Ugrás a kommentre

Marvel


Darth Cupsy

Ajánlott hozzászólás

7 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta:

A 6. ugyan még nem láttam, de ez most pozitívan meglepett.

Meglepett volna, ha azt írod, hogy láttad a 6. évadot.  :D Azért nem semmi, hogy miközben a 6. évad az utolsónak lett elkönyvelve, több mint fél évvel annak premierje előtt mégis berendelték a 7. évadot. Kíváncsi lennék, mi lehet ennek a hátterében. :hmm:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

25 perccel korábban, Dzséjt írta:

Meglepett volna, ha azt írod, hogy láttad a 6. évadot.  :D Azért nem semmi, hogy miközben a 6. évad az utolsónak lett elkönyvelve, több mint fél évvel annak premierje előtt mégis berendelték a 7. évadot. Kíváncsi lennék, mi lehet ennek a hátterében. :hmm:

Akkor az eddigi utolsót :P Kezdek belekavarodni, hogy miből mennyi is van :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A 7. évad is 13 részes lesz, ami annyiból lehet pozitívum, hogy nagyobb költségvetéssel gazdálkodhatnak. Ami viszont egyáltalán nem jó hír (inkább spoiler mögé teszem),

Spoiler

hogy Clark Gregg (Phil Coulson) nem szerepel a stáblistán, holott szvsz a sorozat legfontosabb tagja. :para:

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Marvel maraton folytatás.

Ez az etap kissé hosszúra sikeredett, mert a Defenders-szel bezárólag az összes netflixes sorozat kronológiailag itt helyezkedik el, a Sokoviai egyezmény előtt.

 

Agents of S.H.I.E.L.D. 3. évad első 10 rész - A SHIELD évadai közül ez a kedvencem. Az Inhuman krízis kezelése, Rosalind és az ATCU nameg Maveth behozása. Simmons és Fitz itt kapják a legprominánsabb szerepet.

 

Daredevil 2. évad - Az évadnak 2 mozgatórugója van. A szerintem erősebb Punisher szál, és a Defenders-et felvezető Hand szál. A végefelé túlzottan átment a Hand elleni harcba, és mivel Elektra sem a szívem csücske, ezért az évad első felét sokkal jobban komáltam.

 

Luke Cage 1. évad - Már elsőre sem élveztem túlzottan, és most is csak inkább végigszenvedtem. A Claire Luke kapcsolatot leszámítva szinte teljesen kihagyható a Defenders előtt. A harlemi téma most sem jött be igazán, Cottonmouth sem volt a legjobb főgonosz, de még így is mérfüldekkel jobb, mint Diamondback, aki az évad közepén átvette a helyét, Mariah Dillardot meg bele tudnám fojtani egy pohár vízbe. Egyedül a börtönös rész volt élvezhető számomra, ami megintcsak 2 rész erejéig volt jelen. Gyenge és kihagyható évad

 

Iron Fist 1. évad - Mai napig nem értem miért húzzák le mindenhol a sorozatot. Már elsőre is teljesen vállalhatónak éreztem, és ez most sem változott. Tény, hogy nem olyan erős, mint egy Daredevil, vagy akár egy Jessica Jones, de egy teljesen korrekt sorozat. Arról nem is beszélve, hogy a Defendershez kb. elengedhetetlen. Az új szereplők többnyire jók, és a régieket is jól építették be a sztoriba. Aki tervezi pótolni a netflix sorozatokat, azoknak ajánlott, de amúgy kihagyható.

 

Defenders - A "netflix Bosszúállókja". Megtörténik a várva várt találkozás, és bár ez sem olyan erős, int egy önálló Daredevil évad, mégis kielégítő a hőseinket végre együtt látni. Egyedül a főellenségek okoznak csalódást. Sigourney nem éppen élete szerepét hozza, Elektra gyengébb, mint valaha, és az új Hand tagok sem a legmeggyőzőbbek. Nem rossz, de mindenképp többet ki lehetett volna belőle hozni.

