Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Köszi, Bomarr! Én bevallom, nem mertem belenézni a hírekbe, nehogy elszólják magukat véletlenül - vagy épp direkt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. (szerkesztve) Első rajongói vélemények. (Semmi konkrétum, csak az "amazing" szó fokozása.) http://www.youtube.com/watch?time_continue=96&v=0NYyWBW9JmY Szerkesztve: 2015. December 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Látom már a spoileres topik tele van elégedetlenkedővel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. (szerkesztve) Látom már a spoileres topik tele van elégedetlenkedővel. Azért neeem. Mondjuk az nekem sem tetszik, hogy.... és azzal sem vagyok kibékülve, ahogy....meg azon is változtathattak volna, amikor.... . Szerkesztve: 2015. December 15. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Látom már a spoileres topik tele van elégedetlenkedővel. Még csak aggódóakkal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Bomarr, R2-D2, köszi mindkettőtöknek a híreket és a videót! Nagyon jó volt olvasni és látni is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Én már megint (vagy még mindig) nem elégedetlenkedek semmivel kapcsolatban. Furcsamód még csak nem is aggódok. Csak veszettül türelmetlen vagyok már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Én meg pörgök, mint a rotációs kapa. Kedd van, holnap korán kélne kelni, de az ep6 megtekintése után úgy bezsongtam, hogy jajj. Amúgy valószínűleg már tudat alatt hétfő óta kínlódom, mert tegnap (ma) is hajnali ötkor tudtam csak elaludni, tízkor meg már fent viribültem. Szerda este szerintem én olyan extázisba leszek, ha a begyem felszívná a világ alkoholkészletét, akkor is full józanul ülnék be a filmre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Fantasztikus premiernek nézünk elibe! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Csak most néztem meg R2 videóját! Van ám hangulat..Milyen durva, ahogy a fotósok ordítoznak, hogy merre forogjanak, mit csináljanak..Nekem ez új volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Rottentomatoeson 8,7en áll a TFA. 22 kritikából az összes pozitív eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. 90 kritikából 89 pozitiv. Nagyon durva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Bíztató. Éreztem, hogy nem merik elrontani! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. 90 kritikából 89 pozitiv. Nagyon durva Lehetne linkeket is berakni? Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. 90 kritikából 89 pozitiv. Nagyon durva Egy új hatalom van születőben...! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Lehetne linkeket is berakni? Köszi. Itt össze van gyüjtve az összes kritika és folyamatosan frissül. Jelenleg pont 100 kritika van fent. 97 pozitiv. http://www.rottentomatoes.com/m/star_wars_episode_vii_the_force_awakens/#contentReviews Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. 90 kritikából 89 pozitiv. Nagyon durva #disneygate? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. 90 kritikából 89 pozitiv. Nagyon durva Csak annyi? Hú, de sokan látták már a filmet én meg még nem. Nem baj, még bő egy nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Ti, akik csak itt vagytok és nagyon tisztellek titeket az önuralmatokért, messzire kerüljétek a spoileres topicot. Nekem nincs erőm hozzá! Ody zárd be!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Ti, akik csak itt vagytok és nagyon tisztellek titeket az önuralmatokért, messzire kerüljétek a spoileres topicot. Nekem nincs erőm hozzá! Ody zárd be!! Dettó, ugyanígy érzek...... De arra gondolok, hogy mi volt 10 éve. Szétspoilereztem magam, szinte már tudtunk előre minden jelenetet az ep3-ról.és a film, mégis odavert,de kegyetlenül. Itt most a 10-edét sem tudja egy spoileres annak, amit anno 10 éve...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Ti, akik csak itt vagytok és nagyon tisztellek titeket az önuralmatokért, messzire kerüljétek a spoileres topicot. Nekem nincs erőm hozzá! Ody zárd be!! Kösz. Amióta van a spoileres topic kb 6X néztem bele és egyszer szóltam hozzá. Egyébként marha egyszrűen tudod magad tartóztatni: foglald el magad. Ne gondolj a filmre! Tereld el a gondolataidat, stb. Persze ezt így nehéz kivitelezni, de pl. én érettségi tételeket dolgozok ki napközben (legalább hasznos, amúgy is kell. ) amit a legjobban utálok és így valahogy elveszi az életkedvem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Dettó, ugyanígy érzek...... De arra gondolok, hogy mi volt 10 éve. Szétspoilereztem magam, szinte már tudtunk előre minden jelenetet az ep3-ról.és a film, mégis odavert,de kegyetlenül. Itt most a 10-edét sem tudja egy spoileres annak, amit anno 10 éve...... Ez vígasztal! Kösz. Amióta van a spoileres topic kb 6X néztem bele és egyszer szóltam hozzá. Egyébként marha egyszrűen tudod magad tartóztatni: foglald el magad. Ne gondolj a filmre! Tereld el a gondolataidat, stb. Persze ezt így nehéz kivitelezni, de pl. én érettségi tételeket dolgozok ki napközben (legalább hasznos, amúgy is kell. ) amit a legjobban utálok és így valahogy elveszi az életkedvem Nem unatkozom. Teszek-veszek, jövök-megyek. De ha leülök a géphez be kell néznem! Megőrültem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Én egy hónapja vagyok spoilermentes. Bevallom, elég rossz érzés, és nem a kíváncsiság miatt, hanem azért, mert kimaradok a közös teóriázgatásból és fejtegetésből. De mivel utálom, ha a fontosabb dolgokat előre tudom, és nem pedig a filmben szembesülök vele, így nem nagyon van választásom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Én egy hónapja vagyok spoilermentes. Bevallom, elég rossz érzés, és nem a kíváncsiság miatt, hanem azért, mert kimaradok a közös teóriázgatásból és fejtegetésből. De mivel utálom, ha a fontosabb dolgokat előre tudom, és nem pedig a filmben szembesülök vele, így nem nagyon van választásom. Jól teszed! Bírd még egy kicsit! A merketingnek hála én is elég vakon vagyok. De már tudni vélek olyat, amit lehet nem kéne. Persze, egy ep 3-hoz képest semmit sem tudok, de ennél én is "vakabban" akartam beülni, de magamra kell ismernem: rohadt kíváncsi ember vagyok.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Külföldön imádják a filmet. Spoilermentes kritikák. http://888.hu/article-spoilermentes-star-wars-kritikak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Külföldön imádják a filmet. Spoilermentes kritikák. http://888.hu/article-spoilermentes-star-wars-kritikak Jó olvasni őket. Persze a nem kis várakozásomat egyenesen irreális magasságokba viszik, de akkor is. Mondjuk a Guardian cikkében szerintem találóbb lett volna "mulatságos"-nak fordítani "nevetséges" helyett. Szerkesztve: 2015. December 16. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Mikor holnap látjuk a premiert, utána benézek a spoileres topickba csak hogy tudjam mik voltak ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Mikor holnap látjuk a premiert, utána benézek a spoileres topickba csak hogy tudjam mik voltak ott. Csajok, Buli, Fanta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Csajok, Buli, Fanta Bantha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.