Ugrás a kommentre

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

OFF

Filoninak legyen mondva: Maul visszahozásán először ő is megdöbbent. Ezt a fordulatot nem ő akarta meglépni, hanem Lucas. Egy most megjelent képregényben (A Köztársaság kora: Gonosztevők) van leírva érdekességként az alábbi beszélgetés:

"Ám amikor Lucas feldobta az ötletet, hogy hozzák vissza Mault, Filoni azt mondta: "Neki vége. Kettévágták. Hogy lehetne visszahozni?". Filoni beszámolója szerint Lucas így válaszolt: "Nem tudom. Találd ki!".

Hozzászólás ideje:
  2019. 10. 30. - 16:01, Yoda József írta:

Csak ne Boba legyen a maszk mögött pls... Filoniból az a baj kinézek egy ilyet Maul után

Teljes nézet  

Jon Favreau nyilatkozta,hogy Boba Fett biztos nem lesz benne, amikor azt kérdezték, hogy lesz benne ismert karakter pl.:Bossk, Favreau azt mondta nem zárja ki a lehetőséget, de ő inkább újakat akar behozni, talán easter eggnek egy-két jelenetig egy régi ismerőst.:) 

Hozzászólás ideje:
  2019. 10. 30. - 15:33, IndianaAndrisSolo írta:

Yodaaaaa? Mi köze lenne Yodának ehhez a sorozathoz? Már ekkorra meghalt az öreg, meg amúgy is szerintem elég távol lesz a Jedi-témáktól a Mandalorian. Amúgy meg nem örülnék, ha Yodának bármi is kiderülne a fajáról, ez nem véletlen volt ködösítve. Már szerintem Yaddle személye is erősen rombolta, de azt még el tudom fogadni, hogy van még ebből a fajból egyetlen Jedi, aki szintén nagyon öreg, de azért Yodánál jóval fiatalabb. (Meg azért sem a filmekben, de még az expanded universe-ben sem zavart sok vizet Yaddle.)

Teljes nézet  

Asszem csak Yoda faját említették, őt magát nem. Mármint, hogy visszatérne, ami hülyeség is, hisz halott. 

2019. 10. 30. - 16:01, Yoda József írta:

Csak ne Boba legyen a maszk mögött pls... Filoniból az a baj kinézek egy ilyet Maul után

Teljes nézet  

Maul Lucas találmánya, mint ahogy Bomarr is írta, de rajta van a TCW extra lemezén is. :) Nem örülnék Boba visszahozásának, csak akkor ha Daniel Logan játssza. :D 

Hozzászólás ideje:

Szerintem fura lenne, ha Pedro Pascal játszaná Bobát. Mondjuk el tudom képzelni, hogy rokonok pl. Morrisonnal, vagy Logan-nel, de Jango-klónt csak megfelelő sminkkel, vagy CGI-jal tudna hozni, de azt hiszem, akkor teljesen felesleges Pascal leszerződtetése. Jobban örülnék annak, ha a Mandalorian egy új figura, akinek valahogy köze lesz Boba Fett-hez is.

Amúgy szerintem az eredeti trilógia után már nem Daniel Logan-nek kéne játszania Bobát, itt már van annyira idős, hogy Morrison-nak kéne.

Igen, Nabo-nak igaza van, már nem emlékeztem arra a kamerával felvett Celebration-ös jelenetre, rég néztem. Valóban Beskar-ral fog fizetni Herzog. Lehet, hogy az lesz a sztori, hogy az első rész elején felbéreli a Mandalorian-t a Herzog, az epizód során teljesíti a küldetést, megismerünk minden szereplőt közben, akikkel később még komplexebb történetek is el lesznek mesélve, és a rész végén Herzog kifizeti: Boba Fett páncéljával. 

Hozzászólás ideje:
  2019. 11. 01. - 10:12, Ody Mandrell írta:

Őszintén remélem, hoyg nem az lesz a nagy SAGA sorsfordító infó az első részben, hogy a mandalori Boba Fett, mert az egyből kukázná is a sorozatot nálam. 

Teljes nézet  

Szerintem ez tényleg hülyeség lenne, ráadásul logikátlan marketing szempontból, akkor nem The Mandalorian lenne a sorozat címe, hanem Boba Fett.

Hozzászólás ideje:

Tuti nem ez lesz. De az arcának és nevének rejtegetése azt feltételezi, hogy valaki ismert szereplővel lesz kapcsolatban. De ez közel sem biztos, hogy sorsfordító a saga-ra nézve, és lehet, hogy két különböző fordulatról beszélünk. Egyébként szerintem már láttuk a Mandalori arcát, az új trailerben, gyerekként.

(Na egy dolgot még hadd dobjak fel, mi van, ha a mandalorian Kenobi???? :D Ezt Rey-nél is konteózták, amit iszonyú marhaságnak tartottam, de mi van, ha a Mandi tleg az??? Satine Kryze és Obi-Wan gyereke mondjuk? Ezen felül persze ilyen rokonságokat tudok még elképzelni, mint Bo-Katan fia, vagy a Wren-család egy sarja)

• Zavaros 1
  • Meglepő 2
  • Vicces 1
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2019. 11. 01. - 10:33, IndianaAndrisSolo írta:

De az arcának és nevének rejtegetése azt feltételezi, hogy valaki ismert szereplővel lesz kapcsolatban.

Teljes nézet  

Vagy csak szimplán ezzel próbálják meg még coolabbá tenni a karaktert, mint az eop5-6-ban Boba, vagy most a Renek esetében, és a rajongók szokás szerint többet látnak bele, mint ami van benne. Az arca amúgy sincs nagyon elrejtve, hiszen tudjuk, hogy Pedro Pascal játtsza, akinek például a Celebrationon volt arca. Ha leveszi a sorozatban a sisakot, nem leszünk az arcától előbbre. Nem fogunk azonnal ráismerni, hogy igen, ő Boba Fett vagy Obi és Satine fia. :) 

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:

Már nincs hátra egy hét! :yes:    Nincs Netflixem sem, egyéb streaming szolgáltatás igénybe véve nálam, így tehát nem tudom, hogy működik, de szerintem Amerikába 12-én, mihelyst 0:00-át üt az óra elérhetővé válik, aztán lehet, hogy totál hülyeség itt amit írtam. (elég nagy az esély rá)

Hozzászólás ideje:
  2019. 11. 05. - 19:12, Adrián írta:

Már nincs hátra egy hét! :yes:    Nincs Netflixem sem, egyéb streaming szolgáltatás igénybe véve nálam, így tehát nem tudom, hogy működik, de szerintem Amerikába 12-én, mihelyst 0:00-át üt az óra elérhetővé válik, aztán lehet, hogy totál hülyeség itt amit írtam. (elég nagy az esély rá)

Teljes nézet  

A netflixes sorozatok évadait egyben teszik fel tudtommal, de ez hetente fog jönni, szóval már itt eltérés van.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.