Ugrás a kommentre

Game of Thrones

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 29. - 23:19, Dzséjt írta:

Ez egy hálaisten rész volt minden téren. Rendezés, kivitelezés, látvány, hangulat, dráma, akció, fordulat... És innen remélhetőleg már csak felfelé vezet az út.

Spoileres tartalom megtekintése

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 30. - 10:48, Yoda József írta:

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:

Egyelőre keresem a szavakat. Ilyen gigantikus vérfürdőt tv sorozatban még nem láttunk. Hatalmas káosz és kavalkád. Leírhatatlan. 

Most csak annyit, hogy a rész egyáltalán nem volt nézhetetlenül sötét. Legalábbis most itt, éjjel, behúzott függönnyel egyszerűen fantasztikus volt. Bővebben majd a nap folyamán írok.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Meg volt nekem is az új epizód. Én is keresem a szavakat..

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:

Akkor egy pár gondolat a részről a spoiler gomb mögött:

Hozzászólás ideje:

Az utolsó 3 rész rendezőinek személyét böngészve, arra a következtetésre jutottam, hogy 

Igazából most én leszek a vészmadár tudom jöhetnek a kövek. Kb. 3-szor vagy 4-szer mind1 is próbáltam elkezdeni ezt a sorozatot, és mindig addig jutottam,hogy lovagolnak valamerre, de mindig bealudtam lehet fáradtan ültem neki vagy passz, de soha nem jutottam tovább. 

Persze láttam videókat/jeleneteket amiket remekül összevágtak linkeltem is belőle annak idején vagy kettőt mondom egyszer majd neki kezdek mikor véget ér. De véletlenül vagy a sors akarta így belefutottam egy olyan jelenetbe, hírbe amire csak pislogni tudtam. Nem nehéz kitalálni kire gondolok az ő karaktere miatt fontoltam, hogy egyszer beszálok  mert piszok mód rejtélyes, érdekes, nem mellesleg vagányul nézett ki erre meg amilyen sorsot kap....Pedig még a Tűz Jég világa könyvet is fontoltam,hogy megveszem bár attól a világ adott az igaz. Kár érte azt a kis lelkesedésemet is elvette ami volt. Nem tudnak már manapság filmeket csinálni vagyis de tudnak csak nem olyan ütőseket mint régen. Tényleg mellbevágott az egész, de ez csak az én véleményem én örülök, ha tetszett másnak. 

Szerkesztve: - Kargarosz
Hozzászólás ideje:

Ez durva volt! :o 

Hozzászólás ideje:
  2019. 05. 01. - 16:04, Ody Mandrell írta:

@Bomarr Még nem írtál a részről. Tetszett? 

Teljes nézet  

Nagyon!

Hozzászólás ideje:

Ami érdekes lesz még: rendre elmondták mindketten hogy igy is hogy az HBO ott van válszélességgel mögöttük a TV-sorozatoknak továbbra is megvannak a maguk korlátai. Ezért minden látványosabb részből, például ebből a csatából is sok mindent kikellett hagyni ami benne volt az eredeti forgatókönyvben. Egyszerüsitgetni kellett. Ez a rész is körülbelül mondjuk 20 millióból készülhetett. Érdekes lesz látni mit csinálnak kb. 200 millióból.

Hozzászólás ideje:

Letaglózó rész volt! Szinte lélegzetvétel nélkül ültem végig, annyira lehetett izgulni mindenkiért, hiszen ebben a sorozatban senki nincs biztonságban.

Hozzászólás ideje:

Pildi

Hozzászólás ideje:
  2019. 05. 01. - 16:56, Bomarr írta:

Pildi

Teljes nézet  

Lehetséges, hogy ez a magyarázat.

Hozzászólás ideje:
  2019. 05. 01. - 16:43, Ody Mandrell írta:

Közben azért mosolyogtam ám, hogy ez a két ember egy teljesen új SW SAGA-t húz fel, és erre lesz is rengeteg idejük. :clap:

Teljes nézet  

Jöhetnek a kövek, de a GoT az 5. évad óta szerintem totális lejtmenetben van (néha-néha kiugró teljesítményekkel), ami a legutóbbi részben csúcsosodott ki igazán. Idén amikor újranéztem, erősen érződött, hogy magához képest visszaesett a minőség. Amit Martin nélkül rakott le a két csávó az asztalra elég vérszegény ahhoz képest, amit Martinnal együtt, és ez számomra inkább aggódásra ad okot.

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:
  2019. 05. 01. - 17:12, Yoda József írta:

Jöhetnek a kövek, de a GoT az 5. évad óta szerintem totális lejtmenetben van (néha-néha kiugró teljesítményekkel), ami a legutóbbi részben csúcsosodott ki igazán. Idén amikor újranéztem, erősen érződött, hogy magához képest visszaesett a minőség. Amit Martin nélkül rakott le a két csávó az asztalra elég vérszegény ahhoz képest, amit Martinnal együtt, és ez számomra inkább aggódásra ad okot.

Teljes nézet  

Nem vagyok geek, csak abból ítélek amit láttam és az nekem tetszik. 

Hozzászólás ideje:
  2019. 05. 01. - 17:12, Yoda József írta:

Teljes nézet  

Izlések és pofonok. Szerintem most van a sorozat a csúcson. Én például az első évadot mindig túlértékeltnek éreztem (pedig mondjuk pont az a legkönyvhűbb). Engem nem is tett rajongóvá csak a második évad.

2019. 05. 01. - 17:16, Ody Mandrell írta:

Nem vagyok geek, csak abból ítélek amit láttam és az nekem tetszik. 

Teljes nézet  

Nincs is ezzel baj :) várom azért én is a trilógiájukat (mint minden más Star Warst), de egyelőre a nevük nem garancia a sikerre nekem :) 

2019. 05. 01. - 17:26, Bomarr írta:

Izlések és pofonok. Szerintem most van a sorozat a csúcson. Én például az első évadot mindig túlértékeltnek éreztem (pedig mondjuk pont az a legkönyvhűbb). Engem nem is tett rajongóvá csak a második évad.

Teljes nézet  

Amúgy durva, hogy IMDb-n egész jó pontozása van az epizódnak, miközben meg a fórumok 90%-án mindenki ki van akadva :D TLJ-effektus :P 

Szerkesztve: - Yoda József
Hozzászólás ideje:

Yoda:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.