csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. És vérgagyi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. (szerkesztve) Szerintem direkt trollkodik vele. A lényeg, hogy jön az igazi is. Szerkesztve: 2019. Október 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Kíváncsi is vagyok rá! Lehet, hogy egy Starkiller 2.0 miatt titkolják.. Biztos, hogy van rajta valami ütős! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Valószínűleg. Mivel a Saga utolsó filmje így akár a szellem Anakin is feltűnhetne. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. (szerkesztve) Nem tudjátok, hogy mikor érkezik a poszter? Szerkesztve: 2019. Október 21. - Adrián Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Éppen most , Adrián írta: Nem tudjátok mikor érkezik a poszter? Az előzetes után 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Éppen most , Yoda József írta: Az előzetes után Eddig nem előtte volt? Köszönöm a válazod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Hát ez valami nagyon nevetséges. Még akár a Star Wars viccek topikba is befért volna. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. 7 perccel korábban, Adrián írta: Eddig nem előtte volt? Köszönöm a válazod Igen, eddig mindig előtte jött ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Éppen most , Ody Mandrell írta: Igen, eddig mindig előtte jött ki. Most is kijöhetne a trailer előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Na megyek aludni! Holnap korán kell kelnem. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Akkor a trailer olyan 4 óra körül várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Igen, nagyjából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. A film plakátja. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. A trailer odaver, ez nem. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Szerintem ez a poszter jobb, mint a SOLO-é, de nem jobb, mint az EP7, EP8, RO triója sőt, meg sem közelíti azokat. Na, de nem a poszter a lényeg! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. A TLJ poszterénél nem lesz jobb, de ez is tetszik, kivéve a MF. Az totál elrontja az összképet számomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Nekem nagyon adja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Nekem is nagyon tetszik, de a teaser poszter jobban bejött. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Nekem tetszik a poszter! Szerintem a TFA posztere és a Solo poszterei voltak elég gyatrák. A TLJ-t nem veri, az nagyon jól ki volt találva színekben, figurákban. Itt azért egy Leiát odarakhattak volna, ha már első a stáblistán Carrie Fisher. Azt értem, hogy Luke-ot, Palpie-t rejtegetik, de Leiát nem kéne. Palpie is rákerülhetett volna, mint egy árnyék, vagy nem tudom, olyan módon, hogy ne fedjen fel semmit a jelenléte, és hogy a rajongók se legyenek kiakadva, hogy Hot Toys figurát használnak fel hozzá. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. A teaser poszternél magasan jobb, de a TLJ-ét semmi sem tudja utolérni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Összességében nekem tetszik, főleg a vörös-kék színek használata. Igaz, én jobb szeretem a szimmetrikus posztereket. Plusz egy Leia-Palpatine kettős tényleg elfért volna még rajta. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Nekem full ugyanaz a szint, mint az eddigi Disney-korszakos SW poszterek: Tehát, okés.... de ha Star Wars poszter, akkor én azt mondom, hogy Drew Struzan. Spoiler 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Sajna nékem csak kicsit jön be az a poszter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. (szerkesztve) Nekem eddig ez a poszter tetszik legjobban, illetve csak picit jobban mint a TFA-é, a TLJ-é a legkevésbé, bár az is elég jó. Amúgy Brodie véleményét osztom, az előző két trilógia posztereinek abban rejlik a varázsuk, hogy szimplán karakterek mellett a történéseket is ábrázolják, meglehetősen igényes módon, meg színesebbek is. Szerkesztve: 2019. Október 22. - Sinistra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Legalább Palpatine látható ezen a poszteren, amit az Amazon.com-on fognak árulni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 1 órával korábban, Rog írta: Sajna nékem csak kicsit jön be az a poszter. Na azt mindjárt sejtettük. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. OFF: poszterről jut eszembe van egy ismerősöm a helyi CC-ben, mindig nyaggat, hogy nem-e akarok posztert venni tőle (Marvelest, mert ugye Marvel filmen értelem szerűen többet lát, mint SW-n ), több mint valószínű az SW-seket is meg tudja majd szerezni, esetleg valakit érdekel? 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Szerintem lesz itt akit érdekelne! Mennyiért adja? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.