Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Összességében határozottan nem volt rossz az Infinity War, számomra a legjobb Marvel filmek között a helye. Nekem is olyan érzésem volt, hogy most ért be 10 év termése, és az eddigi tudatos építkezés meghozta gyümölcsét. A korábbi filmekre természetesen vannak utalások, építenek rájuk, de a sztori önállóan is teljesen érthető. Amit kell azt megmagyaráznak, amit esetleg nem, az meg kikövetkeztethető. A karakterek mennyiségét is jól kezelték, noha sokaknak csak nyúlfarknyi szerep jutott, ez nem meglepő a szereplőgárda méretét tekintve. A poénokat nem éreztem soknak, nem rombolták a darkos hangulatot, ráadásul most valóban tetszettek is, nem voltak erőltetettek. Thanos egyértelműen az eddigi legjobb, legkidolgozottabb gonosz. Merésznek merész volt a film, viszont a vége kapcsán nálam azért nem működik az etetés,

Spoiler

mert az elpárolgott hősök java részének érkezik a folytatás-filmje, szóval nyilván visszatérnek valahogy. Első tippre az időkő tűnik a leglogikusabbnak, de az elvileg Thanosnál van. Bár felmerült bennem, hogy Strange mégis csak trükközött, mert furcsa, hogy a kő védelmét tartotta a legfontosabbnak, aztán mégis odaadta (feláldozva ezzel milliárdokat), hogy megmentsen egy szinte vadidegent? Nekem ez sántít. A nyitó jelenetről sajnos lecsúsztam, de feltételezem, csak arról maradtam le, hogy Thanos megöli Lokit és megszerzi a követ. A stáblista utáni jelenetnék a kijelzőn lévő jel Captain Marvel utalás akart lenni?

Hozzászólás ideje:
11 órával ezelőtt, Wilde írta:
  Spoileres tartalom megtekintése

Köszi az infót :)

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, Darth Sky írta:

Spoiler elrejtése

mert az elpárolgott hősök java részének érkezik a folytatás-filmje, szóval nyilván visszatérnek valahogy. Első tippre az időkő tűnik a leglogikusabbnak, de az elvileg Thanosnál van. Bár felmerült bennem, hogy Strange mégis csak trükközött, mert furcsa, hogy a kő védelmét tartotta a legfontosabbnak, aztán mégis odaadta (feláldozva ezzel milliárdokat), hogy megmentsen egy szinte vadidegent? Nekem ez sántít. A nyitó jelenetről sajnos lecsúsztam, de feltételezem, csak arról maradtam le, hogy Thanos megöli Lokit és megszerzi a követ. A stáblista utáni jelenetnék a kijelzőn lévő jel Captain Marvel utalás akart lenni?

Spoiler

Strange látta a több millió lehetséges jövőt, és mondta, hogy csak egyetlen egy volt, amiben ők nyertek. Szerintem tudta, hogy csak akkor nyerhetnek, ha odaadja a követ Thanosnak.
A stáblistás jelenet pedig igen, Captain Marvelre volt utalás.

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Megérkezett a pontos box office adat: 257,698,183$ lett a pontos nyitás, tehát hivatalosan is megvan a rekord. Még pedig nem is csak "éppen hogy"
Egészen döbbenetes nyitás.

Szerkesztve: - Jar-Jar Binks

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, luke19 írta:

Köszi! Közben én is utánanéztem a dolognak, és valóban. :) Viszont így passzolom, mi lesz a "megoldás". 

Hozzászólás ideje:

Ez nagyon tisztességes és korrekt tőlük. Hát igen ott igazi verseny van.

10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Csak a több mozi miatt lett rekord.

Avengers: 4.474/57.599

TFA: 4.134/59.982

Ha az inflációt is nézzük akkor meg nincs rekorddöntés mert a TFA akkor 262-őt hozott.

Hozzászólás ideje:

A Box Office bubusoknak: az Infinity War az első becslések szerint 24 milliót hozott hétfőn. Ez hasonló esés mint amit az első Avengers produkált. Kicsit kevesebb mint a Jurassic World első hétfője (az 25,3 milliót hozott). Az ep.7-től jócskán elmarad, de nagyon más időszak igy nehéz összehasonlitani (az ep.7 az első hétfőn 40,1 milliót hozott).

