mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Érdekelne, hogy milyen mélységeket kap a karakter. Most hátha nem tűnik el 50 percre a filmből, és talán többet megtudunk róla, plusz Rey-jel is váltanak már pár szót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. http://www.moviecastingcall.org/2016/01/star-wars-episode-viii-casting-for-extras-and-photo-doubles.html Egy újabb casting felhívás. Amit megint furcsállok, hogy a színészek nevei közül megint hiányzik Adam Driver és Andy Serkis... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Amit megint furcsállok, hogy a színészek nevei közül megint hiányzik Adam Driver és Andy Serkis... És ki van ott a listán? Harrison Ford. Flashback? Vagy most mi van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Ford már korábban is ott volt a listán. Igen, valószínűleg flashback... Mást nem tudok elképzelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Ford már korábban is ott volt a listán. Igen, valószínűleg flashback... Mást nem tudok elképzelni Erőszellem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Erőszellem Asszem ez odaverne rendesen Szép kis továbbfejlesztése lenne a karakterének Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. BRÉKING! Eltolták a bemutatót 2017 decemberre! Konkrétan 2017 december 15 lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Inkább tolják el, minthogy rossz legyen a végeredmény... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Én is így vagyok vele. Amúgy is kicsit szűknek tűnt a jövő májusi idő, mert a Rouge One épp hogy kifutott volna máris jönne egy új SW mozi. Kell az az egy év szünet, ami ugye kettő lesz az EPVII -től számítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. (szerkesztve) SZERK: Bakker, így tovább tart a fogadalmam... Szerkesztve: 2016. Január 20. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Én is így vagyok vele. Amúgy is kicsit szűknek tűnt a jövő májusi idő, mert a Rouge One épp hogy kifutott volna máris jönne egy új SW mozi. Kell az az egy év szünet, ami ugye kettő lesz az EPVII -től számítva. Az hogy öt hónap legyen két SW mozifilm bemutatója között valahogy nagyon fura volt. Mint fan örültem neki és simán faltam volna mindkét filmet, de akkoris fura volt. Jó munkához idő kell. Inkább üljenek kicsit rajta. Rian egyébként is még pofozza a script-et. Amikor kiderült hogy egy hónapot csúszik a forgatás az első ami eszembe jutott hogy vajon ha nem lenne a májusi időpont csúszna többet is? Mennyire kell kapkodni csak hogy tartani lehessen az előre bejelentett premiert? Összességében igy nyugodtabb vagyok. Mindannyian nagyon sokat várunk az ep.8-tól. Inkább legyen baromi jó. Egyébként jópofa, hogy anno az ep.7-et is pont igy fél évvel tolták ki. Az is májusban jött volna. Edit: Ja és így nem egy hónapban lesz bemutatva a Galaxis őrzői 2-vel ami óriási marhaság lett volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Akkor az EP8 szemtől szembe megküzdhet az Avatar 2-vel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Az hogy öt hónap legyen két SW mozifilm bemutatója között valahogy nagyon fura volt. Mint fan örültem neki és simán faltam volna mindkét filmet, de akkoris fura volt. Jó munkához idő kell. Inkább üljenek kicsit rajta. Rian egyébként is még pofozza a script-et. Amikor kiderült hogy egy hónapot csúszik a forgatás az első ami eszembe jutott hogy vajon ha nem lenne a májusi időpont csúszna többet is? Mennyire kell kapkodni csak hogy tartani lehessen az előre bejelentett premiert? Összességében igy nyugodtabb vagyok. Mindannyian nagyon sokat várunk az ep.8-tól. Inkább legyen baromi jó. Egyébként jópofa, hogy anno az ep.7-et is pont igy fél évvel tolták ki. Az is májusban jött volna. Edit: Ja és így nem egy hónapban lesz bemutatva a Galaxis őrzői 2-vel ami óriási marhaság lett volna Meg az új Karib Tenger Kalózai filmmel, mert az is májusban jön. Akkor az EP8 szemtől szembe megküzdhet az Avatar 2-vel. Az elég érdekes lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Akkor az EP8 szemtől szembe megküzdhet az Avatar 2-vel. Nem lepne meg ha erre nem kerülne sor. Tavaly január elején még úgy volt hogy idén decemberben jön. Volt amikor 2014 karácsonyra igérték. Cameron imád halasztani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Egyfelől sajnálom, mert már egész közelinek tűnt a bemutató, másrészt viszont remek érzés lesz újra átélni a karácsonyi Star Wars pezsgést. Kíváncsi leszek, hogy ez milyen hatással lesz majd az EpIX premierjére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Úgy tűnik a Disney beáll erre a karácsonyi ablakra. Az EPVII -nél nagyon bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Most elindult az agyalás, hogy az EPVII sikere után semmi kockázatot nem fog válallni a Disney és csinálnak egy "EPV koppintást". Luke tanítja majd Rey -t, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Szerintem ezaz agyalás azóta megy mióta bemutatták az ep.7-et. Csak a filmet továbbra se a Disney írja -jelentsen ez bármit is- hanem Rian Johnson. Ahogy az ep.7-nél sincs semmi okunk azt hinni, hogy nem Abrams ötlete volt a Starkiller bázis és ez valami Disney találmány volt úgy szerintem itt sincs túl sok értelme azon agyalni hogy mit akar a Disney. Ami egy médiavállalat és nem egy script író. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Nem lepne meg ha erre nem kerülne sor. Tavaly január elején még úgy volt hogy idén decemberben jön. Volt amikor 2014 karácsonyra igérték. Cameron imád halasztani. Jah én is csak a jelenlegi állásra értettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Valahol egyet értek veletek, hogy jó munkához idő kell, de akkor is! A jó édes..FUUUUU DÍZNÍ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Nem vagyok maradéktalanul boldog, már beálltam 2017 májusára. De elfogadom, mást nem tehetek! 2016 és 2017 karácsonya már garantáltan jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Inkább legyen jó a film, a 2017 december sincs már messze gyakorlatilag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Rohadt élet.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Hát én se örülök neki. Gondolom rájöttek, hogy 1 év és 3 hónap alatt nem lehet minőségi filmet letenni az asztalra, plusz lezavarni egy megfelelő médiakampányt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Túl szép volt, hogy igaz legyen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Bomarr jól leírta a lényeget. Nekem szubjektíven egyetlen bajom van azzal, hogy ismét decemberben lesz egy bemutató: már megint mehetünk téli vetítésre, ezer hacukával felpakolva, és még hóviharba is kerülhetünk Oks, ez csak kényelmi szempont, de akkor is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Én is úgy gondolom, hogy ha kell még félév ahhoz, hogy a lehető legjobb legyen a film, akkor kell. Igaz, a december amúgy is mozgalmas, plusz hideg is van, meg hó is lehet, de volt a tavalyi premiernek egy igazán hangulatos karácsonyi felhangja, így végül is én nem bánom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Már jönnek az új hírmorzsák! http://epicstream.com/news/Star-Wars-Episode-VIII---Luke-Skywalker-Scenes-Details-Leaked Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Nem lepne meg ha erre nem kerülne sor. Tavaly január elején még úgy volt hogy idén decemberben jön. Volt amikor 2014 karácsonyra igérték. Cameron imád halasztani. És nézd már mi történt! Elhalasztották az Avatar 2 premierjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. És nézd már mi történt! Elhalasztották az Avatar 2 premierjét. Az Avatar folytatások a filmes ipar Duke Nukem 4ever-jei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.