luke19 Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Elképesztő látvány https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2854614784590104&id=169299103121699 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. 7 perccel korábban, luke19 írta: Elképesztő látvány https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2854614784590104&id=169299103121699 Azt a leborult szivar végit!!!! ÁÁÁÁÁÁÁ Palpa, Snoke és Vader hangja.... Lefordulok mindjárt a székről, örömömben. ÁÁÁÁÁ 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Hát ettől letettem a hajam. Ez valami pokoli hangulatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Ezek szerint Snoke egy báb volt Palpi kezében, illetve amikor Kylo Vader sisakjához beszélt az is Palpi volt. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Ez a film nem lesz piskóta az tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. 2 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Ezek szerint Snoke egy báb volt Palpi kezében, illetve amikor Kylo Vader sisakjához beszélt az is Palpi volt. Ez alapján nagyon úgy fest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Ez az Exogol egy Sith szentély? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Ebből a részletből tényleg azt érzem, hogy ez nem három hanem kilenc film zárórésze lesz. Nem mintha eddig nem vártam volna a filmet, de most a hype-ot nálam ez a másfél perc nagyon felpörgette 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Éppen most , Kenobi tábornok írta: Ez az Exogol egy Sith szentély? Nem tudom de ha valaki tudja a választ ne ebbe a topikba hanem a spoileresbe irja be 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. A "My Boy"-t ki mondja? Mintha az nem McDiarmid lenne.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Na, ez nagyon durva, egészen elképesztő feeling és látvány, le a kalappal. De most rohadtul haragszom is, hogy ezt megmutatták. Ennek a moziban lett volna a helye, hogy tegyük le az állunkat, stb. Nyilván így is erős lesz elsőre, de... nem örülök, hogy láttam, lehet, hogy nem nézek több spotot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Nem mertem pislogni nehogy lemaradjak akár egyetlen képkockáról is... elképesztő ez a rész. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Azt a k*rva életbe! Ebben mekkora hangulat van Te jószagú isten?!?! Itt jön ki, hogy írni mindent lehet de filmen....ááááá mekkora királyság már?? Nálam megvolt a hype, de ehhez már defiblirátor kell. Láttátok a tartályokat és a benne bugyogó cuccot? Vajon kik lehetnek benne? Az űrcsata elképesztő lesz...huhhh. Ez valami baromi látványos! 15 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Ez az Exogol egy Sith szentély? Szerintem igen, vagy egy régi Palpi labor. Ezek nem spoilerek, csak én gondolom így. 1 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Mi a tosz? na akik szerint eddig nem voltak ötletes helyszínei az ST-nek, azok most megkapják rendesen 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. 4 perccel korábban, Darth Porg írta: Na, ez nagyon durva, egészen elképesztő feeling és látvány, le a kalappal. De most rohadtul haragszom is, hogy ezt megmutatták. Ennek a moziban lett volna a helye, hogy tegyük le az állunkat, stb. Nyilván így is erős lesz elsőre, de... nem örülök, hogy láttam, lehet, hogy nem nézek több spotot. Nem mutatták, csak a hangját hallottuk. kicsit én is megbántam, de most már nem tudom visszacsinálni, hogy láttam, ráadásul a hype-omnak egy kurv@ nagy lórugást adott. Dermesztő jelenet.... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Amúgy kié az első két hang? Sidious-t, Snoke-ot és Vadert felismertem (ők az uccsó 3, ilyen sorrendben) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Az a csarnok pont olyan mint a Korribanon lévő ősi sith templomban, ahol Yoda is járt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az a csarnok pont olyan mint a Korribanon lévő ősi sith templomban, ahol Yoda is járt. Nagyon vártam már hogy egy ilyen ősi templom vagy szentélyszerüséget a filmekben is lássunk végre. Óriási! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Amúgy kié az első két hang? Sidious-t, Snoke-ot és Vadert felismertem (ők az uccsó 3, ilyen sorrendben) A legels szerintem Sisious, kicsit torzítva, de ő lesz az szerintem. A másodikat nem tudom. :O Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. 3 perccel korábban, Bomarr írta: Nagyon vártam már hogy egy ilyen ősi templom vagy szentélyszerüséget a filmekben is lássunk végre. Óriási! Már animációba is jó volt, de ez... Brutál! Már ebből a pár másodpercből átjön a nyomasztó hangulat. 2 perccel korábban, Lenci írta: A legels szerintem Sisious, kicsit torzítva, de ő lesz az szerintem. A másodikat nem tudom. :O Szerintem a Sidious az első. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Ti is láttátok a szobrokat, és hogy mekkorák. Kylo eltörpül mellettük, ezzel is szimbolizálva, hogy Kylo mennyire jelentéktelenül aprócska a Sithek hatalmához képest. Áh még mindig nem tudok betelni vele, megyek és még megnézem párszor. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. A másodikra meg Vadert tippelnek más fórumokon... nem tudom, annak picit fura Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Igen Sidious - Valaki akit nem ismerek fel hangról - Sidious - Snoke - Vader. Serkis hangja is libabőr, és akkor J. E. Jones-ról szót sem ejtettem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Ezután a videó után megfordult a fejemben, hogy talán nem is Palpatine-t fogjuk a filmben látni, hanem egy ősi entitást, aki Palpatine-nak adja ki magát. Az a hely, ahova Kylo megy, mindenképp valami Sötét Oldalhoz köthető helynek tűnik, lehet akár a Malachor, Moraband, vagy Mortis. Lehetséges, hogy Kylo felébresztett valami Abeloth-hoz hasonló lényt, aki felvette Palpatine alakját. Nekem nagyon tetszene ez a verzió, de persze bármi elképzelhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. 13 perccel korábban, Iqvi írta: Ti is láttátok a szobrokat, és hogy mekkorák. Kylo eltörpül mellettük, ezzel is szimbolizálva, hogy Kylo mennyire jelentéktelenül aprócska a Sithek hatalmához képest. Áh még mindig nem tudok betelni vele, megyek és még megnézem párszor. Már én is megnéztem vagy tízszer. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. 10 perccel korábban, Whill írta: Malachor, Moraband Ezek a bolygók nagyon különböznek ettől, a Malachor egy felperzselt fekete pusztaság, a Moraband egy hegyes völgyes sivatagvilág. 12 perccel korábban, Whill írta: Ezután a videó után megfordult a fejemben, hogy talán nem is Palpatine-t fogjuk a filmben látni, hanem egy ősi entitást, aki Palpatine-nak adja ki magát 12 perccel korábban, Whill írta: Lehetséges, hogy Kylo felébresztett valami Abeloth-hoz hasonló lényt, aki felvette Palpatine alakját. Na ez kéne még, minek előcitálni a kalapból egy mégnagyobb valakit/valamit, ami nem is kötődik úgy a Skywalkerekhez mint Palpatine. Épp elég lesz az ő jelenlétét megmagyarázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Na ezen nem érzem hogy Jedi visszatér copy lenne 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Az Erő velem van, ezt már nem nézem meg. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. YT verzió: 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Amúgy simán eltudom képzelni, hogy még ebbe a rövid klipbe is elrejtettek egy csavart, vagy valamit, hogy megvezették a felajzott rajongókat így pár nappal a premier előtt. Ilyen fajsúlyú klipt nem jött ki az ep7 - ep8 előtt, simán lehet, hogy még ebben is van valami csavar. Mindent (is) eltudok képzelni. :O 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.