Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Egy biztos: ha Kennedy-nek valami nem tetszik akkor nem hagyja hogy a rendező menjen a saját feje után. A Rogue One-nál ott voltak a nagyszabású utóforgatások, a Han Solonál meg a rendező csere. Közben az ep.8 körül minden nyugodt és csendes. Ebből én azt szüröm le, hogy Kennedy-nek bejött az amit Rian csinált. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Mondjuk azt megnéztem volna hogy egy J.J-t hogy állított volna félre. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Valószínűleg sehogy, mivel Abrams nem csak mezei rendező volt, akit felvettek, hanem a film írója és producere is, és a produkciós cége is nyakig benne volt az TFA-ban. Ha Abramst kirúgják az ep7-ből, viszi a pénzét is. Szóval kár őt Lordhoz és Millerhez, Johnsonhoz vagy Edwardshoz hasonlítani, mert egészen más státuszban volt. Kis túlzással ő lazán lucasi szintre került, akinek joga van majdnem mindenbe beleszólni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Ebbe bele sem gondoltam, de igaz: JJ nem sima iparos volt 7 ben. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. A Lord-Miller pároshoz képest Rian is más annyiból, hogy ő a forgatókönyvíró is. Ráadásul szemben JJ-vel ezt ő egyedül írta meg, legalábbis az alapján amit eddig tudunk. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Július 2. Hozzászólás ideje: 2017. Július 2. Azért az a lent elmondottakból látszik, hogy nem egyforma státuszban működnek a rendezők, ami talán az adott film jelentőségét is jelzi. Ahol a rendező felel magán a rendezésen kívül még a forgatókönyvért, a sztoriért vagy a produkcióért is, ott eleve sokkal körültekintőbben választották ki, mert a lecserélése az elviselhető mértéken felül vetette volna vissza az adott film elkészültét. Nyilván a Han Solo film is fontos, mert pénzt költenek rá, és nagy lehetőség rejlik benne (lásd a Rogue One sikerét), de igazi nagy tétje, ami már az egész franchise jövőjét is érinti, a core filmeknek, a számozott Star Wars epizódoknak van. Ha azok jól sikerülnek, akkor a spin-off filmek kisebb-nagyobb malőrjei, csúszásai jobban beleférnek a pakliba. Ettől függetlenül biztosan még nagyobb körültekintéssel fognak ezekhez is rendezőt választani a jövőben, mert azért a felesleges pénzkidobás, ami a késedelemmel és az esetleges módosításokkal jár, mindig fáj. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2017. Július 13. Hozzászólás ideje: 2017. Július 13. Újabb kép a LEGO minifigurákról, köztük Rey Jedi-ruhában, mellette balra meg szerintem DJ. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 13. Hozzászólás ideje: 2017. Július 13. Még több legókészlet! https://imgur.com/a/zrJup#991zwBb Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 13. Nagyon klassz mini és nagy cuccosok. Kár hogy a többi főbb szereplőről nem kaptunk képet. Már ha van róluk nagyobb méretű figura. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 14. Hozzászólás ideje: 2017. Július 14. Rian ott lesz a hétvégén sorra kerülő D23 expón. Van esély rá, hogy kapunk több behind fotót. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. (szerkesztve) Szívesen kipróbálnám ezt a flippert. Rian ott lesz a hétvégén sorra kerülő D23 expón. Van esély rá, hogy kapunk több behind fotót. Van egy olyan érzésem hogy akkor forgatási vidit akkor nem is kapunk. Szerkesztve: 2017. Július 15. - Rog Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. (szerkesztve) Nagyon jó képek ezek. Van egy olyan érzésem hogy akkor forgatási vidit akkor nem is kapunk. Én azért a BTS videót nem temetném. Bármit kaphatunk, nekem igazából mind1, hogy forgatási videót, vagy egy újabb teasert kapunk, mindkettőnek örülni fogok. Viszont azért érdekes lenne az, ha most jönne egy újabb teaser, mivel 3 hónapja kb. ilyenkor kaptuk meg az első előzetest. És akkor kb. október közepén, 3 hónappal később jönne az official trailer - szerintem. Szerkesztve: 2017. Július 15. