Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. kolmilan jól mondja. Lehet 2D módban nézni 3D BD lemezről filmet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Hogy témánál is maradjak, 4 nap múlva jön a trailer! Nagyon várom már! Ami kicsit vicces, mert olyan film előzetesét várom, ami megvan VHS-en, DVD-n, és BD-n, és vagy 100x láttam. Nagyon adom, Brodie, én is így érzem, kicsit vicces szitu. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Attól még létezik. A 3D-s stream visszafelé kompatibilis a 2D-s lejátszókkal is. Egyszerűen átsiklanak a jobb szemnek szánt képen, mivel nem tudják értelmezni. Várjunk csak. Azt mondod hogy 3D BR-filmet le lehet játszani sima Br-lejátszóval úgy hogy egy 2D-s plazmán simán ok a kép? Mert ha ez igaz akkor miért gyártanak kimondottan 3D Br-lejátszót? Szerintem tutkó hogy csak az utóbbi lejátszó képes arra amit írtál, vagyis hogy lejátsza 2D-ben is a filmet. Ennek már van értelme. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Attól még létezik. A 3D-s stream visszafelé kompatibilis a 2D-s lejátszókkal is. Egyszerűen átsiklanak a jobb szemnek szánt képen, mivel nem tudják értelmezni. Majd jobban utánanézzek ennek. Ha ez igaz, akkor értelmetlen lenne kiadni 2D-s lemezeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Nekem 3D-s lejátszóm van... KATT és ezen tuti, hogy be lehet állítani, hogy a 3D Blu-Ray lemezt 2D vagy 3D módban játsza le. Sima Blu-Ray lejátszó esetén nem tudom, lehet, hogy azokkal is meg lehet oldani valahogy. Ami a lényeg, LEHET 2D-ben nézni anyagot 3D Blu-Ray lemezről (ha a minimális technikai feltétel adott hozzá akkor mindenképpen) Hülyeség is lenne, ha 'CSAKÉSKIZÁRÓLAG' 3D-ben lehet nézni a cuccot a 3D BD-ről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Nem lenne hülyeség, de igazatok van, tényleg lehet menűből választani, hogy melyik verziót nézi meg az ember. Azt viszont tartom, hogy így nagy baromság 2D-s lemezt csinálni; anyagpazarlás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Sakcok mi ez az off halmaz? A technikai dolgokról a maga helyén beszéljetek. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Felrakhatnák már a trailert!! Leírások már vannak róla, és inkább még csak egy teaser, és hasonló ötleten alapul mint a '97-es SE trailer. És állítólag nagyon jól sikerült a 3D konvertálás. Bárcsak a Tintin előtt lenne nálunk, 3D-ben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Felrakhatnák már a trailert!! Leírások már vannak róla, és inkább még csak egy teaser, és hasonló ötleten alapul mint a '97-es SE trailer. És állítólag nagyon jól sikerült a 3D konvertálás. Bárcsak a Tintin előtt lenne nálunk, 3D-ben... Sajnos még ezt csak neten se tapasztalhatjuk meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Sajnos még ezt csak neten se tapasztalhatjuk meg. Már attól félek, hogy hivatalosan fel sem rakják a netre... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Már attól félek, hogy hivatalosan fel sem rakják a netre... Egy 3D -s előzetessel a neten nem sokat érünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Most néztem meg a Tintin magyar forgalmazója az Intercom. Szerintetek reális előtte a trailer? Jó lenne, mert nekem a Tintin, amúgy is kötelező. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Most néztem meg a Tintin magyar forgalmazója az Intercom. Szerintetek reális előtte a trailer? Jó lenne, mert nekem a Tintin, amúgy is kötelező. Ha a Tintin 12-es, akkor biztosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. (szerkesztve) http://vimeo.com/30988295 Itt a trailer 2D-ben!!! Igaz, h így messze nem üt akkorát, max. csak hangulatos. Ilyen még nem volt, hogy Star Wars trailer debütálásánál egyedül legyek fent. Szerkesztve: 2011. Október 23. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. (szerkesztve) Star Wars Episode I 3D trailer in ... 2D! Már is bepisiltem. szerk: Néhány beállítás láttán már látom a fanyalgókat hogy hűűmekkorasz*r, milyen képünkbe repülő űrhajókat tettek be, mekkora parasztvakítás. Szerkesztve: 2011. Október 23. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Star Wars Episode I 3D trailer in ... 