Jump to content

Han Solo vs. Chirrut Îmwe (KIEMELT TOP 32 PÁRHARC)

Donát

Kiemelt 32 Párharc #2  

30 members have voted

1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness TOP 16-ba?

• Han Solo
      24
    • Chirrut Îmwe
      6

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/26/17 at 06:59 PM

Recommended Posts

• Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ezt Han vitte nálam is, szintén főleg az EPVII miatt. ui:

A Rogue One egyik ikonikus karaktere csap össze egy klasszikus SW hőssel, Han Solóval. Az nem kérdés, hogy a srácok a farsangkor Solónak és nem Chirrutnak szeretnének öltözni - ki akar lemaradni átmeneti vakság miatt a farsangi látványról? - viszont a Winter Madness szavazáson az újdonság varázsa akár meglepetést is okozhat. A két karakter az EpIV idején a vakhit és a pragmatikusság közös skálájának két végpontján helyezkedik, ilyen szempontból a párharcuk igazi ínyenc falat. 

Nálam is Han a nyerő. Azóta szeretem a karaktert, amióta felajánlotta a szolgálatait az Alderaanra menet. A Saga egyik főszereplője, aki még idősen is sármos maradt. 

Chirrut remek karakter, de csak mellékszereplő. Ahogy többen is írtátok, más kategória.

Hant én sosem kedveltem különösebben, de az Ep.7 sokat emelt a megítélésén a szemeben. Így aztán nem lehet kérdés, hogy rá voksolok. Chirrut nekem kissé ellentmondásos karakter, meg amúgy is elég jelentéktelennek tekinthető a főbb szereplők mellett, nem volt lehetőségünk igazán megismerni.

5 órával ezelőtt, luke19 írta:

Ezt Han vitte nálam is, szintén főleg az EPVII miatt.

ui: :D

959.jpg

Ezen hajnali fél 2-kor hangosan felröhögtem. :D 

Egyébként nekem is Hanra ment a voksom. Klasszikus, szerethető, egyedi karakter. Chirrut is jó, de nagyon messze van Han Solotól. :) Különben az Ep7 tényleg rengeteget dobott Han karakterén. 

Edited by Darth Sky

Valószínűleg még az ep7 nélkül is Hanra szavaznék. Sosem volt a nagy kedvencem, de mindenképpen jobban bírom, mint Chirrutot.

Szerk.: ja, hogy erről lekéstem? :o Upsz...

Szerk. 2: Donát, ennek biztos ma reggel 8-kor kellett lezárulni?

Edited by Dzséjt

14 perccel korábban, Dzséjt írta:

Valószínűleg még az ep7 nélkül is Hanra szavaznék. Sosem volt a nagy kedvencem, de mindenképpen jobban bírom, mint Chirrutot.

Szerk.: ja, hogy erről lekéstem? :o Upsz...

Szerk. 2: Donát, ennek biztos ma reggel 8-kor kellett lezárulni?

Javítva. :) 

Itt egyértelmű volt a választás, Han az Ep. IV-től az Ep. VII-ig nagyon szép utat tett meg és még, ha kifejezett kedvencem nem is volt egyértelműen a Saga esszenciális karaktere. Chirrutot én nagyon bírtam, az előző körben rá is szavaztam, de számára itt véget ér a Madness. :)

• Donát unpinned this topic