 

Agents of S.H.I.E.L.D. 3. évad 11.-19. rész - Hosszabb new york-i kiruccanás után folytatódnak a kedvenc ügynökeink kalandjai. Ezek a részek nem olyan erősek, mint az évad elején lévők, de még így sem lehet okunk semmi panaszra. Bár Bobby és Hunter kiírásával még mindig nem értek egyet, de most megbarátkoztam vele (eleve nem is értem, hogy hogy képzelték, hogy ők ketten elvisznek a hátukon egy egész sorozatot). Alveus megmutatja, hogy miért féltek tőle még a kree-k is, és végre pont kerül a Hydra végére, ami már régóta váratott magára

 

WHIH Newsfront - Egy kis websorozat, ami felvezeti a Polgárháború eseményeit. Aranyos, de felejthető (annyira az, hogy meg is feledkeztem róla, és csak a CW után pótoltam. Upsz :D )

 

Captain America: Civil War -Hosszú idő után az első film, és rögtön az MCU egyik legerősebbike. Stark és Rogers konfliktusa jól felépített. Zemo igaz, nem egy Thanos, de megugorja a kötelező szintet. Az akciójelenetek parádésak, a végén a dráma is működik. A Russo-k bebizonyították, hogy méltó utódjai Whedonnak a sok karakter mozgatása terén.

 

Black Panther - A mozi óta nem éreztem késztetést, hogy megnézzem, és most sem nyűgözött le. T'Challa karaktere a CW-ban jobban bejött. Everett Ross-nak igazából nem sok szerepe volt. Killmonger pedig még majdnem szerethető is volt, ha nem lett volna ilyen radikális a terve. Nem egy erős eresztés, de egyszer mindenképp meg lehet nézni.

 

Agents of S.H.I.E.L.D. 3. évad - Az évad befejezése erős lett. Pörgős, izgalmas, és drámai. Jól felvezették a következő évad néhány szereplőit. És mostmár tényleg gyökerestül kiírtották a Hydrát, ami már az Amcsi kapitány első része rontotta a levegőt a sorozatban. (Bár az Ant-Man-es Mitch Carlson még mindig lapulhat valahol a Pym részecskével).

 

Következő bejelentkezés a S.H.I.E.L.D. negyedik évadzáró után várható

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én a Runaways-el végeztem ma. Ez volt az első olyan MCU sorozat, amit csak beletekerve tudtam végignézni, annyira frusztrált. Ez szerintem beszédes. Nagyon röviden: gyenge, unalmas és logikátlan történet... idegesítő, ostoba és kedvelhetetlen karakterek. Megválaszolatlan kérdések. Zéró utalás az MCU többi részére.

Teljes mértékben kihagyható, semmit nem ad hozzá az univerzumhoz. A magam részéről sajnálom az erre elvesztegetett időmet. Talán még a Cloak & Daggernél és Inhumansnél is gyengébb. És lesz 2. évada...:cry:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

No kivégeztem Fenegyerkőcék harmadik szezonját. Nagyon pöpecre sikerált. A vége ugyan felemásan jött be.

 

Az nagyon bejött hogy Mátéék újra elmentek ügyvédkedni. Wiliék és Dexike felőlem veszhetett volna. Sok volt már nekem belőlük. De ha maradniuk kellett akkor maradniuk kellett.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Valami készülődik a háttérben. A közleményben benne is volt hogy találkozunk még a karakterrel. Tippre Disney +-on lesz valami film, sorozat a Netflixes Marvel hősökkel.  Disney + miatt most már vége a barátságnak a Disney és a Netflix között.  

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A Disney+ szolgáltatás milyen besorolású lesz? Úgy hallottam, hogy ott inkább a PG-13 -ra mennek majd rá - High School Musical sorozat, MCU sorozatok, amik nem éppen annyira felnőttesek - így az is felvetődött, hogy a Disney - miután megveszi teljesen a Foxot - a Hulura, vagy éppen az FX -re pakolja a Netflixes Marvel sorozatokat.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

8 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Közben elkaszálták a Daredevilt is.:roll:

 

Kár érte. De legalább a harmadik szezont nagyjából úgy zárták le hogy az úgy-ahogy akár sorizárónak is beillene. Úgy vagyok vele hogy aránylag normális véget kapott.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.