Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPIX spoilermentes topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Hát ez valami nagyon nevetséges. :lol2: Még akár a Star Wars viccek topikba is befért volna. :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez a poszter jobb, mint a SOLO-é, de nem jobb, mint az EP7, EP8, RO triója sőt, meg sem közelíti azokat. Na, de nem a poszter a lényeg!

Hozzászólás ideje:

A TLJ poszterénél nem lesz jobb, de ez is tetszik, kivéve a MF. Az totál elrontja az összképet számomra.

Hozzászólás ideje:

Nekem tetszik a poszter! Szerintem a TFA posztere és a Solo poszterei voltak elég gyatrák. A TLJ-t nem veri, az nagyon jól ki volt találva színekben, figurákban. Itt azért egy Leiát odarakhattak volna, ha már első a stáblistán Carrie Fisher. Azt értem, hogy Luke-ot, Palpie-t rejtegetik, de Leiát nem kéne. Palpie is rákerülhetett volna, mint egy árnyék, vagy nem tudom, olyan módon, hogy ne fedjen fel semmit a jelenléte, és hogy a rajongók se legyenek kiakadva, hogy Hot Toys figurát használnak fel hozzá.

Hozzászólás ideje:

Nekem full ugyanaz a szint, mint az eddigi Disney-korszakos SW poszterek:

Tehát, okés.... de ha Star Wars poszter, akkor én azt mondom, hogy Drew Struzan. :) 

Spoiler

Drew-Struzan-Star-Wars-Posters1.jpg

Hozzászólás ideje:

Nekem eddig ez a poszter tetszik legjobban, illetve csak picit jobban mint a TFA-é, a TLJ-é a legkevésbé, bár az is elég jó. Amúgy Brodie véleményét osztom, az előző két trilógia posztereinek abban rejlik a varázsuk, hogy szimplán karakterek mellett a történéseket is ábrázolják, meglehetősen igényes módon, meg színesebbek is. :)

Szerkesztve: - Sinistra

Hozzászólás ideje:

OFF: poszterről jut eszembe van egy ismerősöm a helyi CC-ben, mindig nyaggat, hogy nem-e akarok posztert venni tőle (Marvelest, mert ugye Marvel filmen értelem szerűen többet lát, mint SW-n :D ), több mint valószínű az SW-seket is meg tudja majd szerezni, esetleg valakit érdekel?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.