Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Lefogadom hogy az a pálmás bolygó lesz az imperialisták nyaralóhelye. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Lefogadom hogy az a pálmás bolygó lesz az imperialisták nyaralóhelye. :D

Gondolod az Uralkodó is ott piheni ki a galaxis irányításának fáradalmait? :)

@Nute Gunray

Rakata Prime tényleg jó ötlet. Már el is felejtettem. De most hogy mondod kifejezettem reménykedni kezdtem hogy az lesz.

Szerkesztve: - Jar-Jar Binks

Hozzászólás ideje:

Gondolod az Uralkodó is ott piheni ki a galaxis irányításának fáradalmait? :)

Korábban nem gondoltam erre de elképzelhető hogy kiemelt helye lesz azon a szigeten. Azzal meg még nem foglalkoztam hogy Palpi után lett-e másik Uralkodó. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Az egyik kánon-könyv szerint

Palpatine után Mas Amedda lett a Birodalom vezetője rövid időre régensként, de ez csak átmeneti állapot lehetett. Szerintem kizárt, hogy lett volna még egy császár, a különböző katonai és politikai frakciók egymásnak eshettek a konc felett.

Hozzászólás ideje:

A soron következő SW film. Piszkosul kíváncsi vagyok rá, mert ilyen jellegű/fajtájú/formájú SW film korábban még egyáltalán nem volt, szóval izgatottan várom. De jelenleg az EP VIII-ért epedek. Sőt, ha már itt tartunk ide a IX. résszel is azonnal! ;)

Hozzászólás ideje:

Érdekes, hogy most az ep7 bűvöletében mekkora csend övezi ezt a filmet. Ez persze érthető is, de ne feledjük, hogy az Ébredő Erő premierje előtt 13 hónappal, már kijött egy teasernek nevezett molyingnyi kis előzetes, ami nagyon keveset mutatott, és aminek 1-2 jelenete vissza sem köszöt a filmen.

Hogy álluk most ezzel a filmmel? Lesz benne Vader, Organa, Tarkin? Érdekes, hogy erről sem tudunk semmit.... :cool:

Én nagyon várom, de termézetese az ep8-at egy hangyányival még jobban... :)

Hozzászólás ideje:

Én még azt is megkockáztatnám, hogy csak február-március környékén indítják be a rouge one PR gépezetét. Addig hagyják az Ep7-et kifutni.

Igen persze, most az ep7 tarol, mint gőzhenger, ezért a figyelem, most alig vetül erre a filmre. Én eddig, amikor jöttek hírek, persze elolvastam, de tized annyi érdeklődést sem mutattam felé, mint az ep7 felé. Szóval eddig át sem éreztem a lényeget.

De nagyon jó ötlet és nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, mert bár nem illeszkedik szorosan a fősodorhoz, ami ugye a Star Wars gerince, a Skywalker-család története, de még is ez lesz az első film (az értesülések alapján), ami a legjobban megfogja villantani, hogy milyen is lehetett abban a korban élni, amikor a Birodalom ereje és hatalma teljében leledzett és nyomorította meg a galaxist.

Remélem, hogy ha csak röviden is, de lesz enne Vader, Tarkin, Organa, de egy holocameo erejéig Palpira is ráfleshelnék....

Szerkesztve: - Lenci

Hozzászólás ideje:

ez lesz az első film (az értesülések alapján), ami a legjobban megfogja villantani, hogy milyen is lehetett abban a korban élni, amikor a Birodalom ereje és hatalma teljében leledzett és nyomorította meg a galaxist.

És pontosan ezért én ezt az SW filmet sokkal jobban várom mint bármelyik másikat. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem is új lesz, de azért nem szakadnak el teljesen a Saga megoldásától. A TCW filmnek is egyedi volt, de mégse mindenben eltérő.

Hozzászólás ideje:

Szerintem maradnak a beúszó szövegnél. Az ilyen antológia típusú filmek muszáj egy felvezető szöveg, hogy a néző el tudja helyezni a film történéseit. A TCW filmben és a sorozatnál is megvolt ez a koncepció, azzal a különbséggel, hogy ott nem nekünk kellett olvasni, hanem egy narrátor felolvasta, amíg mi különféle jeleneteket néztünk.

Hozzászólás ideje:

Ide szerintem sem lenne szükséges az epizódok felvezetése, nekem elég lenne az a bizonyos világoskék frázis, csak hogy megnyugodjak, hogy jó filmre ültem be. :D Bár egy ilyen markáns jellegzetességet elengedni se lehet egyszerű.

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Állítolag mindegyik antológia film más és más műfajú lesz és hangulatukban eltérnek majd a Saga filmektől. Ehhez szerintem jól illene egy eltérő kezdés. Kérdés, hogy miként fogják nyomatékosítani a széles nézőközönség körében hogy a következő SW film nem az ep.8 lesz. Nekem valahogy azaz érzésem hogy ezekről az antológia filmekről a fanokon kivül szinte alig tud valaki. Érdekes lesz látni hogy milyen lesz a marketingjük.

Hozzászólás ideje:

Megmondom őszintén kicsit feleslegesnek is érzem őket. Főleg az EPVII után.

Hát igen. De tudtuk, hogy ez lesz. Ezek a filmek az EP7 költségvetésének csak töredékéből fognak készülni, tehát olyan grandiózus alkotásokra én nem számítok. Ahogy a Marvel-fanok sem hasonlítják a Hangyát az etalonnak számító Bosszúállók 2-höz (gondolom én, mint laikus, ha tévednék, sry).

Hozzászólás ideje:

Tele lesz csupa A-kategóriás szinésszel. Lehet, hogy nem 200 millióból készül mint mondjuk az ep.7, de szerintem 150 millió körül bele fognak tenni. Nekik se érdekük hogy a közönség ahhoz szokjon hogy az SW-ben vannak másodvonalas kevésbé fontos produkciók. Szerintem itt is oda kell tegyék magukat. Engem már csak a szinész gárda miatt is érdekel.

Nyilván nem egy kategória a Saga-val de arra számítók hogy jó kis kikapcsolódás lesz az ep.8 várás közben. Szerintem decemberben nem fogunk panaszkodni hogy újra mehetünk SW-t nézni :)

Hozzászólás ideje:

Tele lesz csupa A-kategóriás szinésszel. Lehet, hogy nem 200 millióból készül mint mondjuk az ep.7, de szerintem 150 millió körül bele fognak tenni. Nekik se érdekük hogy a közönség ahhoz szokjon hogy az SW-ben vannak másodvonalas kevésbé fontos produkciók. Szerintem itt is oda kell tegyék magukat. Engem már csak a szinész gárda miatt is érdekel.

Nyilván nem egy kategória a Saga-val de arra számítók hogy jó kis kikapcsolódás lesz az ep.8 várás közben. Szerintem decemberben nem fogunk panaszkodni hogy újra mehetünk SW-t nézni :)

Ezzel szerintem választ is adtál magadnak a marketinggel kapcsolatos kérdésre. A Disney üzleti vállalkozás, ha beleraknak 150.000.000-t, nyilván igyekeznek majd minél szélesebb rétegekhez eljuttatni azt. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.