Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Március 4. Hozzászólás ideje: 2020. Március 4. Előkerült egy ilyen kép. Állítólag PSN-en. Lehet hamarosan kiderül mi az a kisebb SW projekt amiről szó volt? 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Március 4. Hozzászólás ideje: 2020. Március 4. A kép jól néz ki, de fogalmam sincs hogy ez alapján mire lehetne számítani. A Maverick projectről eddig pedig nem is hallottam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Március 5. Hozzászólás ideje: 2020. Március 5. A belsős informátorok szerint ez az EA Motive játéka lesz, és kisebb és szokatlanabb, mint a két Battlefront vagy a Fallen Order volt. Az EA Motive-ról meg azt érdemes tudni, hogy segítette a Battlefront 2 elkészítésében, aztán ennyi. Ja, és Jade Raymond vezeti, a Ubisoft Montreal egykori igazgatója és a korai Assassin's Creed játékok, meg az első Watch Dogs producere. Plusz talán azt is érdemes tudni, hogy az EA Motive dolgozott azon a játékon, azaz a Project Ragtagon, amit a Visceral heggesztett a bezárásáig. És valószínűleg a Project Maverick az, ami miatt elkaszálták az EA Vancouver nyílt világú Star Wars játékát, a Project Orcát. Az ugyanis azért kapott kaszát, mert akkoriban az EA úgy vélte, hogy egy kisebb, egyszerűbb Star Wars játékot könnyebb lenne eladni 2020 végéig. 1 2 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Március 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Március 7. Mit nem adnék egy új generációs space sim-ért, mert az X-wing/TIE fighter széria óta komoly darabot nem kaptunk, pedig a SW témában lenne rá kereslet. A kép elég űrhajó központú, és hát tudjuk, hogy Pete "Maverick" Mitchell százados milyen foglalkozást űzött 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. 36 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Azért remélem adnak ki valamit évente. Sajnos nagyon esélytelennek tűnik, ha csak nem mobilos szutykokat. Idén tuti nem lesz semmilyen új Star Wars játék, és egyelőre úgy tűnik, hogy jövőre sem, pláne a koronavírus okozta késlekedések és egyéb bonyodalmak tükrében. Persze jöhet még váratlan bejelentés, de jelenleg úgy néz ki, hogy legkorábban csak 2022-ben lesz új Star Wars játék, ha lesz, mert ez is csak feltételezés. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Éppen most , Dzséjt írta: Sajnos nagyon esélytelennek tűnik, ha csak nem mobilos szutykokat. Idén tuti nem lesz semmilyen új Star Wars játék, és egyelőre úgy tűnik, hogy jövőre sem, pláne a koronavírus okozta késlekedések és egyéb bonyodalmak tükrében. Persze jöhet még váratlan bejelentés, de jelenleg úgy néz ki, hogy legkorábban csak 2022-ben lesz új Star Wars játék, ha lesz, mert ez is csak feltételezés. Pedig a Fallen Order folytatásában reménykedtem jövő év vége felé Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Bár nem kánon de én nagyon várom a LEGO Skywalker Saga-t ami elvileg idén jön (vagy már csúsztatták?). Illetve februárban volt egy olyan értesülés, hogy az EA-nél készül egy kisebb SW cím, ami egyelőre Project Maverick munkacím alatt fut. Ahhoz volt ez a kép: Bár ahogy olvasom most 2021 elejére tippelik ennek a megjelenését. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. (szerkesztve) 46 perccel korábban, Bomarr írta: Bár nem kánon de én nagyon várom a LEGO Skywalker Saga-t ami elvileg idén jön (vagy már csúsztatták?). Illetve februárban volt egy olyan értesülés, hogy az EA-nél készül egy kisebb SW cím, ami egyelőre Project Maverick munkacím alatt fut. Tényleg, a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagáról megfeledkeztem. Az elvileg még 2020-ban jön, bár aggasztó, hogy egy ideje semmi hír nem jött róla. Viszont ettől még idén simán megjelenhet, ha a koronavírus nem kavart be (attól függ, hogy a TT Games hol járt a fejlesztésben). A Project Maverickre én egyelőre nem fogadnék semmiben. Ezzel kapcsolatban még semmilyen hivatalos infó nincs, így megjósolni sem lehet, mikor fog jönni, de azt sem tudni, hogy mi a fene lesz ez. 48 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Pedig a Fallen Order folytatásában reménykedtem jövő év vége felé Nem lehetetlen, bár egyelőre valószínűtlennek tűnik. Decemberben kezdték el toborozni az embereket a csapatba, ráadásul azt már sok stúdió megerősítette, hogy Star Wars játékot fejleszteni baromi időigényes munka, mert mindent, szó szerint az utolsó lemodellezett szögig el kell küldeni a LucasFilmhez láttamozásra, ahol meg nincs külön részleg erre, így ez nagyon belassítja a folyamatot - erre amúgy nagyon sokan panaszkodnak, nem is értem, hogy a LucasFilm miért nem hoz létre erre egy divíziót. És persze itt is közrejátszik a koronavírus. Sajnos ez a szutyok nem csak ezt az évet rúgta fel, de a jövő évi terveket is. Szerkesztve: 2020. Április 29. - Dzséjt 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Kaptunk egy boritóképet a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-hoz: 3 Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Egy interjúból az is kiderült, hogy nagyjából 500 karakter fog szerepelni az alapjátékba. Illetve már tudjuk azt is, hogy a Xyston osztályú csillagromboló felszínén lévő harc is játszható lesz. Mondjuk ez nem volt egy nagy meglepetés. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Október 20-án jelenik meg a Lego Star Wars: The Skywalker Saga. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. (szerkesztve) 2020. 05. 08. - 20:48, Dzséjt írta: Október 20-án jelenik meg a Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Azthittem hamarabb lesz..ejj... Ez a banner nem rossz azért! PT forever!! És Rey a sárga karddal! Excluzív filmen túli pályát kérek az ügyben! Szerkesztve: 2020. Május 20. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. 1 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Azthittem hamarabb lesz..ejj... Az a hír járja, hogy előbb is jött volna, de végül ez is késik a koronavírus miatt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. 20 perccel korábban, Dzséjt írta: Az a hír járja, hogy előbb is jött volna, de végül ez is késik a koronavírus miatt. Én is tavaszról tudtam korábban. Fura indok úgy gondolom, de legyen az az ok akkor.. Köszi az infót! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. (szerkesztve) 1 órával korábban, csoli1138 írta: Fura indok úgy gondolom Mi ebben a fura? Az egész videojáték ipar késésben van a vírus. Az lenne a fura, ha ez a játék nem késne. Szerkesztve: 2020. Május 20. - Dzséjt Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Mi ebben a fura? Az egész videojáték ipar késésben van a vírus. Az lenne a fura, ha ez a játék nem késne. Ó, az nagyon hosszú, hogy mit miért mire fognak rá...tényleg nem is akarok itt belemenni. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 28. Hozzászólás ideje: 2020. Május 28. Tales from the Galaxy's Edge címen új VR játék érkezik idén. A helyszín egyértelműen a Batuu. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. (szerkesztve) Na elvileg a Project Maverick nem más, mint a Star Wars: Squadrons -ra keresztelt játék. Szerkesztve: 2020. Június 12. - Bence1997 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Most már hivatalos a dolog: 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. PC-re lesz? Vagy ilyen részleteket még nem tudni? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. 26 perccel korábban, Darth Cupsy írta: PC-re lesz? Vagy ilyen részleteket még nem tudni? Elvileg egyaránt jön PC-re és konzolokra. Ha igaz, akkor már idén ősszel. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. 11 perccel korábban, Darth Sky írta: Elvileg egyaránt jön PC-re és konzolokra. Ha igaz, akkor már idén ősszel. Nagyszerű! Közben olvastam, hogy hétfőn 17:00-kor bemutató is lesz róla. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Battlefront 2ben nem igazán jöttek be az űrcsaták, de azért figyelemmel követem a játékot. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Ezt amúgy ugyanaz a fejlesztő cég csinálhatja, mint a BF 2 űrhajós részeit? Akkor érthető(bb) lenne miért nem jött több ilyen tartalom a játékba. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. A BF2-ben pont az űrcsaták nem tetszettek. Nehézkes volt az irányítás. Bár az volt az első játék amit a PS4-en kijátszottam és akkor még elég béna voltam a kontrollerrel. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. 11 perccel korábban, Frenkie írta: A BF2-ben pont az űrcsaták nem tetszettek. Nehézkes volt az irányítás. Bár az volt az első játék amit a PS4-en kijátszottam és akkor még elég béna voltam a kontrollerrel. Nem tudom kontrollerrel mi a helyzet (talán egyszer próbáltam), de egérrel és billentyűzettel is szoknom kellett nekem is, az elején sokszor nekimentem a tereptárgyaknak, de manapság már elég jól ellavírozom az olyan zsúfolt pályán is, mint a HCS2 maradványai, azon a küldetésen ahol az ER rombolót kell megsemmisíteni az első fázisban ki se szoktam szállni abból a szűk nyitott részből ami a hajó közepén fut át. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Ennek milyen gépigénye lesz PC-re szerintetek? A Fallen Ordernel komolyabb? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. (szerkesztve) 1 perccel korábban, Whill írta: Ennek milyen gépigénye lesz PC-re szerintetek? A Fallen Ordernel komolyabb? Nem hinném, amúgy anno úgy hivatkoztak rá, hogy egy kisebb project, szóval kicsit félek, hogy nem lesz egy nagy durranás. Szerkesztve: 2020. Június 13. - Darth Cupsy 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. 3 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Nem hinném, amúgy anno úgy hivatkoztak rá, hogy egy kisebb project, szóval kicsit félek, hogy nem lesz egy nagy durranás. Én nem bánom, hogy nem lesz nagy durranás, mivel a Fallen Order nálam elég döcögősen futott. A kedvenc SW-játekaim úgysem a grafikájukról híresek manapság (Shadows of the Empire, Jedi Academy, Rogue Squadron, Galactic Battlegrounds). Ha a játékmenet jó, és lehetőleg valami történetféleség is van benne, akkor elégedett leszek. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Single Player lesz benne, az a kérdés mikor fog játszódni. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.