Jump to content

Anakin Skywalker vs. Rey (NEGYEDDÖNTŐ)


Donát

Negyeddöntő #4  

31 members have voted

 1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness TOP 4-be?


This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 12/10/2017 at 06:59 PM

Recommended Posts

Anakin_Skywalker.png

 

Korábbi díjak:

Anakin Skywalker/Darth Vader:

Legjobb főkarakter (AFII) gold_lightsaber.png

Legjobb negatív karakter (Rebels 2) rebels.png

Legjobb angol hang (Rebels 2) rebels.png

 

vs.

 

rey.png

 

Korábbi díjak:

Rey: -

 

Korábbi eredmények:

 

Anakin Skywalker / Darth Vader: 23-1 (vs. General Grievous)

                                               17-12 (vs. Yoda)

 

Rey: 24-4 (vs. K-2SO)

       24-3 (vs. Director Krennic)

Link to comment
Share on other sites

Nem tudom Rey karaktere mennyire tettszene Daisy Redley hihetetlen alakítása nélkül, de szerencsére nem is igazán kell ebbe belegondolnom. Daisy eszméletlen nagyot alakított a 7. részben. Ennek következtében Rey nekem is nagy kedvencé vállt, dacára annak hogy maga a karakter azért még nem olyan erős (mint mondjuk Anakin)

Edited by Jar-Jar Binks
Link to comment
Share on other sites

Ez érdekes lesz. Vajon Rey növekvő népszerűsége és az Ep8 hype elég lesz, hogy legyűrje a Saga legjelentősebb karakterét? :hmm: Anakinról már korábban leírtam a véleményemet, úgyhogy nem ismétlem magam. Rey gyorsan a kedvenc szereplőim egyikévé vált (a Top3-as listámon rajta van), így én se gondolkodtam sokat. :) 

Link to comment
Share on other sites

7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Itt egy "nem" kimaradt nem? :D 

Nem maradt ki. Anakin nálam nagyon hátul van a ranglistán, sokan megelőzik. Rey fényévekkel fölötte van. Én utálom Anakint, mint emberi lényt, egy jóságos karakterrel szemben sincs esélye.

Edited by Dzséjt
Link to comment
Share on other sites

Engem igazán meglep, hogy Rey ennyire népszerű szereplő lett. Azért nem gondoltam volna, hogy rögtön a legnagyobbakkal is felveheti a versenyt. Anakint emberileg kifejezetten nem kedvelem, sőt ez talán enyhe kifejezés is. Ugyanakkor elismerem, hogy a karakter remek. No nem önmagában az OT alapján, hanem a PT-val kiegészítve. Aztán a TCW, a Rebels, sőt még a RO is sokat adott hozzá. Egy fordulatokkal teli kemény dráma az életútja.

Egyben a Saga eddig legfontosabb karaktere, és őszintén szólva remélem, hogy a ST még tovább fogja szőni a fonalát. Őszintén szólva nekem nagyon hiányzik még az a visszacsatolás, hogy az Ep.6 végén történő megtérése tényleg igazi megtérés volt, nem pedig egy kényszercselekedet vagy pillanatnyi döntés. Egyelőre úgy érzem, hogy ez lóg a levegőben, pláne az Ep.7 tükrében. Egyszerűen kötelezőnek tartom, hogy Erőszellemként visszatérjen a későbbiekben. Igazából vele kapcsolatban ez az egyetlen hiányérzetem.

 

Mindezek ellenére nálam Anakin nem fér fel a dobogóra, de Rey sem. Pillanatok alatt rabul ejtette a szívem, parádés karakter. Az Ep.7 nagyon erős ilyen téren, mégis kiemelkedett közülük Rey. Viszont a legszűkebb elitbe egyelőre még így se tud beférni. Sok-sok kérdést vet fel, sok a homályos folt és bizonytalanság vele kapcsolatban.

