Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Valami ilyesmi lehetett volna Lucas új trilógiája is ami a kvantum világban játszódik. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. 9 hours ago, Ody Mandrell said: Valami ilyesmi lehetett volna Lucas új trilógiája is ami a kvantum világban játszódik. Én egy ilyet a Star Warsban azért elég furcsának tartanék. A Marvelben jobban el tudom fogadni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Gondolom a Disney is így volt vele. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. (szerkesztve) Hangya és Darázs: Kvantumánia poszter! Szerkesztve: 2023. Január 11. - tomcsi80 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Szerdán Black Panther 2 premier a Disney-n! Kíváncsi vagyok rá. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Én is, bár valószínűleg csak csütörtökön nézem meg, mert a szerda este egy bizonyos "nem 100-as" osztagé. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Én se azonnal fogom nézni, majd ha lesz időm rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 2. Hozzászólás ideje: 2023. Február 2. Black Panther 2. Remek volt! Összehasonlítva a Black Adam-mel, fényévek a különbség. Lekötött végig, jó kis sztorit raktak össze. Boseman-ról is sikerült rendesen megemlékezni, szóval le a kalappal. 10/8 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Február 14. Hozzászólás ideje: 2023. Február 14. Nos, a Galaxis őrzői kapott tőlem esélyt, hátha itt más lesz, mint a többi Marvel filmnél, de nem lett az. A film csatlakozott a Bosszúállók 2-höz, aminek kétszer is nekifutottam és nem bírtam végignézni. A galaxis őrzőivel ugyanígy jártam. Nem bírtam végignézni ezt a förmedvényt. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Február 16. Hozzászólás ideje: 2023. Február 16. Nos, szvsz a Quantumania a 2. legjobb film a No Way Home után, ami az Endgame óta megjelent. A Loki című sorozat megtekintése erősen ajánlott. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. A The Marvels júliusról novemberre költözik, új premier: november 10. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 23. Hozzászólás ideje: 2023. Február 23. A Hangya 2 előtt melyik filmben szerepelt a karakter? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 23. Hozzászólás ideje: 2023. Február 23. 38 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A Hangya 2 előtt melyik filmben szerepelt a karakter? Melyik karakter? Kang? Mert ő a Lokiban szerepelt ezt megelőzően. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 23. Hozzászólás ideje: 2023. Február 23. (szerkesztve) A Hangya. Voltak utalások Amerika kapitányra. A vége ütős volt. Meglepően jól szórakoztam a Hangya első két részén. Sokkal jobban, mint sok már Marvel Bosszúállók filmen. Nagyon kíváncsi vagyok a harmadikra! Szerkesztve: 2023. Február 23. - Ody Mandrell 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2023. Február 23. Hozzászólás ideje: 2023. Február 23. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A Hangya. Voltak utalások Amerika kapitányra. A vége ütős volt. Meglepően jól szórakoztam a Hangya első két részén. Sokkal jobban, mint sok már Marvel Bosszúállók filmen. Nagyon kíváncsi vagyok a harmadikra! Ha jól emlékszem az Amerika Kapitány: Polgárháborúban tünt fel először Hangya. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 23. Hozzászólás ideje: 2023. Február 23. 41 perccel korábban, Frenkie írta: Ha jól emlékszem az Amerika Kapitány: Polgárháborúban tünt fel először Hangya. Nem, azt megelőzte az első filmje, az Ant-Man. Azt követte a Captain America: Civil War, majd az Ant-Man and the Wasp, utána jött az Avengers: Endgame. Ezekben szerepelt Scott a mostani filmet megelőzően. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 23. Hozzászólás ideje: 2023. Február 23. Frenkie szerintem úgy gondolja, hogy a saját filmjén kívül ott tűnt fel először. Én is erre voltam kíváncsi. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 23. Hozzászólás ideje: 2023. Február 23. Ja, akkor nem szóltam. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 18. Hozzászólás ideje: 2023. Március 18. Black Panther: Wakanda Forever Átlagos Marvel film lett, ami nem negatív jelző. Én kicsit sokalltam a játékidőt, de nem unatkoztam. Szép búcsút vett Chadwick Bosemantől, és a sztori ügyesen ültette át a Fekete Párduc szerepét Shurira. Namor (meg)érthető "gonosz" volt, és bár vele és a talokan néppel kapcsolatban tagadhatatlan a DC-féle Atlantis/Aquaman kapcsolat, tetszett a majákkal összefüggő eredettörténet, és a boszzú - mint kérdéskör helyességének firtatása. