Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 4. 2021. 06. 04. - 16:28, Whill írta: Akkor az egyiket már eltaláltam, ment is az előjegyzés. Azt lehet tudni, hogy milyen lesz a gerince a kötetnek? Az amerikai kiadásban 2020-tól változtattak a gerincen, a Marvel logó (ami nálunk csak egy piros csík) kisebb lett, és így elég hülyén néz ki a sorozat a polcon. Szerinted a Szukits megtarthatja az eredeti méretet? Teljes nézet Ugyanabban a méretben fog kijönni, mint az eddigiek. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. Ha már itt tartunk: mi volt a baj a Marvel logóval idehaza? (lehet anno felmerült már ez, csak nem rémlik az ok). Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. 2021. 06. 05. - 4:46, Nute Gunray írta: Ha már itt tartunk: mi volt a baj a Marvel logóval idehaza? (lehet anno felmerült már ez, csak nem rémlik az ok). Teljes nézet Ha jól tudom, csak annyit írt a szukits, hogy maga a Marvel kérte a logó eltávolítását. Vicces lenne ha az új soroknál meg már engednék. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. 2021. 06. 05. - 4:46, Nute Gunray írta: Ha már itt tartunk: mi volt a baj a Marvel logóval idehaza? (lehet anno felmerült már ez, csak nem rémlik az ok). Teljes nézet Utasítás érkezett a Disney-től, hogy le kell szendi a Marvel logót. Nem volt indoklás, végre kellett hajtani, különben nem folytatódhatott volna a kiadás. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. (szerkesztve) Egy érdekes dolog merült fel, miközben sokan találgatják, hogy mi lesz a Hachette következő új képregény sora, melyet az Eaglemoss kivonulása miatt jelentettek be. Ott van a 120 kötetes Dark Horse-os Legends sor. Beszélgettünk ismerősökkkel, hogy vajon a Hachette benyomhatja-e ezt a sort Magyarországra. Az egyikük járatos volt a különböző licenszjogi kérdésekben és a Legendák blokkolás ellenére ez a sor megjelenhet nálunk is. A helyzet az, hogy a Hachette, ahogy az Eaglemoss is és más hozzájuk hasonló nemzetközi terjesztők speciális körülmények között vásárolják a jogokat és speciálisan terjesztik is azokat. A Hachette-nek van megállapodása számtalan nagy multival, többek között a Disney-vel is és az ő rendszerükben az egész Európai Unióra kiterjedt terjesztési joguk van, minden olyan sorra, amire van megállapodásuk. És bizony a 120 kötetes Dark Horse-os Legends sorra van megállapodás. Tehát a Hachette nyugodtan megteheti, hogy kis hazánkba is beonyomja ezt a sort, nem lesz jogi akadálya. A kérdés, most már csak az, hogy ezt vajon meg akarják-e tenni? Nyilván nem kell ecsetelnem, hogy sajnos, milyen következményekkel járhat a hazai SW képregény kiadásra. Szerkesztve: 2021. Június 10. - Darth Revan9 1 1 Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Eddig, ha bejentkezett valaki a szukits mellett, hogy sw kiadással akar foglalkozni, mindig a rajongók szívták meg. Ott volt a kavarás a 2008as a clone wars könyvekkel, meg most a Kolibri szerencsétlenkedései. a High republiccal. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. (szerkesztve) Ez igaz. Viszont sajnos sem a Hachett-et, sem az Eaglemoss-t nem zavarta annak idején, hogy melyik magyar kiadó mit ad ki itthon. Ha ez megvalósulna, brutális túlkínálat lenne. Nem lehet tudni, hogy a Hachette milyen sort akar behozni, szóval lehet izgulni. Szerkesztve: 2021. Június 10. - Darth Revan9 Válasz
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Szerintem nem SW lesz. Mivel a Nagy Marvel Képregénygyűjtemény sor sikeres a mai napig, biztos vagyok benne hogy maradnak a Marvelnél. Ami nem is lenne baj, mert akkor nem kavarnak be a Szukitsnak (Legendák ide vagy oda). 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Szerintem sem SW lesz. A Marvel most sokkal jobban megy, üzletileg sokkal jobban megérné a Hachette-nek. Bár én az X-Mennek örülnék a legjobban, szerintem a Pókember fog jönni, azzal nem lehet mellélőni. A Star Wars népszerűsége némileg csökkent az elmúlt években (ezen valamennyit javított a Mandalorian), ráadásul ez egy olyan sorozat lenne, ami még csak nem is kánon. Azért valljuk be, vicces lenne a sorozat marketingje azzal, hogy "ja bocs, egyébként ez nem történt meg, az új filmek nem fogják figyelembe venni". A régi rajongók közül sokan elfordultak az SW tartalmak fogyasztásától, az újak pedig inkább a kánon irányába hajlanak. Én a nagy sorok közül a Hachette-féle Marvelt gyűjtöm, és én is igencsak meggondolnám, hogy még egy SW Legends sorozatot gyűjtsek-e mellé. Az X-Menre sokkal könnyebben igent mondanék. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. 2021. 06. 