MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Elveszett csillagok Vérvonal Thrawn Thrawn-Árulás A káosz ébredése 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Köszi a válaszokat, a leírtakból fogok válogatni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. 41 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Köszi a válaszokat, a leírtakból fogok válogatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Az Élet napja alkalmából - ami 1978 óta létezik a The Star Wars Holiday Special bemutatásával - Cavan Scott és George Mann egy 8 novellából álló történetet ír Life Day Treasury: Holiday Stories from a Galaxy Far, Far Away címen, ami szeptember 7-én fog megjelenni a Disney Lucasfilm Press kiadó által. Grant Griffin készíti az illusztrációkat, amiből kettőt hoztak nyilvánosságra. Az egyik a Köztársaság fénykora ("Karácsony a városban"), a másik az Ewokok történetéhez ("Ewokok a hóban") fog kapcsolódni. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Kapunk egy ewok hunt sztorit? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Egész jól hangzik. Ez YA lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Van olyan aki minden kánon regényt elolvasott? Melyik szerintetek a legjobb? Én majdnem mindet. Szerintem a Vérvonal, a Mester és Tanítványa, és a Thrawn-sorozat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Egész jól hangzik. Ez YA lesz? Nem úgy tűnik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. A filmregényeken kívül mely könyvek és képregények játszódnak az ÚK idején? Amiket eddig tudok: Könyvek: Aftermath trilógia Szabadesés Vérvonal Az ellenállás újjászületése Az Erő nyomában Képregények: Poe Dameron Kylo Ren Tudom, hogy hiányos ez nem teljes, és van még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Végső Dobás, Phasma, Canto Bight antológia, Fekete Torony, A sors keze, Az Ellenállás Újjászületése, illetve a két Ellenállás kora képregénykötet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Nálam a kedvencek: Mester és Tanítványa - Remekül megalapoz az ep.1-nek és egy csomó érdekes részletkérdésre rávilágít. Például hogy honnan indult a profécia, amely megjövendölte a kiválasztottat. Ahogy az is kiderül, hogy ez a jóslat miért érdekli annyira Qui-Gont. Jó ötlet benne hogy Qui-Gon fiatalkorát is megismerjük amikor még Dooku tanitványa. A Lázadás Hajnala - Nálam ez a könyv betonozta be a Zsivány Egyest mint az egyik ha nem a legjobb SW filmet. Jyn Erso korai viszontagságai kiváló tálalásban. Kicsit rálátunk a Star Wars galaxisra alulnézetből, úgy hogy közben a börtönben játszódó részeknél meg remekül lejön az hogy a Birodalom mennyire kegyetlen is tudott lenni. A filmekben ehhez képest a Birodalom még egész lightos Sötét Tanítvány - Kánon szempontból már csak azért is roppant fontos mű, mert ez zárja le Asajj Ventress sztoriját. És nem is akárhogy! Katalizátor - Kicsit szárazabb, mint a Lázadás hajnala, de ez is egy kiváló kiegészítő az RO-hoz. Ezúttal Jyn apja Galen a főhős. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Általánosabban tegnap már írtam, de konkrét művek tekintetében az én kedvenceim: Vérvonal Mester és tanítványa Thrawn Sötét Tanítvány Katalizátor 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. @Bomarr köszönöm a részletes ajánlókat. Mostanában az ÚK korszaka érdekel a legjobban, de fogok majd válogatni ezek közül is amíg nem jön a HR magyarul. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 31. Alphabet osztag is akkor játszódik 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 31. Ide vehetjük még a Széthasadt Birodalom képregény minit is. @Ody Mandrell szerintem a High Republic előtt még érdemes elolvasnod a Dooku: Az elveszett Jedi-t is, meg a Mester és Tanítványát, mindkettő jó ráhangolódás a pre-ep1 korszakra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 31. Majd attól függ mikor jön az első HR könyv. Most az Új Köztársaság korszaka foglalkoztat leginkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 31. 14 órával ezelőtt, Bomarr írta: A Lázadás Hajnala - Nálam ez a könyv betonozta be a Zsivány Egyest mint az egyik ha nem a legjobb SW filmet. Jyn Erso korai viszontagságai kiváló tálalásban. Kicsit rálátunk a Star Wars galaxisra alulnézetből, úgy hogy közben a börtönben játszódó részeknél meg remekül lejön az hogy a Birodalom mennyire kegyetlen is tudott lenni. A filmekben ehhez képest a Birodalom még egész lightos Nálam ez a könyv még mindig valahol az első két-három helyen tanyázik a canon könyvek listáján. Zseniális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. (szerkesztve) Új könyvek: - Secrets of the Sith (mint legutóbb a Secrets of the Jedi könyvnél, itt is belemélyedünk a titkokba, csak most Luke helyett Palpatine fogja feltárni előttünk a sithek ősi titkait. Augusztusban érkezik.) - Queen's Hope (a trilógia lezáró része, ahol Padmét a klónháborúk kitörése után követhetjük figyelemmel. Megjelenés: 2021. november 2.) Szerkesztve: 2021. Február 18. - Bence1997 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. A jedis könyv várható nálunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Jó lenne. @Darth Revan9: esetleg tudsz róla valamit? Bár '19 novemberében jelent meg, lehet, hogy a Kolibri kiadná? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Ilyeneket a Szukits tuti nem ad ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. 1 órával korábban, Bence1997 írta: - Queen's Hope (a trilógia lezáró része, ahol Padmét a klónháborúk kitörése után követhetjük figyelemmel. Megjelenés: 2021. november 2.) Vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban. Bár én nem tartom olyan rossznak az első két könyvet mint itt egyesek, az udvarhölgyek témája számomra már az első könyvnél kimerült, a másodiknál már nyújtottnak éreztem. Viszont a CW az egyik kedvenc korszakom, és nem igazán vagyunk mostanában ellátva tartalommal ebből a korszakból, szóval egy új könyvnek mindenképp örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 18. Azért sajnálom, hogy egy ilyen fontos és sokszor hanyagolt témát (Régi Köztársaság, politika stb.) erre az írónőre elpazarolnak. Az új EU-ban eddig egyértelműen ez az egyetlen visszalépés a számomra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Azért ez a Padme trilógia jó érdekesen lett megalkotva, először megíródott a második könyv, aztán az első, és most a harmadik. Mindenképp érdekes téma lenne, de kétségeim nekem is vannak, majd ha megjelenik a harmadik rész magyarul, akkor megveszem az elsőt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Én az első könyvet kifejezetten nem szererem, konkrétan a legrosszabbnak tartom az adult-YA kategóriában. Ugyanakkor nem én voltam a célközönsége Amikor hallottam, hogy a "2. könyvben" már a havi is szóbakerült, azt hittem, még rosszabb lesz. Ellenben ezt eléggé élveztem, sokkal élvezetesebb volt. Úgyhogy emiatt várom a 3. részt is. Meg a TCW miatt is. Meglássuk, milyen lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Majd meglátjuk, azért nekem vannak előzetes fenntartásaim a Királynő Végveszélybennel kapcsolatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Secrets of the Sith: ez a Kolibri asztala. Szerintem a Kolibrinek inkább ilyen könyveket kéne kiadni, és a THR juniorokat átadni a Szukits-nak. Queen's Hope: nem hittem volna valaha, hogy ezt fogom mondani egy Padmé regényre és egy klónháborús sztorira, de nem kell. Nem kéne, legalábbis Johnston-tól nem. Egyébként nekem semmi bajom nem volt a női dolgok leírásával, még a menstruációs jelenetek sem zavartak. Kifejezetten érdekes volt, hogy ebbe is belemegy az írónő. A baj ott van, hogy ordas nagy ellentmondásokat kreált a kánon belül két ponton is. Nekem valahogy most ez szúrja a szemem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. 2 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Secrets of the Sith: ez a Kolibri asztala. Szerintem a Kolibrinek inkább ilyen könyveket kéne kiadni, és a THR juniorokat átadni a Szukits-nak. A baj ott van, hogy ordas nagy ellentmondásokat kreált a kánon belül két ponton is. Nekem valahogy most ez szúrja a szemem. THR-rel egyetértek. Jó lenne, ha azok is jöhetnének. A Kolibriben nem bízok már. Milyen ellentmondás? :O Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Nem dramatizált történetek tehát tényleges kánon művek között van az ellentmondás hanem a különféle enciklopédiákban van két infó ami nem passzol. Ezt én még tényleges ellentmondásnak se nevezném. Az encikilopédiák pont olyan szürke zóna mint a filmregények. Egyébként az egyik hogy nincs megemlitve Ars Veruna, aki a naboo-i csata előtt uralkodott Padmé előtt. A másik hogy a naboo-i invázió előzményei a Bolygók és helyszinekben másképp van leirva. Én azt mondom bár ez lenne a legnagyobb baj ezekkel a Padmé könyvekkel. Unalmas, totál érdektelen írások ezek tele sablonos és fárasztó szereplőkkel. Ezek fényében úgy érzem Chuck Wendig túl sok savazást kapott az Aftermath-trilógiáért. Azok -főleg az utolsó rész- kész mestermű ezekhez képest. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 19. Ja, akkor jó. Az enciklopédiákat nem tartom teljeskörű kánonnak. Úgy vettem észre, hogy az azokban leírtak addig tekinthetőek kánonnak, amíg egy másik médiumban el nem mesélik máshogy. De igazad van a filmregényeket is így kell kezelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.