Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 3. Lassan már csak egy hónap van vissza az eseményig. Én szabit veszek ki az utána lévő hétre. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 3. Hozzászólás ideje: 2012. Január 3. Várom már én is. Kiváncsi leszek milyen lesz. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Van olyan, aki nem várja a fanok közül? Egyébként Ti hol és mikor nézitek? Hátha összefutunk. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Egyébként Ti hol és mikor nézitek? Hátha összefutunk. Lesz tali. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Eddig ez a négy ember jelentkezett, akik biztosan ott lesznek a közös vetítésen. Frenkie Ody Bomarr Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Eddig ez a négy ember jelentkezett, akik biztosan ott lesznek a közös vetítésen. Frenkie Ody Bomarr Pildi Te nem? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Eddig ez a négy ember jelentkezett, akik biztosan ott lesznek a közös vetítésen. Én is. Amúgy a Westendben nézzük? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Én is. Amúgy a Westendben nézzük? Eddig erről van szó. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Te nem? Dehogynem. De én magamat még fejben tudom tartani........Még. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Az időpont véglesre megvan már? Pl. a port.hu- n nem látom a várható premierek között. Nekem attól függ, hogy egyedül vagy tali keretében nézem. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. itt mar kivan teve a reklam plakat ami azt jelenti hamarosan valoszinuleg 1 honap mulva leadjak ajanlom mindenkinek veletlen a veget neztem a topiknak es olyan jot mosolyogtam sajat magam hujesegen:) majdnem hujeseget irtam ide:) de az teny irto rosz ez a negativ hozzaalas barmi uj es Lukasnak levagjak a fejet ))) O azt tehet amit csak akar pont azert amiert o az aki es ne feledjuk de nagyon sokat koszonhetunk neki szerintem a vilag szegenyebb lenne nelkule de nagyon:) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Nekem is a végleges időpont kéne, mert akkor szólok a főnöknek, hogy aznapra BFTM. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Nekem is a végleges időpont kéne, mert akkor szólok a főnöknek, hogy aznapra BFTM. A dátum már biztos csak az óra nem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. A dátum már biztos csak az óra nem. No akkor kérjük a dátumot beírni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. No akkor kérjük a dátumot beírni Február 11. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. (szerkesztve) Köszi! Nekem csak az este jó. Bár még nem jött ki az órarend, csak január 30-án fog, de azt már tudom, hogy nekem aznap suli. Szerkesztve: 2012. Január 4. - MissKarrde Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Február 11. Kösz! Akkor be is írom ide a naptárba a főnöknek feb. 11-re, hogy VT BFTM, azaz Valyon Tamást Beosztani Fejvesztés Terhe Mellett. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Hozzászólás ideje: 2012. Január 4. Lesz tali. Nem ezt kérdeztem, de oké. Csak gondoltam, ha már ott vagyok, nincs akadálya a talinak. Ígérgetni nem akartam, mert biztosra még nem tudom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Most látom, hogy ez egy szombati nap. Tökéletes! Oldie, engem is beírhatsz a biztos jelentkezők közé! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Én ezennel megerősítem részvételi szándékomat. Köszi! Nekem csak az este jó. Bár még nem jött ki az órarend, csak január 30-án fog, de azt már tudom, hogy nekem aznap suli. Hát ez nem jó hír. Esetleg lehetne előbb talizni és utána mozizni, hogy odaérhess Te is. Az este kb. hány órát jelent? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Én ezennel megerősítem részvételi szándékomat. Hát ez nem jó hír. Esetleg lehetne előbb talizni és utána mozizni, hogy odaérhess Te is. Az este kb. hány órát jelent? Nekem az esti mozi is jó, csak akkor több az olyan f*szkalap, aki csak röhögni ül be az általános lerészegedés előtt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Láttam amúgy az előzetesét a Sherlock Holmes 2 előtt. Gyerekek, nagyon jól szólt! Barátnőm - aki semleges SW témában - azt mondta, hogy bár utálja a 3D-t, erre szívesen beülne velem. Ja, maga az előzetes 2D-s volt, mivel 2D-s filmre ültünk. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. (szerkesztve) Én is nagyon várom már, isteni lesz SW-t megint moziban látni! Szerkesztve: 2012. Január 7. - Pildi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hát ez nem jó hír. Esetleg lehetne előbb talizni és utána mozizni, hogy odaérhess Te is. Az este kb. hány órát jelent? Sajnos még nem tudom, majd január 30-31-én jön ki az órarend, akkor meg tudom mondani. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. A kép az sw.com-ról származik, parancsoljatok, háttérnek sem rossz így szöveg nélkül! Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Nah hát én nagyon várom már. kezdem magam ráhangolni csak a trillerel werkekkel a dvd-ről és a soundtrack-jével. De messze van még. az új jelmezemben akartam menni de háát. Elvileg lett volna valami klubos dolog is de ahogy nézem nem lessz. A közös mozizáson én is szivesen ott lennék (ha nem zavarok persze)csak időpont kérdéses ugye.Nálam úgy van hogy legalább 1 héttel kéne szólni vagy is jövö hét végéig kikéne találni mert a szabadnap kérelem sajnos adig írható. Alig várom már. ..... Legyen mér Feb 9. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Derb, annyira egy héttel előbb szóltunk, hogy ha kicsit lejjebb tekersz, már ott is van egy múlt heti posztban: február 11. És szerintem senki sem fogja azt kiáltani, hogy zavarsz. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Derb, annyira egy héttel előbb szóltunk, hogy ha kicsit lejjebb tekersz, már ott is van egy múlt heti posztban: február 11. És szerintem senki sem fogja azt kiáltani, hogy zavarsz. á..... kösz akkor nem szóltam.. :-) köszike.... be is írom.... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.