luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. köszi, majd megnézem. Még nekem sem csorgott le. A 720p-s verziónál csúszik a felirat, szóval majd szerintem hagyd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. (szerkesztve) Szánalmasak vagytok. Miért? Mert nálad előbb kattintottunk a torrentre 5 perccel? A 720p-s verziónál csúszik a felirat, szóval majd szerintem hagyd. Tele vagyunk profi időzítővel. Meg lesz az hamar. Szerkesztve: 2016. Március 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Szánalmasak vagytok. Már elvonási tüneteim voltak igyis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. (szerkesztve) Miért? Mert nálad előbb kattintottunk a torrentre 5 perccel? Nem fogom megnézni csak eredetiben. Viszont elolvastam a hozzászólásokat. A felének minimum gázkamra. Szerkesztve: 2016. Március 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Szánalmasak vagytok. Annak könnyű aki nem rég látta. Én idén nem is láttam még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megnézhetted volna moziban. Vagy ezért lopni kell? De ha megveszed eredetiben akkor nem szóltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Az nMagon a feltöltés alatti komment szekcióban Prequel hatereked idéző hangulat van. Szívderítő! Most már én is megvárom a megjelenést, csak kibírok annyit... habár nem lesz könnyű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Szuper! Kár, hogy most ment tönkre az SD kártyám, így ezt most el kell napolnom. belső tárhely meg nem ilyen nagy, hogy csak úgy 5-10 gigákat letöltsek. ) Nem is baj, majd letöltöm. Úgy is nem rég láttuk a moziban, szóval ezt a kis időt kibírom, amíg lesz új SD kártyám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Az nMagon a feltöltés alatti komment szekcióban Prequel hatereked idéző hangulat van. Szívderítő! Most már én is megvárom a megjelenést, csak kibírok annyit... habár nem lesz könnyű. Szerencsére van olyan aki elküldi őket oda ahová valók. Ja és nem PT haterek azok hanem SW haterek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Kösz a pontosítást! Nem tudom, a harmadik fikkantás után nem olvastam tovább, csak megnéztem az éppen akkor aktuális utolsó hsz-t is és az is fika volt. Annyi elég is volt belőle. Öreg vagyok már ehhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Végre! Végre! Végre! Végre! Végre! Végre! Végre! Végre! Végre! Végre! Végre! Végre! Végre! Végre! Végre! Végre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. (szerkesztve) Dzséjt ha letöltöd utállak, meg minden. Majd írjál róla. Szerkesztve: 2016. Március 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Letöltöttem simán és 1080p-ben is. És már sok jelenetet meg is néztem. Akkor most szakítunk? Ennyi év után ennyit jelentek neked? Egy kalóz változat már közénk állhat? :cry: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Dzséjt ha letöltöd utállak, meg minden. Majd írjál róla. Én nem fogom letölteni, ha ez megnyugtat, Ody. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Letöltöttem simán és 1080p-ben is. És már sok jelenetet meg is néztem. És hány álmatlan éjszakát okoztál te ezzel a Kardoskútiaknak mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Ody, javaslom akkor a Rebels-t is várd meg eredetiben! Ne kárhoztass minket, megvesszük majd, de látnom kell már egyszer eredeti nyelven is, tudod milyen gyengék vagyunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. (szerkesztve) Leszedtem, megnéztem 1080 p-ben. Éjjel kettőkor mentem aludni, most tiszta álmos vagyok. Gyönyörű transzfer, sehol egy zaj, szemcsésedés. Néha kicsit életlen főleg amikor Leiát mutogatják, gondolom jól megszűrőzték Minden ami nem élő az tűéles, részletgazdag. Minden kockáját ki kel élveznem. Moziban rengeteg részlet kimaradt. Ha erre a blu ray rádobna egy lapáttal az igazán örömmel töltene el. Szerkesztve: 2016. Március 23. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Akkor végre megnézem eredeti hanggal először! köszi az infót! Egy időzített magyar felirattal valaki a rabszolgájává tehetne! az sem baj, ha csak hallás után gyártott cucc a szinkronosból.. Ez már időzített felirat elvileg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Köszi, már találtam én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Én nem fogom letölteni, ha ez megnyugtat, Ody. Máris nyugodtság áramlott szét bennem. Ody, javaslom akkor a Rebels-t is várd meg eredetiben! Ne kárhoztass minket, megvesszük majd, de látnom kell már egyszer eredeti nyelven is, tudod milyen gyengék vagyunk! Nem kárhoztatok én senkit. Mindenki akkor és úgy nézi meg ahogy akarja. Nagy a kísértés szó mi szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Máris nyugodtság áramlott szét bennem. Nem kárhoztatok én senkit. Mindenki akkor és úgy nézi meg ahogy akarja. Nagy a kísértés szó mi szó. Ugyan! Mi bajod lesz? Így is lesz miért várni a BD-t hajaj. Nem mondjuk el senkinek, ha meghozod ezt a "sötét döntést". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Az egyik törölt jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Valószínűleg ez lesz a legértékesebb jelenet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Az egyik törölt jelenet. No itt egy másik sötét titok. Hőseink hogy száltak ki, Chewie meg pláne hogy szált be ha a Falcon leszálló rámpája így be van temetve hóval? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Mondjuk úgy, hogy használták a hajó oldalán a zsilipajtót, ami ezen a képen is jól láthatóan a hó fölött van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. A felső zsilipen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. (szerkesztve) Mondjuk úgy, hogy használták a hajó oldalán a zsilipajtót, ami ezen a képen is jól láthatóan a hó fölött van? Igaz lehet a kiszállásra. De van olyan kivágott jelenet amikor Kylo belép a Falcon utasterébe és a leszálló rámpán jön föl. Szerintem mire Chewie visszament Kylo már kiásatta a rámpát. Szerkesztve: 2016. Március 23. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. (szerkesztve) Az nMagon a feltöltés alatti komment szekcióban Prequel hatereked idéző hangulat van. Szívderítő! Tudod, mi az ellenszer Én is csak azt tudom írni, hogy végre tölthető!!!!! Szerkesztve: 2016. Március 23. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Fantasztikus végre itthon nagyfelbontásban látni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megnézted már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.