Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Force Awakens BD/DVD kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

köszi, majd megnézem. Még nekem sem csorgott le.

A 720p-s verziónál csúszik a felirat, szóval majd szerintem hagyd.

Hozzászólás ideje:

Szánalmasak vagytok. :P

Miért? Mert nálad előbb kattintottunk a torrentre 5 perccel? :death:

A 720p-s verziónál csúszik a felirat, szóval majd szerintem hagyd.

Tele vagyunk profi időzítővel. Meg lesz az hamar. ;)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Az nMagon a feltöltés alatti komment szekcióban Prequel hatereked idéző hangulat van. Szívderítő!

Most már én is megvárom a megjelenést, csak kibírok annyit... habár nem lesz könnyű. :)

Hozzászólás ideje:

Szuper! Kár, hogy most ment tönkre az SD kártyám, így ezt most el kell napolnom. :D:( belső tárhely meg nem ilyen nagy, hogy csak úgy 5-10 gigákat letöltsek. :D)

Nem is baj, majd letöltöm. Úgy is nem rég láttuk a moziban, szóval ezt a kis időt kibírom, amíg lesz új SD kártyám. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az nMagon a feltöltés alatti komment szekcióban Prequel hatereked idéző hangulat van. Szívderítő!

Most már én is megvárom a megjelenést, csak kibírok annyit... habár nem lesz könnyű. :)

Szerencsére van olyan aki elküldi őket oda ahová valók. Ja és nem PT haterek azok hanem SW haterek.

Hozzászólás ideje:

Kösz a pontosítást! :peace:

Nem tudom, a harmadik fikkantás után nem olvastam tovább, csak megnéztem az éppen akkor aktuális utolsó hsz-t is és az is fika volt. Annyi elég is volt belőle. Öreg vagyok már ehhez. :)

Hozzászólás ideje:

Letöltöttem simán és 1080p-ben is. És már sok jelenetet meg is néztem.

És hány álmatlan éjszakát okoztál te ezzel a Kardoskútiaknak mi?

Hozzászólás ideje:

Ody, javaslom akkor a Rebels-t is várd meg eredetiben! :evil:

Ne kárhoztass minket, megvesszük majd, de látnom kell már egyszer eredeti nyelven is, tudod milyen gyengék vagyunk! ;)

Hozzászólás ideje:

Leszedtem, megnéztem 1080 p-ben. Éjjel kettőkor mentem aludni, most tiszta álmos vagyok. Gyönyörű transzfer, sehol egy zaj, szemcsésedés. Néha kicsit életlen főleg amikor Leiát mutogatják, gondolom jól megszűrőzték :evil: Minden ami nem élő az tűéles, részletgazdag. Minden kockáját ki kel élveznem. Moziban rengeteg részlet kimaradt. Ha erre a blu ray rádobna egy lapáttal az igazán örömmel töltene el.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Akkor végre megnézem eredeti hanggal először! köszi az infót!

Egy időzített magyar felirattal valaki a rabszolgájává tehetne! az sem baj, ha csak hallás után gyártott cucc a szinkronosból..

Ez már időzített felirat elvileg!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én nem fogom letölteni, ha ez megnyugtat, Ody. :D:pill:

Máris nyugodtság áramlott szét bennem. :D

Ody, javaslom akkor a Rebels-t is várd meg eredetiben! :evil:

Ne kárhoztass minket, megvesszük majd, de látnom kell már egyszer eredeti nyelven is, tudod milyen gyengék vagyunk! ;)

Nem kárhoztatok én senkit. ;) Mindenki akkor és úgy nézi meg ahogy akarja. Nagy a kísértés szó mi szó.

Hozzászólás ideje:

Máris nyugodtság áramlott szét bennem. :D

Nem kárhoztatok én senkit. ;) Mindenki akkor és úgy nézi meg ahogy akarja. Nagy a kísértés szó mi szó.

Ugyan! Mi bajod lesz? Így is lesz miért várni a BD-t hajaj. Nem mondjuk el senkinek, ha meghozod ezt a "sötét döntést". ;)

Hozzászólás ideje:

Az egyik törölt jelenet.

1915796_946831928699627_3815686838750064409_n.jpg?oh=cfb9df315ee860d09f17cabc831f2bed&oe=5796FDBC

No itt egy másik sötét titok. Hőseink hogy száltak ki, Chewie meg pláne hogy szált be ha a Falcon leszálló rámpája így be van temetve hóval?

Hozzászólás ideje:

Mondjuk úgy, hogy használták a hajó oldalán a zsilipajtót, ami ezen a képen is jól láthatóan a hó fölött van?

Igaz lehet a kiszállásra. De van olyan kivágott jelenet amikor Kylo belép a Falcon utasterébe és a leszálló rámpán jön föl. Szerintem mire Chewie visszament Kylo már kiásatta a rámpát.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Tudod, mi az ellenszer :P

Én is csak azt tudom írni, hogy végre tölthető!!!!! :rock:

Szerkesztve: - MissKarrde

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.