10. - 11:28, Whill írta: Szerintem sem SW lesz. A Marvel most sokkal jobban megy, üzletileg sokkal jobban megérné a Hachette-nek. Bár én az X-Mennek örülnék a legjobban, szerintem a Pókember fog jönni, azzal nem lehet mellélőni. A Star Wars népszerűsége némileg csökkent az elmúlt években (ezen valamennyit javított a Mandalorian), ráadásul ez egy olyan sorozat lenne, ami még csak nem is kánon. Azért valljuk be, vicces lenne a sorozat marketingje azzal, hogy "ja bocs, egyébként ez nem történt meg, az új filmek nem fogják figyelembe venni". A régi rajongók közül sokan elfordultak az SW tartalmak fogyasztásától, az újak pedig inkább a kánon irányába hajlanak. Én a nagy sorok közül a Hachette-féle Marvelt gyűjtöm, és én is igencsak meggondolnám, hogy még egy SW Legends sorozatot gyűjtsek-e mellé. Az X-Menre sokkal könnyebben igent mondanék. Teljes nézet Én kivételesen azt remélem, hogy valami más lesz. Nem lenne jó, ha emiatt leállna a legújabb képregények sora. Viszont ez is szóba került a beszélgetés folyamán. Sokak szerint az új kánonból kiábrándult egy jelentős réteg és egy ilyen gyűjtemény ezt a réteget célozná meg elsősörban. Ismerőseim véleménye szeritnt a kiábrándult Legendák pártiakra komolyan lehetne építeni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Remélem valaki épiteni akar a Legendákból kiábrándult emberekre is. Mert ezeket a Legendák képregényeket én biztos nem venném. Egyébként erősen meglepne ha a Star Warsból kiábrándult emberek elkezdenének nagy tömegben képregényeket vásárolni. Szerintem akik kiábrándultak találtak új hobbit és másra költik a pénzüket. 1 Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Azti is látni kell, hogy a marvel és az sw képregényeknek nem ugyanaz a rajongótáboruk. Nyilván van átfedés, de egy ilyennel azokat is meg lehet fogni akik marvelt nem vesznek. Ezáltal több lábon állna a Hachette hazánkban. Az ő szemszögükből nem lenne hülyeség belevágni. 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. (szerkesztve) 2021. 06. 10. - 6:57, Darth Revan9 írta: A kérdés, most már csak az, hogy ezt vajon meg akarják-e tenni? Teljes nézet Ne má'! Ne! Ne! Ugye nem? Nem akarom. Pedig amilyen piszok szerencsénk van, tuti ezt hozzák be... Szerkesztve: 2021. Június 10. - kdani20 1 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. 2021. 06. 10. - 19:26, kdani20 írta: Ne má'! Ne! Ne! Ugye nem? Nem akarom. Pedig amilyen piszok szerencsénk van, tuti ezt hozzák be... Teljes nézet Nem fogják. Én semmilyen logikus magyarázatot nem látok rá, hogy miért ezt hoznák valamelyik Marvel sor helyett. 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. 2021. 06. 10. - 19:32, Whill írta: Nem fogják. Én semmilyen logikus magyarázatot nem látok rá, hogy miért ezt hoznák valamelyik Marvel sor helyett. Teljes nézet Hogy egy bölcs (hmm... azért az eddigi THR után azért ez megkérdőjelezhető ) Jedit idézzek: "Remélem úgy lesz, ahogy mondod". De a SW szerintem még mindig komoly húzónév, emiatt én látok rá esélyt. Főleg, hogy a Marvel sor fut. A mellé miért hoznának be még egy Marvelt (akár Pókember, akár X-men)? A DC-sor mellett futtatni egy Batman-sort se volt túl okos ötlet. Lehet, hogy tanultak ebből. Így meg több lábon állhatnának. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 11. Hozzászólás ideje: 2021. Június 11. Megjött Durge 1 2 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 11. 2021. 06. 10. - 19:26, kdani20 írta: Ne má'! Ne! Ne! Ugye nem? Nem akarom. Pedig amilyen piszok szerencsénk van, tuti ezt hozzák be... Teljes nézet Még nem eldöntött dolog. Vannak még más lehetőségek is. 2021. 06. 10. - 19:32, Whill írta: Nem fogják. Én semmilyen logikus magyarázatot nem látok rá, hogy miért ezt hoznák valamelyik Marvel sor helyett. Teljes nézet Sajnos ezt még jelenleg nem tudjuk kijelenteni. Eddig csak a DC Heroes Hachette sor van kizárva. Ezt se értem, hogy miért. Az Eaglemoss távozásával ez lenne a logikusabb. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 11. Hozzászólás ideje: 2021. Június 11. Más képregény sorozatokat légyszi ne itt beszéljétek ki. Köszönöm. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. A Sith sötét szíve. Milyen jól hangzik ez a cím, ugye? 5 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Ez melyik lesz? Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. 2021. 06. 14. - 19:26, Ody Mandrell írta: Ez melyik lesz? Teljes nézet A 2020-as Vader. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Amit Greg Pak írt? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. De az még nem ért véget, vagy az nem számít? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. Dehogy számít. Az első Star Wars-ba és Vader-be is úgy vágott bele a Szukits, hogy annak idején még javában futott mind a kettő sorozat. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. Na ez szuper hír akkor. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. Inkább az számít, hogy a Disney időben rendelkezésre bocsássa az anyagot. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Tudtok mondani olyan oldalt ahol meg lehet nézni a képregények eladási számait? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Június 26. Hozzászólás ideje: 2021. Június 26. 2021. 06. 17. - 5:29, Iqvi írta: Tudtok mondani olyan oldalt ahol meg lehet nézni a képregények eladási számait? Teljes nézet Nem hiszem, hogy ilyet találsz, ez ugyanis üzleti titok. A Szukits oldalán van egy eladási toplista a jobboldali sávban, de konkrét számok nélkül. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 26. Hozzászólás ideje: 2021. Június 26. 2021. 06. 26. - 8:31, Nute Gunray írta: Nem hiszem, hogy ilyet találsz, ez ugyanis üzleti titok. A Szukits oldalán van egy eladási toplista a jobboldali sávban, de konkrét számok nélkül. Teljes nézet Köszi, de már tárgytalan a téma. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.