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Kár, hogy az a középső kép homályos. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. (szerkesztve) Itt van a flipper jobb felbontásban, és darabokban: A piros gárdisták nekem eléggé viccesek - látnak ezek egyáltalán vmit? Kylo nekem itt olyan, mint egy keresztes lovag, nem tudom miért, lehet a beállása miatt. Rey nagyon kemény, és végre ott vannak Ach-to kis madárkái is. Szerkesztve: 2017. Július 15. - Bence1997 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. A piros gárdisták nekem eléggé viccesek - látnak ezek egyáltalán vmit? Vagy áttetsző anyag vagy belső monitor. Nem először láttunk ilyet. A guavian katonák az ep.7-ben például így néztek ki. Ha ők láttak akkor ezek a gárdisták is biztos elboldogulnak. Viszont jó lenne végre olyan őrséget látni akik nem csak biodiszletként működnek. Bírnám ha tényleg ügyesek lennének és nem csak a regényekben meg a képregényekben hanem a filmekben is letennének valamit az asztalra. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. (szerkesztve) Magyar idő szerint 19:30-tól 21:30-ig lesz egy The Walt Disney Studios Live Action Films panel, a legutóbbi Star Wars Show-ban emlegették, hogy ennek keretében kaphatunk valamit. Szerkesztve: 2017. Július 15. - Yoda József Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Viszont jó lenne végre olyan őrséget látni akik nem csak biodiszletként működnek. Bírnám ha tényleg ügyesek lennének és nem csak a regényekben meg a képregényekben hanem a filmekben is letennének valamit az asztalra. Valamit tényleg villanthatnának az őrök. Az azért érdekelne hogy van-e a nő az őrség tagjai között. Bár nem nagyon hiszem. Én azért a BTS videót nem temetném.. Közben azt olvastam hogy mégis kapunk. No majd meglátjuk. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Magyar idő szerint 19:30-tól 21:30-ig lesz egy The Walt Disney Studios Live Action Films panel, a legutóbbi Star Wars Show-ban emlegették, hogy ennek keretében kaphatunk valamit. Én azt hittem, hogy korábban lesz majd a panel. Hol is van pontosan ez a D23? Florida? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. (szerkesztve) Anaheimben van (Los Angeles, Kalifornia) Szerkesztve: 2017. Július 15. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Izgatottan várom! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Nincs valami jó live-stream? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Eddig nem találtam. De ha jól tudom, akkor ilyen rendezvényeknél nem szokott lenni, hanem utólag kerülnek fel az anyagok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Vagy áttetsző anyag vagy belső monitor. Nem először láttunk ilyet. A guavian katonák az ep.7-ben például így néztek ki. Ha ők láttak akkor ezek a gárdisták is biztos elboldogulnak. Nekik ha jól emlékszem kivágták az agyukat és teljesen elektronikus implantátumot építettek be. Inkább gépek már mint emberek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Nekik ha jól emlékszem kivágták az agyukat és teljesen elektronikus implantátumot építettek be. Inkább gépek már mint emberek. Ja tényleg ezt el is felejtettem Az SW-ről egyébként állítólag a panel végén lesz csak szó. Úgyhogy még egy kicsit várni kell. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Az útmutatóban írtak róluk, de nagyon durva. A kedvenc mellék karaktereim a hetedik részből. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. (szerkesztve) SZERK: Bomarr megelőztél Szerkesztve: 2017. Július 16. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Bakker iszonyúúú hangulatos. Már nézem is újra. Eddig is úgy vártam ezt a filmet mint a messiást, de most még jobban. #csaknecsesszekel Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.