2D! Már is bepisiltem. Sőt ahogy nézem maga a film is lesz, néhány 2D-s moziban... Viszont nem lesz IMAX3D, sajnálom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Sőt ahogy nézem maga a film is lesz, néhány 2D-s moziban... Viszont nem lesz IMAX3D, sajnálom... Ezt nagyon sajnálom, ha így lesz, az IMAX az egyedüli 3D, amitől nem fájdul meg a fejem. :S Most nem követtem annyira a 3D híreket az utóbbi napokban, van valakinek valami infója arról, hogy Zsigmond Tamarán kívül más forrás is utalt-e új, vagy bővített jelenetekre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Viszont nem lesz IMAX3D, sajnálom... Akkor olyan sötét lesz, mint a Transformers 3? Azt nem IMAX-ben néztem, de nagyon sötét volt. Ha a Star Wars is csak így lesz látható (ami megint ízlés kérdése, mert haverom nem találta sötétnek a Transformers 3-at se), akkor elképzelhető, hogy meg se nézem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Akkor olyan sötét lesz, mint a Transformers 3? Azt nem IMAX-ben néztem, de nagyon sötét volt. Ha a Star Wars is csak így lesz látható (ami megint ízlés kérdése, mert haverom nem találta sötétnek a Transformers 3-at se), akkor elképzelhető, hogy meg se nézem... Star Wars moziban nem hinném hogy sokkal többször lenne, kár lenne egy ilyet kihagyni. Egy naiv kérdés. Mindenhol írják problémának hogy túl sötét a 3D/IMAX képe. Miért nem húzzák fel ezeknek a kópiáknak a fényerejét, még mielőtt szalagra viszik? És akkor amennyit világosítottak, annyit sötétít rajta végül a vetítés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. A Transformers 3 már világosítva volt. Amúgy jogos észrevétel, mert jelentős fényerőcsökkenéssel jár a 3D-s vetítés...a szemüveg miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Én csak kb. 5 3D-s filmen voltam, ebből 2 volt IMAX3D (Avatar, Tron). És nem tapasztaltam semmilyen sötétséget. A Transformers 3, az a kópia hibája lehetett inkább, nem a technikáé. Nekem szerencsére nincs fejfájásom, csak egyszerűen sokkal jobb olyan óriási vásznon nézni. Egyáltalán nem értek ehhez, de lehetséges az, hogy azért nem lesz IMAX mert így nem kell 2k-s vagy nem is tudom milyen felbontás?? Zééé annyira ért ehhez, mint amennyire én nem Azt meg egyszerűen nem hiszem el, hogy lesz itt bárki olyan is, aki nem fog elmenni rá a moziba Én el sem tudom mondani mennyire izgatott vagyok, hogy a klasszikus trilógiát láthatom nagy vásznon. '86-osként, nem volt esélyem az eredeti vetítésre, az SE meg kimaradt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Szerintem a 3D akkor az igazi ha kitölti a teljes látóteret, különben elveszik az a plusz amit a 3D ad. Ezért kár szerintem hogy nem lesz IMAX-ben (így ülhetek az első sorba ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Január végéig mindenki döntse el, hogy ki akar közösbe mozizni. Mivel az Imax kilőve, javaslom a Westendet. A lényeg, hogy ne a rendelést megelőző napon jusson valaki fejébe, hogy ő is jönni szeretne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Tényleg nem jó hogy nem lesz Imax-ban. Jobb volt ott az Avatar mint a Westendben. De ez van. Oldie, én mindenképp megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Én Westendben már voltam 3D vetitésen. Tökéletes minőség volt. Semmi sötétség. Nekem bőven megfelel. Én mindenképp megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. (szerkesztve) Csatlakozok az IMAX -ot siratók táborába. Kár érte. Ellenben a Westendbe akkor is megyek, ha leszakad az ég. Szóval +1 fő. Szerkesztve: 2011. Október 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Tervbe volt véve, hogy Nyíregyházáról felkocsikázunk páran az IMAX-be, de mivel az sajnos nem lesz... felesleges felmennünk, mert real3D-ben itt is meg tudjuk nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Én csak kb. 5 3D-s filmen voltam, ebből 2 volt IMAX3D (Avatar, Tron). És nem tapasztaltam semmilyen sötétséget. A Transformers 3, az a kópia hibája lehetett inkább, nem a technikáé. Lehet, hogy a kópia hibája volt, mert az Avatart is "normál" 3D-ben néztem, és az nem volt sötét. Az Ep1-et mindenképp megnézem én is, remélem nem fogok csalódni a fényerőt illetően. A T3-nál még a film végére sem lehetett igazán megszokni. Mintha egy projektorról kivetített filmet néztem volna, csak 3D-ben. Már pedig ha Star Wars, akkor Minőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Nekem is tökéletes a Westend. Az Avatar az egyetlen, amit IMAX-ben és ott is láttam, és nem volt lényeges különbség az élményben, sőt, nekem jobban bejött, hogy nem volt a kép olyan közel. Amúgy pár film után ki kell jelentenem, hogy egyáltalán nem vagyok oda a 3D-s filmekért, mindent inkább 2D-ben nézek. De persze az SW kivétel, arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud a térhatás még hozzáadni az élvezethez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Én is mindenképpen menni akarok, egyedül a vizsga befolyásolhatja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.