Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
9 hours ago, Ody Mandrell said:

Valami ilyesmi lehetett volna Lucas új trilógiája is ami a kvantum világban játszódik. :) 

Én egy ilyet a Star Warsban azért elég furcsának tartanék. A Marvelben jobban el tudom fogadni. 

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nos, a Galaxis őrzői kapott tőlem esélyt, hátha itt más lesz, mint a többi Marvel filmnél, de nem lett az. A film csatlakozott a Bosszúállók 2-höz, aminek kétszer is nekifutottam és nem bírtam végignézni. A galaxis őrzőivel ugyanígy jártam. Nem bírtam végignézni ezt a förmedvényt.

disappointed-disgusted.gif

Hozzászólás ideje:

Nos, szvsz a Quantumania a 2. legjobb film a No Way Home után, ami az Endgame óta megjelent. A Loki című sorozat megtekintése erősen ajánlott.

Hozzászólás ideje:

A Hangya. Voltak utalások Amerika kapitányra. A vége ütős volt.

Meglepően jól szórakoztam a Hangya első két részén. Sokkal jobban, mint sok már Marvel Bosszúállók filmen. Nagyon kíváncsi vagyok a harmadikra!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A Hangya. Voltak utalások Amerika kapitányra. A vége ütős volt.

Meglepően jól szórakoztam a Hangya első két részén. Sokkal jobban, mint sok már Marvel Bosszúállók filmen. Nagyon kíváncsi vagyok a harmadikra!

Ha jól emlékszem az Amerika Kapitány: Polgárháborúban tünt fel először Hangya.

Hozzászólás ideje:
41 perccel korábban, Frenkie írta:

Ha jól emlékszem az Amerika Kapitány: Polgárháborúban tünt fel először Hangya.

Nem, azt megelőzte az első filmje, az Ant-Man. Azt követte a Captain America: Civil War, majd az Ant-Man and the Wasp, utána jött az Avengers: Endgame. Ezekben szerepelt Scott a mostani filmet megelőzően.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Black Panther: Wakanda Forever

Átlagos Marvel film lett, ami nem negatív jelző. Én kicsit sokalltam a játékidőt, de nem unatkoztam. Szép búcsút vett Chadwick Bosemantől, és a sztori ügyesen ültette át a Fekete Párduc szerepét Shurira. Namor (meg)érthető "gonosz" volt, és bár vele és a talokan néppel kapcsolatban tagadhatatlan a DC-féle Atlantis/Aquaman kapcsolat, tetszett a majákkal összefüggő eredettörténet, és a boszzú - mint kérdéskör helyességének firtatása.    

Hozzászólás ideje:

Daredevil: Born Again forgatási fotó:

eTqcdha.jpg

Charlie mellett Nikki M. James látható. A szerepéről még nincs infó.

Hozzászólás ideje:

Black Panther: Wakanda Forever

Na, sikerült a 4. fázist egy egész jó filmmel lezárni, ami mondjuk figyelembe véve azt, hogy maga a 4. fázis elég lapos lett, nem kitörő eredmény. És még ez sem volt kiemelkedően jó, bár sokkal jobban sikerült, mint a végtelenül unalmas és felejthető Eternals, vagy a szórakoztató, de szintén nem túl combos Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, és persze a megkésése miatt már teljesen felesleges Black Widow. És még a szerintem kifejezetten rossz irányba elvitt Thor: Love and Thundernél is jobban sikerült, szóval ebben a fázisban számomra csak a Spider-Man: No Way Home-ot és a Doctor Stange in the Multiverse of Madness-t nem körözte le.

Sikerült szépen, de nem pátoszosan hatásvadász módon elbúcsúzni Chadwick Bosemantől. Shuri főszereplővé előlépését mindig is díjaztam, mert már a Black Pantherben is az egyik kedvenc szereplőm volt a nagydarab M'Baku mellett. Szóval kifejezetten tetszett ennek a kettőnek a szerepe. Szintén bejött, hogy annyira nem fekete és fehér a világ, a hősöknek is vannak negatív és az ellenségeknek is pozitív tulajdonságai, amivel kicsit képesek színesíteni a bosszú jogosságának örökzöld kérdéskörét. Az is tetszett, hogy az ENSZ-t, élén az USA-val kissé negatív színben tűntették fel, és külön érdekes volt Valentina Allegra de Fontaine szerepe, aki az USA-t egyedüli vibránium tulajdonosként képzeli el. Mindez annak tudatában, hogy legalább két szuperkatona szolgálja már, érdekes fejlemény.

Igazából csak a játékidő hossza nem jött be annyira, szerintem egy 15-20 perccel lehetett volna rövidebb, illetve a vége is nagyon előre kiszámítható volt.

Spoiler

Mind az, hogy békét kötne, mind az, hogy T'Challának gyereke van Nakiától.

De ezt leszámítva tetszett a film. És akkor egy toplista, így a 4. fázis végére:

7. Eternals

6. Thor: Love and Thunder

5. Black Widow

4. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

3. Black Panther: Wakanda Forever

2. Doctor Strange in the Multiverse of Madness

1. Spider-Man: No Way Home

Hozzászólás ideje:
2023. 03. 27. - 1:26, Dzséjt írta:

7. Eternals

6. Thor: Love and Thunder

5. Black Widow

4. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

3. Black Panther: Wakanda Forever

2. Doctor Strange in the Multiverse of Madness

1. Spider-Man: No Way Home

Nálam is hasonló, annyi különbséggel, hogy a Thor lett az utolsó. De az összesített MCU listámon is ott lenne a helye.

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

She-Hulk: Attorney at Law 1. évad

Én jókat szórakoztam rajta :evil: Jent szívesen viszontlátnám, megkedveltem a karakterét. 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, MissKarrde írta:

Én jókat szórakoztam rajta :evil: Jent szívesen viszontlátnám, megkedveltem a karakterét. 

Én is jól szórakoztam rajta, csak nehéz az MCU szerves, komolyan vehető részeként tekinteni rá úgy, hogy szó szerint kirúgták a negyedik falat az utolsó részben. Szóval, ha úgy nézem, hogy ez nem része az MCU-nak, akkor egy remek kis ügyvédes, szuperhősös sit-com. Ha az MCU részeként tekintek rá, akkor WTF? Úgy már azért sz*r a 4. fal döntögetése. Sőt a legvégét igazából semmilyen formában nem csípem, mert úgy akartak az eddigiektől eltérő befejezést, hogy végül k*rva kényelmesen kikerülték a befejezést.

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.