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2023. Március 18. Hozzászólás ideje: 2023. Március 18. Folytatni akarják az 1992-1997 között futó X-Men rajzfilm sorozatot! https://esport1.hu/news/2023/03/18/megvan-honnan-es-mivel-folytatodik-az-xmen-the-animated-series-tzeus?utm_source=index.hu&utm_medium=cimlap&utm_campaign=doboz Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Daredevil: Born Again forgatási fotó: Charlie mellett Nikki M. James látható. A szerepéről még nincs infó. 3 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Black Panther: Wakanda Forever Na, sikerült a 4. fázist egy egész jó filmmel lezárni, ami mondjuk figyelembe véve azt, hogy maga a 4. fázis elég lapos lett, nem kitörő eredmény. És még ez sem volt kiemelkedően jó, bár sokkal jobban sikerült, mint a végtelenül unalmas és felejthető Eternals, vagy a szórakoztató, de szintén nem túl combos Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, és persze a megkésése miatt már teljesen felesleges Black Widow. És még a szerintem kifejezetten rossz irányba elvitt Thor: Love and Thundernél is jobban sikerült, szóval ebben a fázisban számomra csak a Spider-Man: No Way Home-ot és a Doctor Stange in the Multiverse of Madness-t nem körözte le. Sikerült szépen, de nem pátoszosan hatásvadász módon elbúcsúzni Chadwick Bosemantől. Shuri főszereplővé előlépését mindig is díjaztam, mert már a Black Pantherben is az egyik kedvenc szereplőm volt a nagydarab M'Baku mellett. Szóval kifejezetten tetszett ennek a kettőnek a szerepe. Szintén bejött, hogy annyira nem fekete és fehér a világ, a hősöknek is vannak negatív és az ellenségeknek is pozitív tulajdonságai, amivel kicsit képesek színesíteni a bosszú jogosságának örökzöld kérdéskörét. Az is tetszett, hogy az ENSZ-t, élén az USA-val kissé negatív színben tűntették fel, és külön érdekes volt Valentina Allegra de Fontaine szerepe, aki az USA-t egyedüli vibránium tulajdonosként képzeli el. Mindez annak tudatában, hogy legalább két szuperkatona szolgálja már, érdekes fejlemény. Igazából csak a játékidő hossza nem jött be annyira, szerintem egy 15-20 perccel lehetett volna rövidebb, illetve a vége is nagyon előre kiszámítható volt. Spoiler Mind az, hogy békét kötne, mind az, hogy T'Challának gyereke van Nakiától. De ezt leszámítva tetszett a film. És akkor egy toplista, így a 4. fázis végére: 7. Eternals 6. Thor: Love and Thunder 5. Black Widow 4. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 3. Black Panther: Wakanda Forever 2. Doctor Strange in the Multiverse of Madness 1. Spider-Man: No Way Home Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. She-Hulk: Attorney at Law 1. évad 2 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Március 28. Hozzászólás ideje: 2023. Március 28. 2023. 03. 27. - 1:26, Dzséjt írta: 7. Eternals 6. Thor: Love and Thunder 5. Black Widow 4. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 3. Black Panther: Wakanda Forever 2. Doctor Strange in the Multiverse of Madness 1. Spider-Man: No Way Home Nálam is hasonló, annyi különbséggel, hogy a Thor lett az utolsó. De az összesített MCU listámon is ott lenne a helye. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2023. Március 28. Hozzászólás ideje: 2023. Március 28. 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta: She-Hulk: Attorney at Law 1. évad Én jókat szórakoztam rajta Jent szívesen viszontlátnám, megkedveltem a karakterét. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Március 28. Hozzászólás ideje: 2023. Március 28. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, MissKarrde írta: Én jókat szórakoztam rajta Jent szívesen viszontlátnám, megkedveltem a karakterét. Én is jól szórakoztam rajta, csak nehéz az MCU szerves, komolyan vehető részeként tekinteni rá úgy, hogy szó szerint kirúgták a negyedik falat az utolsó részben. Szóval, ha úgy nézem, hogy ez nem része az MCU-nak, akkor egy remek kis ügyvédes, szuperhősös sit-com. Ha az MCU részeként tekintek rá, akkor WTF? Úgy már azért sz*r a 4. fal döntögetése. Sőt a legvégét igazából semmilyen formában nem csípem, mert úgy akartak az eddigiektől eltérő befejezést, hogy végül k*rva kényelmesen kikerülték a befejezést. Szerkesztve: 2023. Március 28. - Dzséjt 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.