Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Űgy tűnik leszedették a képeket... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Sejtettem, hogy ez lesz.. De valaki biztos elmentette őket. Én sajna nem, mert tabról vagyok. Örülök meg tudtam nézni őket, mert nagyon lassan jöttek be. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Sajnos nekem egyik kép sem jön be. Ti továbbra is látjátok? A blogomon még fenn vannak: Lightspeed Én Snoke kinézetét még titkoltam volna, mondjuk a premierig, had epekedjen a nép. Most egy nagy titokról lebbent fel a fátyol, de így is jó. Nagyon tetszetős képek. Szerintem ezt a poént már az ep7-ben lelőtték, amikor először mutatták meg. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Ide feltettem őket, ha véletlenül törölnék Dzséjt oldaláról is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Köszi Dzséjt, és Luke! Szerintem itt fejek fognak hullani, ha kiderítik, ki tette fel a képeket. Gondolom a photoshopolt verziót szerették volna csak odaadni a népnek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. A blogomon még fenn vannak: Lightspeed Közben a facebookon keresztül már olvastam is a blogodat. Jó képek! Nekem mind Kylo Ren, Luke és Rey új stílusa is nagyon bejön. Ide feltettem őket, ha véletlenül törölnék Dzséjt oldaláról is. Ez a biztos, köszi. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Snoke-al keményen elbánt az élet. Bízom benne, hogy kapunk magyarázatot a későbbiekben, hogy hogyan lett ilyen ronda. Rendesen megijedtem mikor megláttam. Arra én is gondoltam, hogy a botban lesz Luke fénykardja. Csalódott leszek, ha nem fog fénykardot használni a filmben. Elvileg ha olyan szintig jutott az erő megismerésében amilyenre gondolok nincs szüksége fénykardra. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 31. (szerkesztve) Nem sok újat mutató, játékokról készült vidike: 3PO megint teljesen arany színű. Lehet hogy Johnson a piros kart se komálta. Szerkesztve: 2017. Július 31. - Rog Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Július 31. Hozzászólás ideje: 2017. Július 31. Már a TFA végén lecserélte a karját. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 31. (szerkesztve) Egy TLJ könyvből való Falthier illusztációcska: Nagyon bejövős jószág. Amúgy anno nem igazán tetszett a lószerű szerzet ötlete. Már a TFA végén lecserélte a karját. Annyira nem figyeltem még meg azt a jelenetet. Ezúton úgy-ahogy pótoltam. De mi van ha csak bearanyozták a karját? Szerkesztve: 2017. Július 31. - Rog Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Egy TLJ könyvből való Falthier illusztációcska: Annyira nem figyeltem még meg azt a jelenetet. Ezúton úgy-ahogy pótoltam. De mi van ha csak bearanyozták a karját? 1: Nekem nagyon tetszik a dög. És nem tudom, hogy írtam-e már a multkori videó kapcsán, de olyan értelmes fejet vág, hogy le merem fogadni, hogy tud beszélni és így valami egészem újat kapunk az sw-be. Egy nem humanoid, sőt klasszikus értelembe vett állat külsejű beszélő karaktert. 2: A képen kissé jobbra látható piros droidnak meg lehet, hogy arany karja volt és simán megdumálták a cserét! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Tényleg nagyon jó ez a rajz. Élőben is kíváncsi vagyok rá, na meg a cgi változatra meg pláne. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Én is várom már hogy többet láthassak belőle. Remélem valamelyik előzetesben többet fog szerepelni. 1: Nekem nagyon tetszik a dög. És nem tudom, hogy írtam-e már a multkori videó kapcsán, de olyan értelmes fejet vág, hogy le merem fogadni, hogy tud beszélni és így valami egészem újat kapunk az sw-be. Egy nem humanoid, sőt klasszikus értelembe vett állat külsejű beszélő karaktert. Tényleg úgy néz ott hogy szinte majd megszólal de én nem igazán szeretném ha beszélne. De az se lenne tragédia ha beszélne. Még az is lehet hogy kicsit szokatlan lenne nekem és hamar megszoknám. A képen kissé jobbra látható piros droidnak meg lehet, hogy arany karja volt és simán megdumálták a cserét! Na még az is lehet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Lehetséges, hogy a "kaszinó bolygón" láthatunk fogatversenyt? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Nem hivatalos de szerintem mocskos jól néz ki. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Lehetséges, hogy a "kaszinó bolygón" láthatunk fogatversenyt? De jó lenne! Nem hivatalos de szerintem mocskos jól néz ki. Egy helyen van elbatyva: Kylo kardját ki fogja? Snoke? Amúgy tényleg jó! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Jó lenne egy kis fogatverseny. A "nem-hivatalos" plakát is bejön, bár mintha egy kicsit túlzsúfolt lenne. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Jöhetne a fogatverseny. A baljós árnyakban is az az egyik kedvenc részem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Én is szívesem látnék fogatversenyt a muviban. A poszter meg nagyon frankó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Lehetséges, hogy a "kaszinó bolygón" láthatunk fogatversenyt? Csak nehogy úgy lássunk mint az EPII-ben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Ez bennem is felmerült. Bár még egy ilyen videofelvételről futó, vagy mondjuk a bolygó látképébe beleivódó cameo is kedves gesztus lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Szerintem is, én örülnék egy ilyennek. Olyan versenyt biztosan nem kapunk mint az EPI-ben. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Bármilyen formában jöhet! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Nekem is elég lenne egy utalás, hogy még létezik a műfaj! Király lenne. Full versenyt én sem akarok. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. A karakterposzterek "szemes" verziói: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Így már mindjárt jobbak. Nagyon kíváncsi leszek a vörös szín jelentőségére. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Így sokkal jobbak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Egyik karakter se boldog. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Nekem viszont szemek nélkül jobban tetszettek Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Se így, se úgy nem az igazi. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.