Hozzászólás ideje:

Az Ant-Man and The Wasp előzetesben látható Ghost már egy másik univerzumban is gonoszkodott:

xMFQN8x.jpg

Szerkesztve: - RacerX

Hozzászólás ideje:

Pár napja én is letudtam az új bosszúállós muvit. Idáig nem volt kedvem írni róla. Tetszett is meg nem is. A bosszúállós muvik közül ezt találtam a legjobbnak. Az MCU-s muvik közül nálam az első vaspasis és az első galaxisőrzős muvi után a harmadik helyen áll. A többi részemről majdnem felejtős. Mégis úgy érzem hogy semmit se vesztettem volna ha nem néztem volna meg. A folytatást azért még meglesem mert érdekel hogy mit kavarnak a továbbiakban.

Hozzászólás ideje:

A film amúgy helyrerakta a Pókember Hazatérés azon mellényúlását, hogy a Bosszúállók első részét 2009-re datálta (emlékeztetőül: a film nagy része 2017-ben játszódik, de a film eleji new york-i takarítás a kiírt szöveg alapján 8 évvel korábban történt, azaz 2009-ben). Itt most beigazolódott, hogy a Bosszúállók 1 tényleg 2012-ben játszódott, mert Tony szájából elhangzik, hogy 6 éve, a new york-i csata óta vannak rémálmai

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Box office: 23,4 milliót hozott kedden. Picit jobban esik mint az első Avengers. Ezen a ponton aligha kérdés, hogy az Infinity War lesz a legsikeresebb Marvel film. A keddi eredmény megint kicsit alatta van a Jurassic World eredményének (az 24,3 milliót hozott az első kedden). Az ep.7 pedig a téli időszak miatt továbbra is más tészta (a TFA 37,3 milliót hozott az ötödik napján)

The Avengers (2012) öt nap után: 244 millió

Jurassic World öt nap után: 258 millió

Last Jedi öt nap után: 261 millió

Black Panther öt nap után: 263 millió

Infinity War öt nap után: 305 millió

Star Wars ep.7 öt nap után: 325 millió

Hozzászólás ideje:
2018. 04. 30. - 21:35, Darth Sky írta:

2018. 04. 30. - 21:54, luke19 írta:
  Spoiler elrejtése

Strange látta a több millió lehetséges jövőt, és mondta, hogy csak egyetlen egy volt, amiben ők nyertek. Szerintem tudta, hogy csak akkor nyerhetnek, ha odaadja a követ Thanosnak.
A stáblistás jelenet pedig igen, Captain Marvelre volt utalás.

IW vége:

Spoiler

Én is az időkőben látom a megoldást, azzal a kiegészítéssel élnék, hogy Thanos-nak is érdeke a használata, ha azt rohadt nagy baltát nem szeretné a mellkasában a jövőben! ;)

Hozzászólás ideje:
Spoiler

Olvastam egy elméletet hogy lehet a Hangya és Darázsban lévő technológia lesz majd a megoldás. Azt tudjuk hogy visszahozzák a kvantumvilágból Janet-et és ott az idő egészen máshogy működik. 
Szerintem is lesz egy időutazás. A kiszivárogtatott Avengers 4 lesifotók alapján a 2012-es new york-i csatába megyünk vissza. A kezükön van valami kütyü:

http://marvelmagyarorszag.blog.hu/2018/01/11/bosszuallok-4-furcsa-dolgok-tortennek-a-forgatasi-fotokon

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Donát írta:

Dzséjt, te még nem láttad az IW-t?

Nem, ma este megyek megnézni. Sajnos egyrészt időszűkében vagyok, ami nem kedvez a dolognak, plusz a múlt hét folyamán Veszprémben minden előadásra elkelt minden jó hely.

Kicsit gáz is, mert most a héten már tudatosan kerülöm a Facebookot és a Youtube-ot, nehogy spoilerbe fussak. Csak a munka miatt nézek fel rájuk, bár tegnap óta már azt sem. :) 

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, RacerX írta:
  Spoiler elrejtése

Olvastam egy elméletet hogy lehet a Hangya és Darázsban lévő technológia lesz majd a megoldás. Azt tudjuk hogy visszahozzák a kvantumvilágból Janet-et és ott az idő egészen máshogy működik. 
Szerintem is lesz egy időutazás. A kiszivárogtatott Avengers 4 lesifotók alapján a 2012-es new york-i csatába megyünk vissza. A kezükön van valami kütyü:

http://marvelmagyarorszag.blog.hu/2018/01/11/bosszuallok-4-furcsa-dolgok-tortennek-a-forgatasi-fotokon

