Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Én meg egy hírest sith -et idézek: "Good! Gooooooood!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Rog, Wilde, remek, hogy Ti is csatlakoztok! Lehetne 11-kor kezdeni, ahogy szoktuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 2. A 11 az nekem is jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 2. 11 nagyszerű volna nekem is Katicában vagy előtte Westendnél/közelben összegyűlünk, akik odaérünk addig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 2. Ez a lehetőség felkeltette az érdeklődésemet, csupán egy kicsit bizonytalannak érzem magam. Budapest elég nagy, és nem járok oda rendszeresen, sőt, talán már több mint egy éve annak, hogy voltam ott, és sohasem egyedül, szóval lehet, hogy nagy falatnak bizonyul , ezért az útbaigazításotokra kell támaszkodnom, vagy Dzséjt szomszéd asszisztálására, lévén, hogy ő veterán, és kéznél van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 2. Az könnyen megoldható, hogy együtt megyünk. Az utunk véletlen pont ugyanarra visz, pár száz métert leszámítva végig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 2. Én alkalmazkodok. Ha 11 -ra akkor arra. Viszont én Kispestről fogok majd menni metróval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2014. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 2. Merr, nem kell annyira tartani Budapesttől. Most Márciusban voltam először, s csak néztem, hogy mi lesz itt velem, hisz vagy 10x nagyobb mint Marosvásárhely, ahol simán elsétálsz valahova. De végülis nem olyan nagy dolog, ha tudod hogy honnan hova kell eljuss. Nálam volt a környékről térkép, meg menetrend, de a menetrendre nincs is szükség, mert ott a megállókban (úgyhogy csak ki kell bogarászni, hogy hol állhat meg az az "izé", ami Neked kell), s jó esetben térképre sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. 11 nagyszerű volna nekem is Katicában vagy előtte Westendnél/közelben összegyűlünk, akik odaérünk addig? Ez nekem is jól jönne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Katicában vagy előtte Westendnél/közelben összegyűlünk, akik odaérünk addig? Nekem is megfelelne a Westendnél. Ha egy vonattal mennénk akkor akár majd meg is kereshetnénk egymást rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Lehetséges, hogy én is ráérek 12-én. Hülye kérdés: reggel vagy este 11? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Délelőtt. (Irigylem azokat az embereket, akik a 11-re még reggelként hivatkoznak. Azok a régi szép idők. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Nekem is megfelelne a Westendnél. Ha egy vonattal mennénk akkor akár majd meg is kereshetnénk egymást rajta. Sajnos én csak a Ceglédről közlekedő zónázóval tudok menni, és még az sem a szokásos menetrend szerint jár, mert felújítási munkák miatt hétvégente Monortól a monori helyi menet szerint megy tovább Bp-re Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Nem baj, ha én egy kicsit később érnék csak oda? Olyan 11:30/12:00 felé. Mondjuk lehet jó lesz a 11 is, de ezt majd csak jövőhéten tudom megmondani. Amúgy annak jól néztem utána, hogy ezen a helyen lehet enni is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Akkor jössz amikor jólesik. Melegszendvicset lehet enni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Sajnos én csak a Ceglédről közlekedő zónázóval tudok menni, és még az sem a szokásos menetrend szerint jár, mert felújítási munkák miatt hétvégente Monortól a monori helyi menet szerint megy tovább Bp-re Jól megbonyolították. Majd utánanézek hogy nekem melyik járat jut mert nem tudom át kell-e szállni vagy sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Sajnos én csak a Ceglédről közlekedő zónázóval tudok menni, és még az sem a szokásos menetrend szerint jár, mert felújítási munkák miatt hétvégente Monortól a monori helyi menet szerint megy tovább Bp-re Ez mit jelent? A Menetrendben nem látok semmi szokatlant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 5. Ami jól látszik, hogy a vonat 9:58 helyett 10:22-re ér be a Nyugatiba. Monortól a monori személy menetrendje szerint megy tovább a vonat, vagyis 17 perces várakozás után indul csak (amikor a monori személyek normális esetben indulnának, csak most a zónázó átveszi a helyüket) és mindenütt megáll. Lényegében majdnem másfélszer annyi idő alatt lehet feljutni Pestre, persze ez csak néhány hétvégén lesz így, de sajnos a jövő heti is beleesik. Ezzel kerülik ki azt, hogy hétvégén túl sok járat legyen a felújítás ideje alatt. Üllőnél vagy hol lesz valamilyen felújítás. Majd viszek olvasnivalót az útra Jól meg kell nézni majd azt is, hogy mikor indul olyan járat, ami hazavisz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 5. Melegszendvicset lehet enni. Sőt, este tízig mást is. Bár gyanítom, hogy akkor már nem leszünk ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 5. Ami jól látszik, hogy a vonat 9:58 helyett 10:22-re ér be a Nyugatiba. Monortól a monori személy menetrendje szerint megy tovább a vonat, vagyis 17 perces várakozás után indul csak (amikor a monori személyek normális esetben indulnának, csak most a zónázó átveszi a helyüket) és mindenütt megáll. Lényegében majdnem másfélszer annyi idő alatt lehet feljutni Pestre, persze ez csak néhány hétvégén lesz így, de sajnos a jövő heti is beleesik. Ezzel kerülik ki azt, hogy hétvégén túl sok járat legyen a felújítás ideje alatt. Üllőnél vagy hol lesz valamilyen felújítás. Majd viszek olvasnivalót az útra Jól meg kell nézni majd azt is, hogy mikor indul olyan járat, ami hazavisz. Köszi, hogy szóltál erről! Akkor egyértelmű, hogy gyorsvonattal megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Sajnos beütött az ami nálam rendre benne van a pakliban: annyi meló gyűlt fel, hogy hétvégén is dolgoznom kell. Sajnos így nem tudok menni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Ez sajnálatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Köszi, hogy szóltál erről! Akkor egyértelmű, hogy gyorsvonattal megyek. Ma megnéztem pontosan, a 9-es vonattól van így, a 8-as még oké, utána pedig délután a 4 órástól mennek normál menetrend szerint. Sajnos beütött az ami nálam rendre benne van a pakliban: annyi meló gyűlt fel, hogy hétvégén is dolgoznom kell. Sajnos így nem tudok menni Sajnálom, hogy nem tudsz jönni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Én is sajnálom Bomarr. Na de majd legközelebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Én is sajnálom Bomarr. És akkor végül is a Westend előtt találkozunk 11-kor vagy a helyszínen? Kinek hogy lenne jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. (szerkesztve) Én 11-re a Katicába megyek. Sajnálom Bomarr hogy nem tudsz jönni. Szerkesztve: 2014. Április 9. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Én is szeretnék 11-re a Katicában lenni, ha lehetséges, de mivel én tízkor érek be Pestre és egy 10-15 perc, míg átvergődöm a Westendbe, így akivel egy irányba vezet az utunk, azokhoz szívesen hozzácsapódon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Sajnos én se tudok menni. Közbejött unokatesóm esküvője. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Micsoda rekord gyorsaságú esküvő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Micsoda rekord gyorsaságú esküvő. Várjál és szombatig mi fog jönni még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.