Donát Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 vs. Korábbi eredmények: Han Solo: - Chirrut Îmwe: 22-4 (vs. Baze Malbus) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 Ha nem lenne az EpVII, akkor voltaképp Chirrutra szavaznék, de abban a filmben Han olyat szerepel, és a halála olyan szívszorító, hogy rá szavaztam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 (edited ) Ezt Han vitte nálam is, szintén főleg az EPVII miatt. ui: Edited November 25, 2017 by luke19 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 25, 2017 Author Share Posted November 25, 2017 A Rogue One egyik ikonikus karaktere csap össze egy klasszikus SW hőssel, Han Solóval. Az nem kérdés, hogy a srácok a farsangkor Solónak és nem Chirrutnak szeretnének öltözni - ki akar lemaradni átmeneti vakság miatt a farsangi látványról? - viszont a Winter Madness szavazáson az újdonság varázsa akár meglepetést is okozhat. A két karakter az EpIV idején a vakhit és a pragmatikusság közös skálájának két végpontján helyezkedik, ilyen szempontból a párharcuk igazi ínyenc falat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 Han a nyerő. Jól néznénk ki ha ezt nem húzná be. Kedvelem Chirrutot, de Han más kategória. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 25, 2017 Author Share Posted November 25, 2017 Én is Hanra szavaztam. Nekem az EpV-ben volt a kedvencem, elképesztően vagány és laza az egész részben. Ford is tökéletesen alakít. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 engedek az újdonság varázsának! Egy vagyok az erővel és az erő velem van Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 Olyan sokan mondjátok hogy Han csak az Ep7 miatt lett jó karakter. Szerintem eleve jó volt, de már az OT alatt is sokat fejlődött. Már amikor épp nemvolt lefagyasztva. Nálam egyértelműen ő a nyerő. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 A csempész a nyerő, bármennyire is kedvelem Chirrutot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 Nagyon bírom Han-t de Chirrut-ra szavaztam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 Nálam is Han a nyerő. Azóta szeretem a karaktert, amióta felajánlotta a szolgálatait az Alderaanra menet. A Saga egyik főszereplője, aki még idősen is sármos maradt. Chirrut remek karakter, de csak mellékszereplő. Ahogy többen is írtátok, más kategória. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 A két karakter nem említhető egy lapon. Hanra szavaztam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Hant én sosem kedveltem különösebben, de az Ep.7 sokat emelt a megítélésén a szemeben. Így aztán nem lehet kérdés, hogy rá voksolok. Chirrut nekem kissé ellentmondásos karakter, meg amúgy is elég jelentéktelennek tekinthető a főbb szereplők mellett, nem volt lehetőségünk igazán megismerni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 (edited ) 5 órával ezelőtt, luke19 írta: Ezt Han vitte nálam is, szintén főleg az EPVII miatt. ui: Ezen hajnali fél 2-kor hangosan felröhögtem. Egyébként nekem is Hanra ment a voksom. Klasszikus, szerethető, egyedi karakter. Chirrut is jó, de nagyon messze van Han Solotól. Különben az Ep7 tényleg rengeteget dobott Han karakterén. Edited November 26, 2017 by Darth Sky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 (edited ) Valószínűleg még az ep7 nélkül is Hanra szavaznék. Sosem volt a nagy kedvencem, de mindenképpen jobban bírom, mint Chirrutot. Szerk.: ja, hogy erről lekéstem? Upsz... Szerk. 2: Donát, ennek biztos ma reggel 8-kor kellett lezárulni? Edited November 26, 2017 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 26, 2017 Author Share Posted November 26, 2017 14 perccel korábban, Dzséjt írta: Valószínűleg még az ep7 nélkül is Hanra szavaznék. Sosem volt a nagy kedvencem, de mindenképpen jobban bírom, mint Chirrutot. Szerk.: ja, hogy erről lekéstem? Upsz... Szerk. 2: Donát, ennek biztos ma reggel 8-kor kellett lezárulni? Javítva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Jipppijééééé! Ment is a szavazat Solo papára. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Sajnálom, hogy Chirrut ilyen hamar elvérzik, de nekem is Solo-ra kell szavaznom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Itt egyértelmű volt a választás, Han az Ep. IV-től az Ep. VII-ig nagyon szép utat tett meg és még, ha kifejezett kedvencem nem is volt egyértelműen a Saga esszenciális karaktere. Chirrutot én nagyon bírtam, az előző körben rá is szavaztam, de számára itt véget ér a Madness. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Íme az egyértelmű kérdés Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts