Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Január 29. Hozzászólás ideje: 2017. Január 29. Ez is tükrözi, hogy a Jedi Rend dogmatikus, konzervatív tanai mennyire nem voltak jók. -Vajon Luke ugyanezen úton indult-e el? -Ez vezetett-e vajon Ben áttéréséhez? -Vagy egy új módszert próbált és az sem jött be? Remélem a IX. részben ezekre is fény derül! Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. Január 29. Hozzászólás ideje: 2017. Január 29. Érdekes és jópofa kép. Ez is tükrözi, hogy a Jedi Rend dogmatikus, konzervatív tanai mennyire nem voltak jók. Ez szerintem egy eléggé túlzó és elnagyolt megállapítás. Mondjuk a konzervatív szó eleve furcsa a jedik kapcsán, de nem is ez a lényeg. A szerelemhez és hasonló mély lelki kötődésekhez való hozzáállásuk jóval összetettebb kérdéskör annál, mintsem hogy elintézzük ennyivel. Még persze Satine-t is oda lehetne tenni Obi mellé és akkor pláne hú de szép lett volna minden. Csak ki tudja mi lett volna akkor, ha a jedik nem veszik szigorúan ezeket a dolgokat. Sokkal súlyosabb következményei is lehettek volna, nyilván nem poénból találták ezt ki anno. Pont Anakinnál azért látjuk is hova vezetett a kivételezés. Most arról nem is beszélve, hogy igazából semmiképp se lehetett volna így. Vagyis nagyon sok mindennek kellett volna totálisan másképp történnie, nem a Renden múlott ez. Eleve Anakin átállása se csak ezen múlott, ráadásul Sidious nélküle is simán végigvitte volna a tervét, aztán akkor ő is ment volna a levesbe, a többiekkel együtt. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Január 29. Hozzászólás ideje: 2017. Január 29. (szerkesztve) Ez szerintem egy eléggé túlzó és elnagyolt megállapítás. Mondjuk a konzervatív szó eleve furcsa a jedik kapcsán, de nem is ez a lényeg. A szerelemhez és hasonló mély lelki kötődésekhez való hozzáállásuk jóval összetettebb kérdéskör annál, mintsem hogy elintézzük ennyivel. Lehet, csak se időm se kedvem oldalakon tartó levezetésekhez, de ezt már talán le is írtam valahova. Meg a való életben is azt tartom, hogy "sok beszédnek sok az alja". Még persze Satine-t is oda lehetne tenni Obi mellé és akkor pláne hú de szép lett volna minden. Csak ki tudja mi lett volna akkor, ha a jedik nem veszik szigorúan ezeket a dolgokat. Sokkal súlyosabb következményei is lehettek volna, nyilván nem poénból találták ezt ki anno. Pont Anakinnál azért látjuk is hova vezetett a kivételezés. Nem azt mondom, hogy kivételezzennek (egyébként Legends Ki-Adi-Mundi) hanem egységesen mindenkinek "járjanak" ezek a dolgok. Súlyosabb következményei is lehettek volna? Vagy nem. Ezt nem tudhatjuk. Most arról nem is beszélve, hogy igazából semmiképp se lehetett volna így. Vagyis nagyon sok mindennek kellett volna totálisan másképp történnie, nem a Renden múlott ez. Eleve Anakin átállása se csak ezen múlott, ráadásul Sidious nélküle is simán végigvitte volna a tervét, aztán akkor ő is ment volna a levesbe, a többiekkel együtt. Nem csak ezen, de azért számottevő része volt benne. Hogy végig vitte volna-e vagy sem szintén nem tudhatjuk. Szerkesztve: 2017. Január 29. - Darth Cupsy Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. Január 29. Hozzászólás ideje: 2017. Január 29. Lehet, csak se időm se kedvem oldalakon tartó levezetésekhez, de ezt már talán le is írtam valahova. Meg a való életben is azt tartom, hogy "sok beszédnek sok az alja". Jó, csak így meg igazából lóg a levegőben, amit írsz. Nem azt mondom, hogy kivételezzennek (egyébként Legends Ki-Adi-Mundi) hanem egységesen mindenkinek "járjanak" ezek a dolgok. Súlyosabb következményei is lehettek volna? Vagy nem. Ezt nem tudhatjuk. Amit tudunk, hogy Anakint túlkorosan kezdték nevelni, erős volt a tudatos kötődése édesanyjához. Ebből aztán lett egy igen komoly lépés a sötét oldal felé. Együtt voltak Padméval, majd jöttek a rémálmok, így Anakin újfent elkezdett lépkedni a sötétség felé. Meg akarta menteni a feleségét? Igen. Támogathatták ezt a jedik? Nem. És akkor se tették volna, ha "legális" a kapcsolat, hiszen ettől még nem fognak szembemenni a halállal, már ha egyáltalán lehetséges is. Szóval ebből a szerelemből is lett egy még komolyabb esés a mélybe. Gyakorlatilag két szoros kapcsolat (amit a jedik amúgy tiltanak), mindkettőből baj lett. Hogy végig vitte volna-e vagy sem szintén nem tudhatjuk. Miért ne vitte volna végig? A kezében volt minden, a jedik zömét a 66-os paranccsal irtotta ki, a Szenátust politikai úton állította maga mellé és hozta létre a Birodalmat. A gyanútlan szeparatistákat vagy jedi kölyköket kis túlzással bárki lemészárolhatta volna, ehhez nem kellett Vader. