Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Akkor ezek szerint Haydent nem fogják behívni? Bár, ha nem látszik az arca, és a hangját úgy is JEJ adja (remélem és sejtem), akkor nagy relevanciája nincs. De azért jó lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. (szerkesztve) Akkor ezek szerint Haydent nem fogják behívni? Bár, ha nem látszik az arca, és a hangját úgy is JEJ adja (remélem és sejtem), akkor nagy relevanciája nincs. De azért jó lett volna. Haydennek az EPIII alatt is magasított talpú cipőt kellett viselnie a Vader ruhához. Egy ilyen benga pont jó lesz Vadernek. Illetve....a jeleneteit már felvették, hiszen a forgatásnak elvben vége. A Jedinews szerint szövege is volt a meláknak, amit majd JEJ nyilván le fog szinkronizálni. David Prowse testjátéka legalább annyit adott hozzá Vader karakteréhez, mint JEJ hangja. Egyébként David Prowse testépítő volt, de egy születési rendellenesség miatt abba kellett hagynia a sportot. Maga mondta, hogy a lábfeje okán nem tudott volna teljes sikert elérni. Amikor Vadert alakította, 6ft 7inc volt a magassága, tehát kicsivel magasabb volt, mint 2 méter. Szerkesztve: 2016. Április 12. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Szerintem is csak akkor lenne értelme Hayden szerepeltetésének, ha levenné a maszkot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Szerintem Hayden csak akkor térjen vissza a szerepébe, ha szellemként jelenik meg Anakin Skywalker - vagy maga Anakin Skywalker, a Jedi lovag jelenik meg. Vader maszkja ne járjon le non-stop a fejéről. Az úgy jó, hogy az ep5-ben csak látjuk a tarkóját és a roncsot "eleven" valójában az ep3 után csak az ep6-ban látjuk meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Spencer Wilding a Doctor Who-ban már vagy három szörnyalakot is eljátszott, ez is illeni fog rá szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Szerintem Hayden csak akkor térjen vissza a szerepébe, ha szellemként jelenik meg Anakin Skywalker - vagy maga Anakin Skywalker, a Jedi lovag jelenik meg. Vader maszkja ne járjon le non-stop a fejéről. Az úgy jó, hogy az ep5-ben csak látjuk a tarkóját és a roncsot "eleven" valójában az ep3 után csak az ep6-ban látjuk meg. És a Rebels -ben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. A Rebeslben sem láttuk maszk nélkül, csak az egyik szemét láthattuk torzan, de az nagyon messze van az arca teljes valójától. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Szerintem nem kellett volna neki adni szemöldököt az animáció kedvéért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Akkor ezek szerint Haydent nem fogják behívni? Bár, ha nem látszik az arca, és a hangját úgy is JEJ adja (remélem és sejtem), akkor nagy relevanciája nincs. De azért jó lett volna. Tegyük hozzá, hogy Hayden hivatalosan is visszavonult a színészettől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Az lehet, de egy ilyen felkérésre csak a hülye mondana nemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Az lehet, de egy ilyen felkérésre csak a hülye mondana nemet. Hát nemt'om, Denis Lawson még csak hallani sem akart róla, hogy újra Wedge legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Mert hülye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. (szerkesztve) Hát nemt'om, Denis Lawson még csak hallani sem akart róla, hogy újra Wedge legyen. Nem ezt írták a hírek, hanem azt, hogy nagyobb szerephez kötötte a jelenlétét. Mivel csak egy cameo jutott volna neki, így azt mondta, hogy arra nem fecséreli az idejét. Ha kell, akkor írjanak neki rendes szerepet, ez volt a lényeg. Tegyük hozzá, hogy Hayden hivatalosan is visszavonult a színészettől. Ez azért lássuk be, helyes döntés volt a részéről. Megjegyzem, szerintem vannak nála sokkal rosszabb aktív színészek is. Szerkesztve: 2016. Április 12. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Ja, én is azt hallottam, hogy Lawson többet akart cameo szerepnél. Gondolom ő is annyit kapott volna, mint Acbar vagy Nien Nunb. Wedge admirális, két sor szöveg, meg téblábolhat a háttérben. Nem csoda, ha ezért azért nem tért vissza. Ő már a Star Wars része marad így is, úgy is, ezen egy cameo már nem változtatna. Más, szerintetek az a csávó nem Dodonna tábornok? Nem igazán tudtam jól kivilágosítani a képet, de remélhetőleg látható. A rangjelzései helyesek, a szakálla és a köpenye/kabátja is ilyesféle a jó tábornoknak, és a beállása is elég jellegzetes. Összehasonlításul az ep4-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. (szerkesztve) Én azt mondom hogy látni kellene egy Tarkint, ha egyáltalán merik szerepeltetni, hogy mennyire akarják a készítők a hasonlóság kihagsúlyozását a mostani és a 77-es változat között. Ha Tarkint nagyon oda tették, akkor nem igazán Dodonnás. Ha csak tessék-lássék Tarkint hoztak össze, ha egyáltalán feltűnik, akkor simán elfogadható Dodonnaként. Egyébként hajaz rá. Jó észrevétel. Szerkesztve: 2016. Április 13. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Őt én is észrevettem a legutóbbi megtekintésnél, tényleg elmenne Dodonnának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Szerintem is elég Dodonnás. Jó észrevétel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Pár filmbeli kellék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. A Gazelle helikopter farokturbinák nagyon ott vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Nekem is ismerősek voltak valahonnan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Azok a narancs színű konténerek ember nagyságúak. Ezek azon az oldalágyús tankon voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 19. Irány a méhtelep tezsvírek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 23. Pablo megerősítette, hogy a teaserben látható csuklyás alak (mily meglepő...) nem Snoke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Mikkelsen kikotyogta, hogy ő fogja játszani a főhősnő Jyn Erso apját. Ez egybevág egy korábbi kémjelentéssel, ami emellett azt állította, hogy ő egy tudós aki részt vett a Halálcsillag geonosis-i terveinek a tökéletesítésén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Az a kémjelentés nekem speciel bejött így ennek is tudok örülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 17. Karakter leírások: http://makingstarwars.net/2016/05/big-news-rogue-one-a-star-wars-story-character-names-ships-descriptions-more/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 17. Na, U-Wing, aranyos - láthatóan sokat merítenek az ep7 fel nem használt anyagából. AT-ACT, ez se rossz, legalább ők tényleg egy altípust készítettek - bár valószínűleg a Rebelses változat is az, csak arra még névben nem történt ilyen hivatkozás. A TIE Striker is jól fest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 17. Annak a droidnak hasonló feje van mint Jabba kínzó droidjának(félreértés ne essen, nem akarok összekötni mindent mindennel csak megjegyeztem ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 17. Arra is hasonlít, de nekem először a kommandós droidok jutottak róla eszembe. Pontosabban szólva, olyan, mintha egy kommandós droidot összegyúrtak volna egy szuper harci droiddal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 17. (szerkesztve) Úgy tünik 4-5 évente hadrendbe állítanak egy új lépegető típust. Egyébként nem értem a félbe vágott turbinájú X wing nem az ep VII kedvéért let megcsinálva? Tudom hogy Ralph Mcquerrie-nek ez volt a korai X wing modellje, de ítt is ott is szerepelni fog? Szerkesztve: 2016. Május 18. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.