Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Köszi Donát a kvízt! Remek volt. Gratula a tanítványomnak és a Jediknek, akik galád módon négyen támadtak rám egyszerre. A buja féregről betenne valaki egy wookiee linket? Sidious megoldotta. Nagyon jók voltak a kérdések, remekük elegyítve a két trilógiát. Mindkét csapat kiválóan játszott. Azért sajnálom, hogy NorbiLordi végül nem jelent meg. Köszönöm, igyekeztem. Én is sajnálom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Visszük a hullákat! Ja helyénvaló hogy én is megköszönjem ezt a kellemes kvízestet a házigazdának. Igaz volt pár pillanat amikor Dzséjttel összefogtunk volna ellened, de sebaj Pár? Azért az már teljesítmény, ha egy Jedi és egy Sith összeállna egy közös ellenségért. Látod, Donát, igazi békítő vagy. Egyensúlyt hoztál az Erőben. Igaz, ehhez sajnos fénykardélre kell hánynunk, de hát minden béke áldozatokkal jár. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Nagyon jók voltak a kérdések, remekük elegyítve a két trilógiát. Mindkét csapat kiválóan játszott. Azért sajnálom, hogy NorbiLordi végül nem jelent meg. Hát még ő hogy fogja sajnálni... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Pár? Azért az már teljesítmény, ha egy Jedi és egy Sith összeállna egy közös ellenségért. Látod, Donát, igazi békítő vagy. Egyensúlyt hoztál az Erőben. Igaz, ehhez sajnos fénykardélre kell hánynunk, de hát minden béke áldozatokkal jár. Kellett volna a Sagába is egy kvízmester akkor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. A buja féregről betenne valaki egy wookiee linket? Íme: http://starwars.wikia.com/wiki/Salacious_B._Crumb Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. És a kvíz jutalmaként elérhető nemagos diszkontban az új TCW epizód. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Nagyon jók voltak a kérdések, remekük elegyítve a két trilógiát. Nekem az tetszett, hogy TCW is volt benne. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Sőt, még EU is. Szintén jár a piros pont Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Igyekeztem minden igényt kielégítően összeállítani: filmes, eu-s, clone warsos, kulisszatitkos dolgokat is belerakni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Még akkor maradt is öt kör. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hét kör. Majd legközelebb felhasználjuk. Néhány dolgot pontosítani kell még a szabályban, rövidíteni a játékot, és még jobb lesz. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Sidious megoldotta. Jó, de az én ellenfeleim nem olyanok voltak mint az övéi. Nem lehetett őket csak úgy meglepni. Íme: http://starwars.wikia.com/wiki/Salacious_B._Crumb Áá, tehát ő az. Gondoltam, de így még nem hallottam róla. Jól van most már ezt is tudom, köszi. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Semmi gond, Jediként csatlakozhatsz később is, csak nehezebb dolgod lesz. Hogy az a jó..... Ezt csak most olvastam. Kb 9 után elmentek a vendégek én meg nem mertem beírni válaszokat hogy nehogy felrúgjak valamit. Na majd legközelebb. Különben jó volt ügyes játékot találtál ki. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Na majd legközelebb. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Sajnos én pedig feladtam, miután néha fél perceket kellett arra várnom, hogy reagáljon a fórum, így nem volt értelme. Jó volt a játék és a kérdések is Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Bocsi, hogy nem voltam, csak közbejött valami . Majd legközelebb. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Szólhattál volna előtte, hogy nem leszel. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Szólhattál volna előtte, hogy nem leszel. Én se tudtam, hogy nem leszek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Ja akkor bocs. Azt hittem tudatában voltál. De valld be, hogy megijedtél a Jedi hadtól. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Semmi gond Norbi, tartottam a frontot Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Az elején magam is jelen voltam, de végül mennem kellett. Bár ez az F5 nyomkodás verseny nem annyira az asztalom. Ettől függetlenül remek kérdések voltak, még jobb válaszokkal: gratulálok hozzá a szervezőnek és persze a jó válaszokat adó győzteseknek! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Ja akkor bocs. Azt hittem tudatában voltál. De valld be, hogy megijedtél a Jedi hadtól. Egy Sith semmitől se fél Semmi gond Norbi, tartottam a frontot Büszke vagyok rád tanítványom. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Jó volt visszaolvasni, igazán érdekes volt a "csata" Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Legközelebb gyere Te is! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Ahogy végigolvastam esélyem nem lett volna, választ alig tudtam. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Legközelebb gyere Te is! Igazából, ami visszatart az a nulla EU (hiába bújtam régen könyveket/képregényeket, alig emlékszek valamire) és a viszonylag minimális CW tudásom... végigolvasva a kérdéseket, hasonló gondolatok kerülgettek mint NorbiLordit. A legtöbbhöz hozzá se tudtam volna szagolni. Az már csak bónusz extra, hogy az F5 után nálam viszonylag lassan tölt be. Ugyhogy inkább maradok külső szemlélő Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Hozzászólás ideje: 2013. Január 17. Ilyen egy maximalista válasza. Bomarr, ha ezeken múlna, én sem játszanék, szinte ugyanezen okokból. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Több kérdésre én sem tudtam a választ, nálam a Bomarr által említett bónusz extra játszott be erősen, és úgy látszik, nem én vagyok az egyetlen, aki szenved ettől. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Engem is érdekelne ez az alakváltós téma, de csak ha leszünk rá elegen. Ez olyasmi, mint a gyilkosos játék élőben, ahol a lakók megpróbálják kitalálni, hogy ki a gyilkos éjszaka. Csak ez virtuális, értelemszerűen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Én kívülről fogom szemlélni, de így is érdekes lesz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.