NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Vicceltem.... Ugye nem dőltél be? Hofi se találhatott volna ki ennél nagyobb viccet, hogy a nagyinknak szurkoltassunk vad idegen emberekkel, hogy bekerüljön az otthonba. Én azóta ezen röhögök. Azért tartsunk már egy szintet. Tudtam ám hogy vicc volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Csak nem Sawyer az alias Josh Holloway? Olvastad a tegnapi felhívást a véleményes topeszban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Olvastad a tegnapi felhívást a véleményes topeszban? Uuhhhh. Igen. Igazad van elnézést. Majd jobban figyelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Uuhhhh. Igen. Igazad van elnézést. Majd jobban figyelek. El van nézve! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Na gyerekek. Az alábbi történet is jelzi, hogy érdemes moziba járni. Ma voltunk barátnőmmel a Suszter, Szabó, Baka, Kém című filmen, ami elég szövevényes volt, de erről majd a filmek topikban. Szóval, beültünk 10 perccel az előadás előtt. Voltunk vagy 10-en. Egyszer csak bejön egy pacák, azt mondja: "egy pillanatra a figyelmüket kérném: ugye tudják, hogy ez a film egy könyv trilógia első darabja? Nos, ezt a könyvet meg lehet nyerni, csupán egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolni. Aki a leggyorsabb, azé. Szóval jól figyeljenek: ... melyik az a fantasy vagy varázs..." Na itt szakítottam félbe, és bekiabáltam: "hééé! Én! Harry Potter!" Fickó les (fel se tette még a kérdést ). Azt mondja: "igen". Aztán odajött, és átvehettem a 3000 forintos könyvet, meg csinált egy fotót. Nagyon vicces volt. Amúgy a főszerepet Gary Oldmanre osztották, sejtettem, hogy valami ehhez kapcsolódó kérdés lesz. Jellemző, hogy mire a faszi elindult felém a könyvvel, addigra eszmélt fel a barátnőm, hogy "volt kérdés?" A többi néző azt se tudta, hogy mi történt. Nyertem egy könyvet! Jeeeeeeeee. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Hatalmas Donát, gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. A többi néző azt se tudta, hogy mi történt. Nyertem egy könyvet! Jeeeeeeeee. Felocsúdtak és elkönyvelték, hogy a pacák rokona nyert egy ingyenkönyvet. Grat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Jó vagy Donát! Dzséjt: Mit szólsz ehhez? http://tech.msn.mainap.hu/tudomany/nincs-menekves-a-legujabb-fegyver-elol-8394/ Árányos. Bár kicsit szkeptikus vagyok a hosszú távú jövőjével kapcsolatban. Szép-szép ez a számítógép a katona hátsójában is elv, de nekem már túl technikafüggő. Képzeld el, hogy az ellenség - jó, nyilván nem Afganisztánban - egy elektronikai zavaróval hogy ki tudja ütni ezeket a fegyvereket. Ráadásul, ezek a cuccok igen érzékenyek, harctéren javíthatatlanok, és azért kíváncsi vagyok, egy mocsaras vagy párás terepen hogyan boldogulna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. http://tech.msn.mainap.hu/tudomany/nincs-menekves-a-legujabb-fegyver-elol-8394/ Szomorú, hogy még mindig ilyenekre költenek. 35ezer dollár egyetlen gránátvetőért, ami tuti, hogy az első adandó alkalommal bekrepál? Ez kábé olyan, mint a Macsakfogó, meg a kétmilliós, távirányítós játékegér... Mondjuk szívesen kipróbálnám a kifejlesztőin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Szomorú, hogy még mindig ilyenekre költenek. 35ezer dollár egyetlen gránátvetőért, ami tuti, hogy az első adandó alkalommal bekrepál? Mint a cikkből kiderül, nem krepált be az első adandó alkalommal, sőt, még a kétszázadik alkalommal sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Mint a cikkből kiderül, nem krepált be az első adandó alkalommal, sőt, még a kétszázadik alkalommal sem. Persze teszteken..."Ideális" körülmények közt. Az ilyenek szoktak az első éles bevetésen a katona képébe robbanni, csak erről mélyen hallgatnak a hírek Ha meg mégis működik, csak annál szomorúbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Ez kb olyan lehet, mint a F-22-es "csodarepülő". Nem baj. A Kalasnyikov reggelre megeszi az összes amcsi fegyvert, gyárthatnak azok bármit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Nyertem egy könyvet! Jeeeeeeeee. Gratula, és jó a sztori A filmről majd írj, mert én is szeretném megnézni valamilyen formában, és kíváncsi vagyok véleményekre. Mindenképp megnézem, csak érdekel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Gratula a könyvhöz. Mi lett volna a kérdés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Gratulesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Donát, mázlista vagy, és mellesleg jól kombinálsz. Gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Persze teszteken..."Ideális" körülmények közt. Az ilyenek szoktak az első éles bevetésen a katona képébe robbanni, csak erről mélyen hallgatnak a hírek Ha meg mégis működik, csak annál szomorúbb. Afganisztánban háború folyik, milyen ideális körülményről beszélsz? Olvastad a cikket, vagy csak láttad? "Sőt, várhatóan még jóval nagyobb mennyiség – tízezernél is több darab – megrendelése követi, elegendő ahhoz, hogy az afgán terepen minden gyalogsági osztagnak jusson belőle." Szerinted amiből ekkora mennyiséget akarnak legyártani, az csak tesztelések szintjén létezik? 