Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Rogue One spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Több adást is sugároztak erre a hajóra a lázadó kémek. Tudni akarom, mi lett a tervekkel, amit magának küldtek.

Több adást is küldtek erre a hajóra a lázadó kémek. Tudni akarom, mi lett a magának küldött tervekkel.

Ez a hajó több adást is fogadott a lázadó kémektől. Tudni akarom, mi lett a tervekkel.

A lázadó kémek erre a hajóra küldték a terveket. Tudni akarom, mi lett velük.

"A lázadó kémek ennek a hajónak adták le a jelentéseiket. Halljam, hol vannak a tervrajzok, amiket ide küldtek?" :D

De persze, akárhogy fordítjuk, ferdítjük, a tény nem változik: Leiához digitális úton jutottak el a tervek.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk a hivatalos magyar szövegkönyvből ez tényleg nem egyértelmű. :D

A 2)-est és 3)-ast elfogadom, mint alternatíva, az 1)-es nagyjából ugyanaz, mint ahogy én is fordítottam, csak számomra, ha egy sugárzásnak iránya van (mint jelen esetben a Tantive IV), akkor azt illik megemlíteni(pl. fel-, le-, át- stb.). A 4)-esből meg nem derül ki egyértelműen, hogy nem-e futárszolgálattal küldték át a terveket, úgyhogy ez is egy ferdítés :P:hehe:

Hozzászólás ideje:

De persze, akárhogy fordítjuk, ferdítjük, a tény nem változik: Leiához digitális úton jutottak el a tervek.

Ez így tiszta akkor, nyilván a komrendszeren keresztül küldték az adatokat. Nekem rögtön a Star Trekből ismert transzportáló módszer és az azzal járó hanghatás jutott eszembe ("felsugárzás"), azért kérdeztem rá. :D

Hozzászólás ideje:

Lehet ezzel érkezik meg valahová, vagy a fene tudja. Minden esetre érdekes lenne újra látni az X1-est filmben is.

Ez biztos csak a játék dizájnja, hiszen ez egy RC drón, valahová el kellett rejteni a propellereket. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem még nem volt. Úgy néz ki akkor, hogy az egész Erso családot megismerhetjük. Kíváncsi vagyok, ezekben a visszaemlékezésekben lesz-e valami a klón háborús érákból. Mert technikailag még akkor is kéne ilyennek lennie, ha már a háború után vagyunk. Az már biztos, hogy Jyn a háború előtt született, szóval így vagy úgy, de a visszaemlékezések vagy az ep2-3 érájában, vagy közvetlen utána játszódnak. Akkor pedig azért jó lenne valami vizuális utalást látni erre.

Hozzászólás ideje:

Ugye, ha az életkori sajátosságból fakadóan flashbackben fog csak szerepelni, akkor lehet, hogy ő a Krennictől való szökés közben meg fog halni? :hmm:

Hozzászólás ideje:

No arról a Valenéről se hallottam még korábban Amúgy bejövős.

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.