Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 12. Hozzászólás ideje: 2020. Január 12. 25 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Esetleg azt lehetne bemutatni, ha nagyon akarják, hogy konkréten hogyan is jut el odáig. Bár én meglennék nélküle is. Ez akkor most Jar Jar sorozat vagy Obi-Wan? Nem hinném, hogy belefér a gunga életútja egy Obiról szóló sorozatba. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Január 12. Hozzászólás ideje: 2020. Január 12. Éppen most , Nute Gunray írta: Mit keresne a Tatooine-on? Lehet Luke-ra jött vigyázni. Eszembe jutott Padmé kérdése a TCW-ből. "Jar-Jar?" "Jar-Jar." Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Január 12. Hozzászólás ideje: 2020. Január 12. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez akkor most Jar Jar sorozat vagy Obi-Wan? Nem hinném, hogy belefér a gunga életútja egy Obiról szóló sorozatba. Nem részletezve gondoltam, csak mondjuk, ha tényleg valahogy benne lenne akkor mondjuk pár mondatban elmondhatná, hogy kirúgták a Szenátusból és most szörnye, szörnyen szomrú van most ez miatta ő. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Január 12. Hozzászólás ideje: 2020. Január 12. 16 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez akkor most Jar Jar sorozat vagy Obi-Wan? Nem hinném, hogy belefér a gunga életútja egy Obiról szóló sorozatba. Szerintem egy cameo beleférne csak ne legyen túl kicsi a galaxis érzésünk tőle. 1 Válasz
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. 13 órával ezelőtt, pb69 írta: Akárhogy is van, egy méltó lezárást megérdemelne a karaktere. Hát, Obi-Wan nem arról híres, hogy a lezárásokat vonzza be, sokkal inkább a visszatéréseket – elég, ha csak Maulra vagy Qui-Gonra gondolunk. Vagy Darth Vaderre a mustafari affér után. (Lehet, Palpatine-éhoz is volt köze, csak az a jelenet is a vágóasztalon végezte.) 4 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Sziasztok! Mikorra varhato a premier? Koszonom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. 1 órával ezelőtt, ZoliZoltán írta: Sziasztok! Mikorra varhato a premier? Koszonom 2021. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Ezert oregszunk ilyen marha gyorsan.Allandoan siettetjuk az időt.:DDD Köszi szépen. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Én már nem siettetek semmit. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Az ACE Comic Con-on Hayden is csatlakozik Ewanhez... ez a közös megjelenés remélem azt jelenti, a sorozatban is csatlakozik hozzá 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. 6 perccel korábban, Yoda József írta: Az ACE Comic Con-on Hayden is csatlakozik Ewanhez... ez a közös megjelenés remélem azt jelenti, a sorozatban is csatlakozik hozzá Vadernek elég alacsony. Meg szerintem amúgy sem nagyon kellene Vadernek a sorozatban szerepelnie. Esetleg valami flashbackben jöhet Hayden. 1 2 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Tuti az lesz. A kevesebb több. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Én is csak flashbackre gondoltam Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Egy flashback nyálcsorgatós lenne! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Flashback Hayden jöhet, de számomra Vader is simán. Nyilván nem Obi-wannal találkozna de a háttérből kavarhatná a dolgokat. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Én is flashbacket szeretnék. Egy-két rész erejéig visszaemlékezésekben láthatnánk őket. De jó lenne klónháborút látni újra élőszereplős kivitelben. Az 501 -es fiúk jöhetnek klónoknak. 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. (szerkesztve) Inkább ő, mint Jar Jar. Egyébként ennek a sorozatnak, a megvalósítására nagyon kíváncsi vagyok. (Van bennem egy nagy adag félelem.) A sorozatból, csak egy évadot terveznek, nem? Szerkesztve: 2020. Január 17. - Adrián 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. 2 órával ezelőtt, Adrián írta: A sorozatból, csak egy évadot terveznek, nem? Igen csak egyet. 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 18. Hozzászólás ideje: 2020. Január 18. Az Internet újabb csodáját ismerhettük meg az elmúlt napokban: az Obi-wan sorozat kaszálva lett! LFL, DIsney, KK k*pja be. STC skacok kezdik a hülyülést. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Január 18. Hozzászólás ideje: 2020. Január 18. 21 perccel korábban, Bence1997 írta: Az Internet újabb csodáját ismerhettük meg az elmúlt napokban: az Obi-wan sorozat kaszálva lett! LFL, DIsney, KK k*pja be. STC skacok kezdik a hülyülést. Ez elég cinkes lenne azok után, hogy a nagyszínpadon lett bejelentve KK-val és Ewan McGregorral. Szerintem ez kamu, maximum kicsit később jelenik meg. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 18. Hozzászólás ideje: 2020. Január 18. Azóta töménytelen hivatalos forrásból meg lett erősítve, hogy a kaszáról szóló hírek kamuk. Minden megy tovább ahogy eddig. 3 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 18. Hozzászólás ideje: 2020. Január 18. Én azért alkotnék valamilyen jogi felelősségre vonási formulát ezek ellen az álhír terjesztők ellen. 1 2 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 18. Hozzászólás ideje: 2020. Január 18. 8 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Az Internet újabb csodáját ismerhettük meg az elmúlt napokban: az Obi-wan sorozat kaszálva lett! LFL, DIsney, KK k*pja be. STC skacok kezdik a hülyülést. Rian Johnsont kihagytad, ez is az ő hibája 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 18. Hozzászólás ideje: 2020. Január 18. 30 perccel korábban, Yoda József írta: Rian Johnsont kihagytad, ez is az ő hibája Ő már eleget kapott, legyenek a többiek is hibásak. Amúgy hihetetlen, hogy néhány STC emberke milyen híráradatot tud képezni pár nap alatt. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 20. Hozzászólás ideje: 2020. Január 20. Adná az ég, akár csak egy flashback jelenet erejéig. 1 1 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. A flashback-mania korat eljuk. Boritekolhato. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. Most olvasom, hogy a Lucasfilm továbbra is remekel. Nagy dirrel-durral bejelentjük a fantasztikusan tehetséges forgatókönyvírót, utána meg a THR megírja, hogy ki van rúgva. Csak a szokásos. Eddig csak az ep8 és a Mandalori 1. évad készült el normális ütemben a Kennedy-érában. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. (szerkesztve) Amennyiben tényleg Jar Jar-t írta bele, nem csodálom, hogy kidobták. Egyébként előjön az alap probléma. Obi-Wan remeteségéről nem lehet érdekes történeteket írni. Azért van ott a Tatooine-on, hogy vigyázzon Luke-ra. Nem utazgathat a galaxisban. Szerkesztve: 2020. Január 24. - Ody Mandrell 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. (szerkesztve) Ha jól értettem, már a meg nem valósult mozifilmnek a forgatókönyvét is ő írta. A Jar Jar pletykát én nem tudtam a making star wars forrás miatt komolyan venni. A csúszás annyira nem zavar, mert nem is volt még meg részemről a hype, inkább azt sajnálom, ha tényleg csak 4 rész lesz az egész. És baromi ciki, hogy mindig ugyanezeket a köröket futják. Szerk.: Én sem tudok semmi érdekeset elképzelni ebből az alapfelállásból, de elvileg a Lucasfilm 4 éve már dolgozik ezen, és hivatalosan is bejelentették, ezért azt gondoltam, hogy ők igen. Szerkesztve: 2020. Január 24. - Brodie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. Olyanról témáról kellene csinálni történeteket, amikben van sztori is. Mert szerintem ebben még annyi seincs mint a Solo-ban. Nem csoda ha már csak 4 részben gondolkoznak. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.