Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem az nem Vader szeme. Képzeljünk el egy átlag Halálcsillag padlót. Mind fényes, tükröződik. A kamera egy kivetitő padlóra tükröződő képét mutatja (a kamera a padlón lévő tükörképet mutatja), ami előtt Vader áll és látszik egy tiszt nadrágos sziluettje is. Ráadásul mindezt a kamera lefele fejjel mutatja. Ha a kamera nem a padlón lévő visszatükrözödést mutatná, hanem magát a kivetitőt, akkor egy vörösen pompázó bolygó képét látnánk mindenféle vektorokkal meg számitások képével, amelyet Vader és egy másik zubbonyos tiszt, nekünk háttal állva tanulmányoz. Tehát legjobb esetben is csak Vader és a tiszt hátát látnánk. Szerintem.

Hozzászólás ideje:

Azt azért nézzétek meg a snitt elején, hogy jobbra és balra birodalmi dizájnos fényforrásokkal teli fal van. A kamerát egy folyosóról tolják be abba a terembe, aminek a padlóján látjuk a tükörképet. De ha a kintiek mondták, hát lelkük rajta. Én nem hiszek nekik.

Hozzászólás ideje:

Aki kint volt és látta nagyban azt mondta hogy ott Vader szemén át láttunk. Nekem is így tűnik ebből a videóból.

Nem, ott tényleg egy tükörkép látszódik, Gareth Edwards bővebben kifejti:

Vader a trailerben...

“That was born out of all the experimenting we were talking about. You don’t go, ‘I want this, this is the shot I want.’ They built the whole set, they had a reflection, Vader went in there and we’re looking at the reflection going, ‘That’s fucking cool!’” Edwards said with a laugh. “So as we’re filming, we’re like, go down, go down, and just playing around, and things happen that you wouldn’t have asked for. That was a great example of it. I would’ve never picked that shot, but then it’s in front of you and you get excited about something, and he’s such an iconic – he’s the most iconic character in all of cinema, potentially. To hear everyone cheer when they saw his silhouette, you feel like, ‘that is worth everything.’”

Hozzászólás ideje:

Szerintem az nem Vader szeme. Képzeljünk el egy átlag Halálcsillag padlót. Mind fényes, tükröződik. A kamera egy kivetitő padlóra tükröződő képét mutatja (a kamera a padlón lévő tükörképet mutatja), ami előtt Vader áll és látszik egy tiszt nadrágos sziluettje is. Ráadásul mindezt a kamera lefele fejjel mutatja. Ha a kamera nem a padlón lévő visszatükrözödést mutatná, hanem magát a kivetitőt, akkor egy vörösen pompázó bolygó képét látnánk mindenféle vektorokkal meg számitások képével, amelyet Vader és egy másik zubbonyos tiszt, nekünk háttal állva tanulmányoz. Tehát legjobb esetben is csak Vader és a tiszt hátát látnánk. Szerintem.

Igazad van. :peace:

Köszi Tibi az infót!

Hozzászólás ideje:

Basszus, már nem lehet megnézni! :(

Az általam megosztott és az swmini.hu-ról leszedett videó még működik. De aki készítette nem mindig a vásznon tartja a kamerát.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A SWNN úgy tudja hogy a csütörtöki tréler kábé 90 mp hosszú lesz és az csak egy hosszabb tréler részlete. Reméljük rosszul tudja és egy normál trélert kapunk.

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.