MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldog születésnapot, barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Isten éltessen, barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldog születésnapot barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Isten éltessen!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldog szülinapot! Ja, és utólag Bennek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Sok Boldog Szülinapot barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldog születésnapot, barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldogot barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Isten éltessen barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldog szülinapot, barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Köszönöm mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldog szülinapoz barnez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Boldogot Barneznek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Na, lassan indulok Veszprémbe, a vizsgára, 10kor kezdődik, de már előtte fél órával ott kell lennem, meg egy panzióban lesz, ahogy néztem neten, a buszmegállótól 30perc. Remélem 2körül már itthon leszek, eszek valamit, aztán készülök holnapra, lesz egy jó kis DnB buli Győrben, egy camping szerűségben szervezik, írtak medencét, sörpultot, meg 4 DJ-t, 3000Ft a beugró, ebben benne van egy ajándék lemez, plusz 1000Ft leiható. Igénylek már egy kis lazítást, amúgy is ott alszunk, béreltünk faházat, ha már autóval megyünk, akkor bulizhasson mindenki! Majd csütörtökön valamikor hazakergülök. Este azért a meccseket még megnézem, meg a tippeket elküldöm... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Sok sikert Flóri! A mellékelt képen lévő zöld golyóból tudna nekem valaki sárgát varázsolni? Színkód EED700. Köszi előre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Na, lassan indulok Veszprémbe, a vizsgára, 10kor kezdődik, de már előtte fél órával ott kell lennem, meg egy panzióban lesz, ahogy néztem neten, a buszmegállótól 30perc. Majd mesélj, hogy sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Vicces egy nap volt. Fáradtam odaértem, első voltam...8an voltunk és 5 vizsgabiztos. 60 kérdés volt, nekem 51 lett jó, így sikerült a vizsga. Egy kérdésre 1 percet adtak, olyan közepesen nehéznek tartottam. A pesti PSZÁF vizsgáztatók durván tolták, sem a vizsga alatt, sem az eredmény hirdetés alatt nem mosolyogtak és a két nő elég furán nézett ki. Úgy tűnik, ez a viselkedés ezzel a munkakörrel jár. Utána a piacon vettem egy kis gyümölcsöt, meg energia italt, mert majdnem elaludtam. Nézem közben a meccset, az előzőhöz képest sokkal jobb, de holnap szerintem az estit nem fogom látni, akkor már indul a buli! Megnéztem 10től lesz egy magyar felsz*pó DJ, aztán éjféltől a maradék 3 külföldi tolja majd, reggel 4ig. Sört már vettem, 10 dobozzal, haver mondta, hogy lesz valami vicces is, magyarul nem igazán kell már többet költenem a holnap estére! Nők másik kocsival jönnek, haverom barátnői, igaz, mi 4en leszünk fiúk, ők 5en lányok. Örülnék, ha nekem kettő jutna! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Gratula, és jó ünneplést! :rock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Na, haza is értem. Most gépezek egy kicsit, aztán alszom, tegnap, vagyis ma nem sok időm volt rá. 5re értünk oda, körbenéztünk, elfoglaltuk a szobát, aztán mentünk nézni a meccset, mert volt kivetítő, addig ittam 2 sört. 7kor ettünk egy jó kis pizzát, 8tól már szállingóztak az emberek. A kivetítőn akkor már klipek mentek. A magyar DJ előbb kezdett, mert jó kedve volt, vagy mit tom én, lehet csak gyakorolni akart. Ahhoz képest, hogy a 3 külföldi volt a húzó ember, 21.30kor már tele volt a camping. Elég jó zenéket nyomatott, a lényeg, hogy egész este csak DnB ment, szerencsére a Dubstep klónok kimaradtak, magyarul 160nál kevesebb leütés nem volt egy perc alatt. 11re megittam a maradék 8sört, de még vettem párat éjfélig, vagyis leittam az 1000Ft-ot, durva, hogy 210 volt egy dobozos Ászok!! Mielőtt jött volna a külföldi előadó toltunk egy cigit is, ezzel én reggel 3ig elvoltam! Nem kellet f*sni, voltak akik a sátruk mellett pipából nyomták, de bongot is láttam kicsit beljebb. A tánctér olyan 300 négyzetméteres volt, mindegyik sarokban hangfalak és a Dj előtt pedig két mélynyomó. Ha pont középre állt az ember, akkor baromi jól szólt, nem hangosan, hanem a mélyek elkezdték a sört felrázni, meg a stereo váltások baromira elvarázsoltak, plusz sokszor azt hittem, hogy Pesten vagyok és jön a metro. A brit Dj-vel is beszéltem a fellépése után, a mondanivalóm 90%át megértette, igaz az visszafelé nem volt ennyire igaz, nagyon durva akcentusa volt. A lényeg, hogy adott egy ingyen CD-t és alá is írta, most azt döngetem. 4körül mentem aludni, a csoportból utolsóként. 8kor már indultunk haza, mert két haverom megy délutánra dolgozni. Ennyi pénzt simán megért a dolog, színvonalas volt, a lézer show tetszett, volt füstgép és jófajta nők is, egy ajkainak elkértem a számát. Most utánanézek a német meccsnek, aztán alszom egyet estig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.