2010 óta rendszeresített fegyver, 2010. december 3-án volt a fegyver tűzkeresztsége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Persze teszteken..."Ideális" körülmények közt. Az ilyenek szoktak az első éles bevetésen a katona képébe robbanni, csak erről mélyen hallgatnak a hírek Ha meg mégis működik, csak annál szomorúbb. Éles bevetéseken használták Afganisztánban ahogy Dzséjt is írta. Oldie: Kalasnyikovos kollégát meg kirobbantják épületestül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Oldie: Kalasnyikovos kollégát meg kirobbantják épületestül. Robbantgatós kollégának ahhoz közel is kell jutnia ahhoz a ponthoz ahonnét robbantgathat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. (szerkesztve) Afganisztánban háború folyik, milyen ideális körülményről beszélsz? Olvastad a cikket, vagy csak láttad? "Sőt, várhatóan még jóval nagyobb mennyiség – tízezernél is több darab – megrendelése követi, elegendő ahhoz, hogy az afgán terepen minden gyalogsági osztagnak jusson belőle." Szerinted amiből ekkora mennyiséget akarnak legyártani, az csak tesztelések szintjén létezik? 2010 óta rendszeresített fegyver, 2010. december 3-án volt a fegyver tűzkeresztsége. Jól van na, hagytam, hogy a valóságbeli hadviseléssel szembeni undorom és megvetésem beszéljen belőlem. Egyszerűen hányingerem van attól, hogy mennyit költenek az amcsik az afgán kecskepásztorok kiirtására, és utána van képük a "demokrácia" bajnokaiként pózolni. Szerkesztve: 2012. Január 27. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Jól van na, hagytam, hogy a valóságbeli hadviseléssel szembeni undorom és megvetésem beszéljen belőlem. Egyszerűen hányingerem van attól, hogy mennyit költenek az amcsik az afgán kecskepásztorok kiirtására, és utána van képük a "demokrácia" bajnokaiként pózolni. Szegény kecskepásztorok a fél világot ellátják heroinnal. Mér báncsák őket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Szegény kecskepásztorok a fél világot ellátják heroinnal. Mér báncsák őket? Mert ebből tudnak csak megélni. Erre van kereslet és ha nem akarják, hogy éhezzen a családjuk, akkor ilyet kell termelni.Ternelhetnének mást is, csak azt kutya nem venné meg. Amúgy meg ezek az emberek civilek, ártatlanok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Mert ebből tudnak csak megélni. Erre van kereslet és ha nem akarják, hogy éhezzen a családjuk, akkor ilyet kell termelni. Ternelhetnének mást is, csak azt kutya nem venné meg. Amúgy meg ezek az emberek civilek, ártatlanok. Jézusom nehogy már védd őket. Tudod mennyi pénzük van ezeknek? Éhezzen a családjuk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Szegény kecskepásztorok a fél világot ellátják heroinnal. Mér báncsák őket? És kik csináltak először heroin-t? Valamelyik hadsereg kics*szett kutatói! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Mert ebből tudnak csak megélni. Erre van kereslet és ha nem akarják, hogy éhezzen a családjuk, akkor ilyet kell termelni. Ternelhetnének mást is, csak azt kutya nem venné meg. Amúgy meg ezek az emberek civilek, ártatlanok. Az értékesítők/földtulajok nem civilek és nem ártatlanok. Akik éhbérért beszedik azok igen, de hát nem is velük van a probléma. És nem, nem csak ezt lehet megtermelni: a környező országok például Pakisztán érdekes módon nem erre épitik a gazdaságukat mégis jobban elélnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. És kik csináltak először heroin-t? Valamelyik hadsereg kics*szett kutatói! És? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. (szerkesztve) A mákteának és az ebből készült ópiumnak komoly hagyománya volt már az ókori Kínában is. Az ópiumháborúról hallottál már, Werebazs? Segítek, nem az amerikaikhoz kötődik... Köszi mindenkinek. Az lett volna a kérdés, hogy melyik fantasy/varázsló filmsorozatban játszott fontos szerepet Gary Oldman. Szerkesztve: 2012. Január 27. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Robbantgatós kollégának ahhoz közel is kell jutnia ahhoz a ponthoz ahonnét robbantgathat. Nem ,nem. 2 Apache, vagy 2 Abrams. Kollégának annyi. Ne hasonlítsuk már össze az amerikai haditechnikát(mely a legjobb a világon) egy nyomorult kézifegyverrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Nem ,nem. 2 Apache, vagy 2 Abrams. Kollégának annyi. Ne hasonlítsuk már össze az amerikai haditechnikát(mely a legjobb a világon) egy nyomorult kézifegyverrel. Ki mondta, hogy kézifegyverrel állítanák meg őket? Per pillanat egy orosz csúcs-vadászgép pl röhögve körberepüli az amcsik madárkáit. Nehogy már bevedd, hogy sebezhetetlenek az amcsi fegyverek meg a kezelőik, mert dobok egy hátast. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Jól van na, hagytam, hogy a valóságbeli hadviseléssel szembeni undorom és megvetésem beszéljen belőlem. Egyszerűen hányingerem van attól, hogy mennyit költenek az amcsik az afgán kecskepásztorok kiirtására, és utána van képük a "demokrácia" bajnokaiként pózolni. Azok nem kecskepásztorok hanem terroristák akiknek a nyugati világ emberei elpusztitandók. Nem tetszik nekik a jólét és hogy dolgozni kell. Na az USA tanítja őket egy kicsit ezzel védve a gyerekeink jövőjét is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.