Amíg ezek többségére nem adnak megnyugtató és működő választ, addig semmiképp sem tenném a legfelsőbb polcra. A potenciál tehát megvan benne, hogy amennyiben kellő igényességgel és minőségben fűzik tovább a sorsát, felérjen akár a Top3-ba is. Most még viszont max. valahova Ahsokával vagy Luke-kal egy szintre tudom tenni, de ezt is erős jóindulattal és több környi vörösbor után. :D

 • Like 1
 • Zavaros 1
 • Tetszik 1
Link to comment
Share on other sites

Pb nagyjából leírta amit gondoltam volna ezzel a párharccal kapcsolatban, bár nekem Anakinnal, meg úgy általánosságban az ellentmondásos karakterekkel (nem csak a SW világában) az nem jelent problémát, hogy egy karakterrel nem szimpatizálok emberileg, úgyhogy nekem Anakin ott van a legszűkebb elitben, amihez csatlakozhat Rey, de nem egy film alapján. Ott van benne a potenciál abszolút, hogy a Saga egyik legfontosabb karaktere legyen (főleg, ha köze lesz a Kiválasztotthoz, a próféciához) és felveheti a versenyt olyan tekintetben is Vaderrel, hogy egy nagyon érdekes, jól kibontott életutat láthatunk talán róla, majd a sequel trilógia végén. Addig viszont jelen állapotában ahogy Kylot is kiejtettem Ahsoka ellen, úgy Rey is bizony nálam már ellene is kiesett volna, nemhogy Anakin ellen.

Link to comment
Share on other sites

Csak az előző fordulóban írt hozzászólásomat tudom idézni:

2017. 12. 02. - 22:41, Pildi írta:

Nekem Anakin a nagybetűs SW karakter, miatta lettem ismét rajongó sok-sok év után, így nálam mindig továbbjutó lesz - amíg nem teremt az új Star Wars éra egy újabb hasonló hatást kiváltó főszereplőt. Egyébként ez utóbbit már nagyon várom. Remélem, nem kell rá sokáig várni. :) 

 

- kiegészítve annyival, hogy remélem, Rey lesz majd az a karakter, aki letaszítja Anakint az első helyről, talán már jövőre. :)

Link to comment
Share on other sites

1 órával korábban, Pildi írta:

Csak az előző fordulóban írt hozzászólásomat tudom idézni:

 

- kiegészítve annyival, hogy remélem, Rey lesz majd az a karakter, aki letaszítja Anakint az első helyről, talán már jövőre. :)

Akinek Rey szerepel az avatarján, és nem Rey-re szavazott. az azon nyomban cserélje le. :P 

Link to comment
Share on other sites

13 órával ezelőtt, pb69 írta:

Anakint emberileg kifejezetten nem kedvelem, sőt ez talán enyhe kifejezés is. Ugyanakkor elismerem, hogy a karakter remek.

Én is így gondolom. Anakin valóban remek karakter, de emberileg én sem kedvelem különösebben.

 

Rey viszont nagyon megtetszett a TFA-ben, és az egyik kedvenc női szereplőmmé nőtte ki magát. Őt is remek karakternek vélem, meg emberileg is szimpatikus. Így hát rá szavaztam. :) 

Edited by caseyjones
Link to comment
Share on other sites

Nos hát... Rey olyan mintha egy rajongó lenne a címszereplő. Mindent tud. A falcon csúcsidejét, Solot is rajongja, nem beszélve Luke-ról. Ráadásul még az elmetrükköt is kapásból vágja.  A többi képességéről nem beszélve. Ez mind ok lenne, ha nem az isten háta mögött egy sivatag bolygón élte volna le az életét, ahol kb. azt se tudják merre van észak. Súlyos szavak, de most jöttem rá, hogy kicsit még hiteltelen nekem a karakter. Kell még dolgozni vele.

 

Anakin viszont pont az ellentéte. Esendő, és szinte minden spektrumát felvonultatta az emberi viselkedésnek. Emlékszem a kisfiús mosolyára, a bolondozásaira és arra is, amikor előtört belőle a gonosz. Fantasztikus bemutatása annak, miként emészt el egy alapvetően jó embert a gonoszság. Hihetetlen nagy VOTE Anakinnak. Sajnos Rey a közelébe sincs ennek a komplexitásnak. :(

 • Szomorú 1
 • Tetszik 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information