Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Több adást is sugároztak erre a hajóra a lázadó kémek. Tudni akarom, mi lett a tervekkel, amit magának küldtek. Több adást is küldtek erre a hajóra a lázadó kémek. Tudni akarom, mi lett a magának küldött tervekkel. Ez a hajó több adást is fogadott a lázadó kémektől. Tudni akarom, mi lett a tervekkel. A lázadó kémek erre a hajóra küldték a terveket. Tudni akarom, mi lett velük. "A lázadó kémek ennek a hajónak adták le a jelentéseiket. Halljam, hol vannak a tervrajzok, amiket ide küldtek?" De persze, akárhogy fordítjuk, ferdítjük, a tény nem változik: Leiához digitális úton jutottak el a tervek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Mondjuk a hivatalos magyar szövegkönyvből ez tényleg nem egyértelmű. A 2)-est és 3)-ast elfogadom, mint alternatíva, az 1)-es nagyjából ugyanaz, mint ahogy én is fordítottam, csak számomra, ha egy sugárzásnak iránya van (mint jelen esetben a Tantive IV), akkor azt illik megemlíteni(pl. fel-, le-, át- stb.). A 4)-esből meg nem derül ki egyértelműen, hogy nem-e futárszolgálattal küldték át a terveket, úgyhogy ez is egy ferdítés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. De persze, akárhogy fordítjuk, ferdítjük, a tény nem változik: Leiához digitális úton jutottak el a tervek. Ez így tiszta akkor, nyilván a komrendszeren keresztül küldték az adatokat. Nekem rögtön a Star Trekből ismert transzportáló módszer és az azzal járó hanghatás jutott eszembe ("felsugárzás"), azért kérdeztem rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Hú, a tengerpartos nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Hát..nem lettek túl jó poszterek, a Jyn-es elmegy egynek, de a másik gyengusz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Nekem a csoportképes jön be jobban. Csak az a folyosó ne rondítana bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 18. Hülye origo megint az újraforgatásról és valami rendezőcseréről hablatyol! :-\ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 18. Jobb is hogy nem linkelted be. Hisz nem olvasunk origót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Vader űrcsatában is részt fog venni a filmben? Először azt hittem, egy új típusú TIE Advancedről van szó, de ez valószínűleg csak a játékmodell dizájnja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Lehet ezzel érkezik meg valahová, vagy a fene tudja. Minden esetre érdekes lenne újra látni az X1-est filmben is. Ez biztos csak a játék dizájnja, hiszen ez egy RC drón, valahová el kellett rejteni a propellereket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Én nem bánnám,ha öregbíteni pilótai hírnevét a filmben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. De nagy a csönd.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Mindig van valami apróság Lencikém, nem látod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Talán volt már, talán nem. Jyn Erso anyja a Zsivány Egyesben: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1220 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Szerintem még nem volt. Úgy néz ki akkor, hogy az egész Erso családot megismerhetjük. Kíváncsi vagyok, ezekben a visszaemlékezésekben lesz-e valami a klón háborús érákból. Mert technikailag még akkor is kéne ilyennek lennie, ha már a háború után vagyunk. Az már biztos, hogy Jyn a háború előtt született, szóval így vagy úgy, de a visszaemlékezések vagy az ep2-3 érájában, vagy közvetlen utána játszódnak. Akkor pedig azért jó lenne valami vizuális utalást látni erre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Ugye, ha az életkori sajátosságból fakadóan flashbackben fog csak szerepelni, akkor lehet, hogy ő a Krennictől való szökés közben meg fog halni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Szerintem igen, és talán ez lesz az egyik ok, amiért Jyn neheztelni fog apucira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Talán volt már, talán nem. Jyn Erso anyja a Zsivány Egyesben: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1220 Ez érdekes infó! Nem is tudtam, hogy lesznek flashback-ek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. csoli: Igen, lesznek. Lásd: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1150 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. csoli: Igen, lesznek. Lásd: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1150 Köszi! Érdekes film lesz ez. Nagyon bizakodom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Mondjuk a Starwarsmediasok kicsit félreforditották az eredeti hirt. Ebbe a topicba oldalakkal korábban be lett már irva hogy pontosan miről van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. (szerkesztve) No arról a Valenéről se hallottam még korábban Amúgy bejövős. Szerkesztve: 2016. Szeptember 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Ruszki Rouge One plakát. Nekem eddig ez tetszik a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Nekem is. Meglehetősen baljós kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. PG-13 a minimum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Tényleg jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Ez fantasztikus! No persze nem a lázadók számára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. (szerkesztve) Egy kis reklámfilm a Walmartnak. Imádom ezeket a kis szösszeneteket, íme: http://www.youtube.com/watch?v=qXlXwjvojm8 Szerkesztve: 2016. Október 2. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Egy rakat karakter fotó is jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.