot, Ágki! Hoppppáááá. Ágki kicsikém...isten éltessen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Boldog szülinapot Ágki. Neked azért nem javasolnám(még) hogy igyál valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Nekem a Jézuska lego star wars super pack-ot (Dathomir speeder+ mandalorian battle pack+ clone trooper battle pack), Harry Potter 7/2 duplalemezes dvd-t(végre teljes a gyűjtemény), Sandman 4. kötetet és a Gotham City Ragadozók c. képregénykötetet hozta. Mit ne mondjak, elégedett vagyok az idei terméssel Dzséjt: A Halo-ra én is pályázok, csak a pénztárcámat kéne feltölteni kicsit . No meg jövőre jönnek a Super Hero-s készletek, ami prioritást élvez nálam a Star Wars-szal szemben . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. A szülinapost Isten éltesse! Dzséjt... szónikus csavarhúzó? Jövőre tervezem én is beszerezni River Song naplója mellé a 10. és 11. Doktor szonikját! Neked melyik van meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Még jó, hogy ilyen igazi felnőttes srác vagy vazeg. Ugye? Neked melyik van meg? Az, amelyik mindhárom "új" Doktor kezében járt. (Na jó, technikailag nem, de a Mark V és a Mark VI nem sokban különbözik egymástól.) Boldog születésnapot, Ágki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Nálunk most mentek el a vendégek. Kellemes lerészegedés, földön fekve röhögés a báttyal... szóval kellemes karácsonyi hangulat. Nagy ajándékok nem cseréltek gazdát. Azt inkább mindenki maga vesz nálunk. De a hangulat a toppon volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Boldog születésnapot, Ágki Én is inkább meg szoktam magam lepni pár könyvvel karácsonykor Meg egy-két dolog kolléganőtől, barátnőtől Egyébként jó az idei karácsony, tanulni meg most azért már mégsem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Nálunk most mentek el a vendégek. Kellemes lerészegedés, földön fekve röhögés a báttyal... szóval kellemes karácsonyi hangulat. Nagy ajándékok nem cseréltek gazdát. Azt inkább mindenki maga vesz nálunk. De a hangulat a toppon volt. Itt is ment a műsor. 13 -an voltunk ebben a kis lakásban. Ma visszavágó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. (szerkesztve) Boldog Szülinapot Ágki! Látom idén se fog a csődbe menni a Lego Dzséjt, nagyon jó kis hajó az, én is gondolkodtam rajta, hogy azt veszek keresztfiamnak, de inkább a klónok mellett döntöttem. http://www.youtube.com/watch?v=uZGh3hgpa_s Szerkesztve: 2011. December 26. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Boldogat Ágki Nálunk is jól telt a karácsony, voltak itt rokonok de semmi extra Én megkaptam kedvenc írom legújabb könyvét, meg egy kis pénzt, na meg persze áll itt 1 tonna édesség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Boldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Boldog Szülinapot, Ágki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.