Donát Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Nos, a mérlegképes tanfolyamot áttették április végére, de közben kiderült, hogy pont ebben az időpontban az Egyesült Államokban leszek, úgyhogy mégsem tudok menni, de ha valami miatt előrébb kerülne március utolsó napjaira, akkor szóljatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Donát, a sors (vagy az Erő) nagyon nem akarja, hogy ezen a talin részt vegyél. De azért az utazás biztosan kárpótol érte - szerintem sokkal jobban, mint a mérlegképes tette volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Donát, az USA látványa mindenért kárpótolni fog. Különben gratulálok az úthoz, biztos jó lesz. Hova mész pontosan? Chicagoba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Donát, az USA látványa mindenért kárpótolni fog. Különben gratulálok az úthoz, biztos jó lesz. Hova mész pontosan? Chicagoba? Munka ügyben megyek New Yorkba és Floridába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Azt ez nem semmi. Remélem visszajössz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Azt ez nem semmi. Remélem visszajössz. Mindenképpen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Bár egy fórumtali New York -ban nem lenne rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Inkább Floridában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Én inkább NY-ot választanám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. New York veszélyes város. Ott hepajkodnak a szellemek és a szörnyecskék, azt támadja be állandóan mindenféle óriásszörny (Clover, Godzilla, Zilla, kaijuk), oda támadnak az idegenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Én is Floridába mennék. Ha már ott járnék mindenképp megnézném magamnak alaposabban a nagy vécécsészét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. És mi van Montreallal? Itt is lehetne találkozót szervezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Én is Floridába mennék. Ha már ott járnék mindenképp megnézném magamnak alaposabban a nagy vécécsészét. Csak nehogy lefújjanak harmatos hegyi levegővel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. (szerkesztve) És mi van Montreallal? Itt is lehetne találkozót szervezni. Montreal is necces egy kicsit. Kerülni kell a bankokat mert Belmondó Jani-Pali bármelyik pillanatban kirámolhat egyet. Csak nehogy lefújjanak harmatos hegyi levegővel. Az tartósított és nem harmatos. Amúgy tényleg nagyon kell magunkkal vigyázni nehogy ránk küldjék a pszicho-fiúkat. Főleg a hidak a húzós helyek. Szerkesztve: 2014. Március 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Donát, mennyi időre mész a Nagy Kacsaúsztató másik oldalára? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Hú nem semmi Donát, ez elég jól hangzik! A talira meg az április 12 nekem is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. OFF Az tartósított és nem harmatos. Amúgy tényleg nagyon kell magunkkal vigyázni nehogy ránk küldjék a pszicho-fiúkat. Főleg a hidak a húzós helyek. Tényleg, basszus, tartósított. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Donát, mennyi időre mész a Nagy Kacsaúsztató másik oldalára? Amig véget nem ér az amerikai tengerészgyalogságnál a kiképzése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 22. Április 7-17 elvileg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 28. Jó utadat! Április 12-én Bp-n leszek, úgyhogy ha minden igaz, jövök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 28. Remek, már régen találkoztunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Ne feledjétek, hogy jövőhéten tali! Bátran jöjjön olyan is aki még nem volt, hisz épp ez lenne a lényege! Van olyan aki esetleg tervezi hogy jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Ne feledjétek, hogy jövőhéten tali! Bátran jöjjön olyan is aki még nem volt, hisz épp ez lenne a lényege! Van olyan aki esetleg tervezi hogy jön? Jövő hétvégén elvileg szabad vagyok, úgyhogy lehet érdekelne. Mindenesetre helyileg hol lenne ez a program? Úgy is kérdezhetném, hogy én a II. kerületből (Hűvösvölgy - végállomás) hogyan jutnék el oda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Én megyek ha nem jön közbe semmi. Jövő hétvégén elvileg szabad vagyok, úgyhogy lehet érdekelne. Mindenesetre helyileg hol lenne ez a program? Úgy is kérdezhetném, hogy én a II. kerületből (Hűvösvölgy - végállomás) hogyan jutnék el oda? Szerintem a Kávés Katicában lesz a XIII. kerület Váci út 54 alatt. Azt azonban nem tudom hogy juthatsz el oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Jövő hétvégén elvileg szabad vagyok, úgyhogy lehet érdekelne. Mindenesetre helyileg hol lenne ez a program? Úgy is kérdezhetném, hogy én a II. kerületből (Hűvösvölgy - végállomás) hogyan jutnék el oda? Lejössz a Moszkva térig(illetve Széll Kálmán). Ott felszállsz a 4-6-os villamosra, mellyel elmész a Nyugati térig. Ott felszállsz a 3-as metróra mellyel 1 megállót mész Újpest-Központ fele a Lehel térig. Ott feljössz és majdnem a Lehel-piaccal szemben van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Hat en csak husvet utan 22 megyek Gyorbe aztan egy kis motorozas es Erdely vegmegalo es visza sajna nem lehetek ott veletek Donat jo utat kivanok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Ne feledjétek, hogy jövőhéten tali! Bátran jöjjön olyan is aki még nem volt, hisz épp ez lenne a lényege! Van olyan aki esetleg tervezi hogy jön? Én már várom. A google earth előnyei: https://www.google.com/maps/@47.519842,19.061214,3a,75y,284h,90t/data=!3m3!1e1!3m1!2e0!6m1!1e1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Én is várom Lassan ki kellene nézni a pontosabb időpontot is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Nagyszerű ez a lelkesedés. Wilde! Tök jó, hogy fontolóra vetted, hogy eljössz! Szerintem a többiek jól leírták merre és hogy kell odajutni. Remélem eljössz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Lejössz a Moszkva térig(illetve Széll Kálmán). Ott felszállsz a 4-6-os villamosra, mellyel elmész a Nyugati térig. Ott felszállsz a 3-as metróra mellyel 1 megállót mész Újpest-Központ fele a Lehel térig. Ott feljössz és majdnem a Lehel-piaccal szemben van. Köszi! Cím alapján is lehet meglett volna, de így még jobb. Remélem eljössz. Hogy egy híres magyar futballistát idézzek: " !" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.