Ennyiből mondjuk nem ártott volna újranéznem a korábbi filmeket, mert az Ant-Man pont az, amit csak egyszer láttam és már elég homályos. De az IW következő megnézésekor felkészültebb leszek. :) 

2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

IW vége:

Spoiler elrejtése

Én is az időkőben látom a megoldást, azzal a kiegészítéssel élnék, hogy Thanos-nak is érdeke a használata, ha azt rohadt nagy baltát nem szeretné a mellkasában a jövőben! ;)

Spoiler

Na igen, egyébként érdekes, hogy Thanos nem csinált buborékokat a fejszéből a valóságkövet használva (lásd Gamora vagy Starlord fegyverei). Gyakorlatilag bármit megtehet most, hogy nála van mind a 6 elemi kő. A kesztyű roncsolódása, majd az azt követő kislány Gamorás jelenet egyébként nem teljesen világos. SW-n kívül ritkán érzek így, de ezt valóban látnom kell még "párszor", hogy minden értelmet nyerjen. :D  

Hozzászólás ideje:

Na, még a délután folyamán sikerült megnéznem a Black Panthert is (angol felirat nélkül kész élvezet volt a szereplők durva akcentusát hallgatni :D ), úgyhogy nagyjából fél óra múlva úgy ülhetek be az Infinity Warra, hogy elmondhatom: előtte újra végignéztem az összes MCU-filmet és One-Shotot, időrendben. :yeah:Legalább ez a kis jó származott abból, hogy csak ma tudok rá elmenni. És a spoilereket is megúsztam!!!!:psycho:

Hozzászólás ideje:
18 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Ennyiből mondjuk nem ártott volna újranéznem a korábbi filmeket, mert az Ant-Man pont az, amit csak egyszer láttam és már elég homályos. De az IW következő megnézésekor felkészültebb leszek. :) 

Spoiler elrejtése

Na igen, egyébként érdekes, hogy Thanos nem csinált buborékokat a fejszéből a valóságkövet használva (lásd Gamora vagy Starlord fegyverei). Gyakorlatilag bármit megtehet most, hogy nála van mind a 6 elemi kő. A kesztyű roncsolódása, majd az azt követő kislány Gamorás jelenet egyébként nem teljesen világos. SW-n kívül ritkán érzek így, de ezt valóban látnom kell még "párszor", hogy minden értelmet nyerjen. :D  

Valószinüleg elkésett azzal. Már megtörtént. Komoyabb ezközhöz kell nyúlnia.

Hozzászólás ideje:
11 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Megnéztem. Aztán... És amikor... De aztán... Utána meg...! Hát de! Meg a... És komolyan megcsinálták! De erre meg... Hát ez beszarás! :):D:bumm::hehe::yes::shocked::clap::yeah::hug: :o

rodion-vlasov-face1-2.jpg?1516828186

Hozzászólás ideje:

(Aranyos ez a kép. )

Hát.. én nem vagyok elájulva tőle. Persze, újítottak, mertek eltérni a sablontól, de úgy érzem most már nagyon nem sikerült összefogni a karaktereket egy történetté. Az egyetlen érzelmi téma  (jó ötlet-e a világ megmentéséért megölni azt, akit szeretsz)  a film felénél csontig van rágva, de semmi gond, rágják tovább egész a legvégéig. Ráadásul az egyetlen helyen ahol tényleg ez viszi előbbre a cselekményt, ott nekem nagyon fals volt az egész. 

A feliratoknál jó volt a zene, még úgy is érdemes volt megvárni a végét, hogy a legutolsó jelenetből semmit nem értettem. (Azon túl, hogy régi tradíció szerint, a következő Marvel film első előtti jelenetét láttuk. )

Amúgy a szuperhősök mintha egybehangzóan megegyeztek volna, hogy hirtelen tartják magukat a fair play-hez. Komolyan mondom, a Civil war repülőtéri jelenetében jobban megerőltették magukat, mint itt. Loki - most komolyan higgyem el, hogy...? Á, inkább nem, köszi. 

Hulk és Banner vitája viszont jó volt. Wakanda nagyszerűen néz ki, még a végén megnézem a Párducot. 

Egyetértek az előttem szólókkal, Fura doki tényleg megalapozta a következő folytatást. Az ő filmjét is meg kéne néznem egyszer.....

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.