Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Phantom Menace - 3D

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az időpont véglesre megvan már? Pl. a port.hu- n nem látom a várható premierek között. Nekem attól függ, hogy egyedül vagy tali keretében nézem.

Hozzászólás ideje:

itt mar kivan teve a reklam plakat ami azt jelenti hamarosan valoszinuleg 1 honap mulva leadjak ajanlom mindenkinek

veletlen a veget neztem a topiknak es olyan jot mosolyogtam sajat magam hujesegen:) majdnem hujeseget irtam ide:) de az teny irto rosz ez a negativ hozzaalas barmi uj es Lukasnak levagjak a fejet :))))

O azt tehet amit csak akar pont azert amiert o az aki es ne feledjuk de nagyon sokat koszonhetunk neki szerintem a vilag szegenyebb lenne nelkule :) de nagyon:)

Hozzászólás ideje:

Köszi! Nekem csak az este jó. Bár még nem jött ki az órarend, csak január 30-án fog, de azt már tudom, hogy nekem aznap suli.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Én ezennel megerősítem részvételi szándékomat. :)

Köszi! Nekem csak az este jó. Bár még nem jött ki az órarend, csak január 30-án fog, de azt már tudom, hogy nekem aznap suli.

Hát ez nem jó hír. :(

Esetleg lehetne előbb talizni és utána mozizni, hogy odaérhess Te is. Az este kb. hány órát jelent?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én ezennel megerősítem részvételi szándékomat. :)

Esetleg lehetne előbb talizni és utána mozizni, hogy odaérhess Te is. Az este kb. hány órát jelent?

Nekem az esti mozi is jó, csak akkor több az olyan f*szkalap, aki csak röhögni ül be az általános lerészegedés előtt. :D

Hozzászólás ideje:

Láttam amúgy az előzetesét a Sherlock Holmes 2 előtt. Gyerekek, nagyon jól szólt! Barátnőm - aki semleges SW témában - azt mondta, hogy bár utálja a 3D-t, erre szívesen beülne velem. :) Ja, maga az előzetes 2D-s volt, mivel 2D-s filmre ültünk. :)

Hozzászólás ideje:

Én is nagyon várom már, isteni lesz SW-t megint moziban látni! :)

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Sajnos még nem tudom, majd január 30-31-én jön ki az órarend, akkor meg tudom mondani.

Hozzászólás ideje:

Nah hát én nagyon várom már. kezdem magam ráhangolni csak a trillerel werkekkel a dvd-ről és a soundtrack-jével. De messze van még. az új jelmezemben akartam menni de háát.

Elvileg lett volna valami klubos dolog is de ahogy nézem nem lessz.

A közös mozizáson én is szivesen ott lennék (ha nem zavarok persze)csak időpont kérdéses ugye.Nálam úgy van hogy legalább 1 héttel kéne szólni vagy is jövö hét végéig kikéne találni mert a szabadnap kérelem sajnos adig írható.

Alig várom már. ..... Legyen mér Feb 9.

Hozzászólás ideje:

Derb, annyira egy héttel előbb szóltunk, hogy ha kicsit lejjebb tekersz, már ott is van egy múlt heti posztban: február 11. :) És szerintem senki sem fogja azt kiáltani, hogy zavarsz. ;)

á..... kösz akkor nem szóltam.. :-) köszike.... be is írom....

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.