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Január 31. Hozzászólás ideje: 2017. Január 31. Halott már valaki az ILM Art Department Challenge-ről? Ime a 2016-os év résztevevő és győztes művészei: https://ilmchallenge.artstation.com/survivors/ Én letettem a hajam, annyira jók. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 31. Hozzászólás ideje: 2017. Január 31. Ezek tényleg nagyon jók. Talán egy-kettő bekerül az ILM -hez is. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Egy jó Fan-made Teaser trailer http://www.youtube.com/watch?v=YDg52QQqSvA Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. (szerkesztve) Találtam egy jó kis képet ahol az alkotó nagyon sok Sith Nagyurat lerajzolt a legtöbbnél tudtam egyből a neveket, párnál azt, hogy hol találkoztam vele és utánakerestem, de így is maradt ki jó pár. Megszámoztam a Nagyurakat ha esetleg valaki felismerné a hiányzókat annak nagyon örülnék. És akkor a lista: szerk.:beraktam spoilerbe hátha valaki próbára akarja tenni magát, hogy hányat ismer fel 1 Naga Sadow 2 3 4 Andeddu 5 Exar Kun 6 7 Vitiate 8 Marka Ragnos 9 10 Phobos 11 Baras 12 Plagueis 13 Nihilus 14 Traya 15 16 Raptus 17 Sion 18 Sidious 19 20 21 Tenebrous 22 Maul 23 24 Vader 25 Malgus 26 27 Tyranus 28 Maladi 29 30 Marr 31 Malak 32 33 Githany 34 35 Revan 36 Talon 37 Zannah 38 39 40 Nihl 41 Bane 42 43 Ludo Kressh 44 Cognus 45 Wyyrlok Szerkesztve: 2017. Március 3. - Darth Cupsy Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Nagyon szép munka. Majd még nézegetem. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. A 34-es Darth Ruin, a Lost Twenty egyik tagja. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Március 4. Hozzászólás ideje: 2017. Március 4. (szerkesztve) Közben még meg lett pár 3 Adas 6 Karness Muur 9 kicsit szívatós így páncél nélkül, de Krayt 15 Desolus 19 XoXaan 26 Skere Kaan Szerkesztve: 2017. Március 4. - Darth Cupsy Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Az új film rajongói posztere! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Nekem bejövős. Csak az a nagy zöld paca nem tetszik. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Jövő csütörtökön Kecskeméten, a megyei könyvtárban is megemlékezünk a Saga eddigi 40 évéről. Ha valaki a közelben jár és ráér, nyugodtan térjen be Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Kár, hogy nem hétvégén lesz Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Ha sikere lesz a dolognak akkor lehet folytatás is, akár hétvégi időpontban is Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Mindössze hét készült belőle, most megveheti az egyiket A Star Wars-rajongók valószínűleg felverik majd annak a rohamosztagos sisaknak az árát, amelyet 178 ezer dollárért kínálnak árverésre. Az 1976-ban Tunéziában forgatott Tatoiine-jelenethez mindössze hét darab készült belőle. A forgatás után a "legénység" egyik tagja vette magához és őrizte harminc évig. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. A nyolc film egy vásznon! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Nekem tetszik! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Június 30. Hozzászólás ideje: 2017. Június 30. Szemléletes Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Június 30. Hozzászólás ideje: 2017. Június 30. (szerkesztve) Nekem is tetszik. Szívesen kiraknám a falra. Nagyon szépek a színei is. Szerkesztve: 2017. Június 30. - Pildi Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Jó a stílusa nagyon, bejön! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Nekem valahogy nem adja. Inkább egy SimonZ poszter mint ez a minimál hulladék. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Mondjuk SimonZ posztereivel én sem említeném együtt, mert azok komplex műalkotások, ez pedig csak egy grafikai metszetszerűség (nem értek hozzá mi a stílus neve), de annak nagyon jó, és ötletes a koncepciója. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Hozzászólás ideje: 2017. Július 1. Nekem valahogy nem adja. Inkább egy SimonZ poszter mint ez a minimál hulladék. Azért hulladéknak nem nevezném. Szerintem vagány. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 8. R2-D2 hütő 1 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 26. http://img.reblog.hu/blogs/1496/599ebcf179edf-tzzc3eur-7000531.jpg?w=620 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Ügyes vagy. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Jópofa Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Ötletes nagyon. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.