Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. 8 perccel korábban, ati írta: Az előzetes szerint Reva adja ki a körözést. Erre amúgy Maulnak is fel kellene figyelnie és akcióba lendülnie. Hisz itt még Maul ereje teljében van egy bűnszervezet élén. Most tulajdonképpen megtudja, hogy tíz évvel a jedik bukása után, Kenobi még mindig életben van. Őt ismerve nem ülne ölbe tett kézzel, hanem bevetné minden erejét és erőforrását ami csak van. Remélem a készítők ezt nem felejtik el és kapunk valami utalást. Könnyen lehet, hogy Maul ekkor már a Malachor fogja. Évekig raboskodott a bolygón, de még nem tudjuk, mikor kötött ki ott. Szóval benne van a pakliban, hogy azért nem figyel fel egy ilyen körözésre, mert el van vágva a Galaxis többi részétől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Vagy mert ez a körözés az EPIII óta él. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Mondjuk azért az nem semmi hogy 10 évig sikerült a rejtözködés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. A készítők szerint sosem merült fel Maul szerepeltetése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Vagy mert ez a körözés az EPIII óta él. Ez a lehetőség még kézenfekvőbb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. Enyhén szólva is várós a téma! Ahsoka után Kenobi a kedvenc Jedim, szóval... Baromi sokat remélek ettől a sorozattól. Alig várom! 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Vagy mert ez a körözés az EPIII óta él. Maga a körözés Kenobi ep 3-as enciklopédiai arcképe kb. Egyébként kicsit furának tartok egy ilyen "igazolványképet" az sw világában. Nem nagy baj és léteznek 2D-s képernyők is, de mégis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Maga a körözés Kenobi ep 3-as enciklopédiai arcképe kb. Egyébként kicsit furának tartok egy ilyen "igazolványképet" az sw világában. Nem nagy baj és léteznek 2D-s képernyők is, de mégis. Pedig még csak nem is először láthatsz ilyet. A TCW-ben is volt ilyen, például a Lightsaber Lostban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Maga a körözés Kenobi ep 3-as enciklopédiai arcképe kb. Egyébként kicsit furának tartok egy ilyen "igazolványképet" az sw világában. Nem nagy baj és léteznek 2D-s képernyők is, de mégis. 13 perccel korábban, Dzséjt írta: Pedig még csak nem is először láthatsz ilyet. A TCW-ben is volt ilyen, például a Lightsaber Lostban. A Mandalorianról nem is beszélve, amikor Mayfeldet keresték ilyen bűnözői adatbázisban. Obi-Wan amúgy is prominens személyiség, mert a Jedi Tanács tagja, az egyik legfontosabb eltűnt lovag. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 7. Valahogy az volt az érzésem, hogy most indul a sorozat. Jól benéztem, csak május 27-én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. 2022. 05. 06. - 9:32, Ody Mandrell írta: A Mandalorianról nem is beszélve, amikor Mayfeldet keresték ilyen bűnözői adatbázisban. Obi-Wan amúgy is prominens személyiség, mert a Jedi Tanács tagja, az egyik legfontosabb eltűnt lovag. Igen láttam ilyet, valószínűleg a saját fejemben lezajló kis történet miatt lett fura, mert míg Mayfeld ex birodalmiként nyilván szerepel pár nyilvántartásban, egy jedit mégis fura volt elképzelni, ahogy bemegy a függöny mögé egy igazolványképre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Volt már a hivatalos plakát? Vagy csak lemaradtam róla? Egy ilyet láttam Facebookon: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Igen, voltmár. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Kérdezés helyett célszerűbb lett volna visszább lapozni. Nem is kellett volna sokat. Csak egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. 3 perccel korábban, Rog írta: Kérdezés helyett célszerűbb lett volna visszább lapozni. Nem is kellett volna sokat. Csak egyet. Igen, 17 év alatt megtanultam használni a fórumot, Rog. Csak épp nem volt lehetőségem sokat olvasgatni és bolyongani a topikok meg az oldalak között, ezért egy kérdés egyszerűbb volt. Ha meg új lett volna, akkor szerettem volna megosztani veletek a képet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. 5 perccel korábban, Donát írta: 17 év alatt megtanultam használni a fórumot 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. 55 perccel korábban, Rog írta: Azt hittem hajszál van a monitoron, csodálkoztam miért nem jön le 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. @NorbiLordi Mert olyan vékonynak néz ki a monitorodon az a porg fej? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. 21 perccel korábban, Rog írta: @NorbiLordi Mert olyan vékonynak néz ki a monitorodon az a porg fej? Nem, hanem fejtől balra ott maradt a "karika" egy kis része, és olyan mintha hajszál lenne 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. A sorozat kampánya Berlinben. 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. Hirdetés a Times Square-en: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. 2 órával ezelőtt, ati írta: A sorozat kampánya Berlinben. Jöhetnének Budapestre is reklámozni a Disney+ indulását 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. 2 órával ezelőtt, ati írta: A sorozat kampánya Berlinben. Fura a divat. És a férfiaknál. Le vagyok maradva nyilván, de ennyire? Ki öltöztette a fiúkat? Te jó ég.. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. Basszus, hihetetlen Haydent és Ewant együtt látni újra. A Rots folytatása következik! 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. 26 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Basszus, hihetetlen Haydent és Ewant együtt látni újra. A Rots folytatása következik! Elsőre meg se ismertem, Hayden-t... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. Szerencsére jól öregedett mindkettő. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 10. (szerkesztve) Szerkesztve: 2023. Március 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 11. 7 hours ago, csoli1138 said: Fura a divat. És a férfiaknál. Le vagyok maradva nyilván, de ennyire? Ki öltöztette a fiúkat? Te jó ég.. Szeintem itt senkivel sincsen semmi baj. Mjnd Ewan éd Hayden is totál oké szettekben van. Látnád te Ian Alexandert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 11. 9 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta: Elsőre meg se ismertem, Hayden-t... Pedig nem lett felismerhetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 11. 3 órával ezelőtt, Iqvi írta: Szeintem itt senkivel sincsen semmi baj. Mjnd Ewan éd Hayden is totál oké szettekben van. Látnád te Ian Alexandert. Én nem húznék fel fehér zoknit fekete bőr cipőhöz(Ewan) és bakancshoz sem húznék extra bő halász nadrágot(Hayden). Na de erről ennyit, kicsit beleakadt a szemem. A lényeg hogy együtt vannak, nagyon szeretem a párost! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.