Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPIX spoilermentes topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Kenobi tábornok írta:

Ezek szerint Snoke egy báb volt Palpi kezében, illetve amikor Kylo Vader sisakjához beszélt az is Palpi volt. 

Ez alapján nagyon úgy fest. 

Hozzászólás ideje:

Na, ez nagyon durva, egészen elképesztő feeling és látvány, le a kalappal. De most rohadtul haragszom is, hogy ezt megmutatták. Ennek a moziban lett volna a helye, hogy tegyük le az állunkat, stb. Nyilván így is erős lesz elsőre, de... nem örülök, hogy láttam, lehet, hogy nem nézek több spotot. :) :( 

Hozzászólás ideje:

Nem mertem pislogni nehogy lemaradjak akár egyetlen képkockáról is... :D elképesztő ez a rész.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Azt a k*rva életbe! :o Ebben mekkora hangulat van Te jószagú isten?!?! Itt jön ki, hogy írni mindent lehet de filmen....ááááá mekkora királyság már?? :yes: Nálam megvolt a hype, de ehhez már defiblirátor kell. 

Láttátok a tartályokat és a benne bugyogó cuccot? Vajon kik lehetnek benne? Az űrcsata elképesztő lesz...huhhh. Ez valami baromi látványos!

15 perccel korábban, Kenobi tábornok írta:

Ez az Exogol egy Sith szentély? 

Szerintem igen, vagy egy régi Palpi labor. Ezek nem spoilerek, csak én gondolom így. :) 

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Darth Porg írta:

Na, ez nagyon durva, egészen elképesztő feeling és látvány, le a kalappal. De most rohadtul haragszom is, hogy ezt megmutatták. Ennek a moziban lett volna a helye, hogy tegyük le az állunkat, stb. Nyilván így is erős lesz elsőre, de... nem örülök, hogy láttam, lehet, hogy nem nézek több spotot. :) :( 

Nem mutatták, csak a hangját hallottuk. ;) kicsit én is megbántam, de most már nem tudom visszacsinálni, hogy láttam, ráadásul a hype-omnak egy kurv@ nagy lórugást adott. Dermesztő jelenet....

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az a csarnok pont olyan mint a Korribanon lévő ősi sith templomban, ahol Yoda is járt. :o 

Nagyon vártam már hogy egy ilyen ősi templom vagy szentélyszerüséget a filmekben is lássunk végre. Óriási!

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Yoda József írta:

Amúgy kié az első két hang? Sidious-t, Snoke-ot és Vadert felismertem (ők az uccsó 3, ilyen sorrendben)

A legels szerintem Sisious, kicsit torzítva, de ő lesz az szerintem. A másodikat nem tudom. :O

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 perccel korábban, Bomarr írta:

Nagyon vártam már hogy egy ilyen ősi templom vagy szentélyszerüséget a filmekben is lássunk végre. Óriási!

Már animációba is jó volt, de ez... Brutál! Már ebből a pár másodpercből átjön a nyomasztó hangulat.

2 perccel korábban, Lenci írta:

A legels szerintem Sisious, kicsit torzítva, de ő lesz az szerintem. A másodikat nem tudom. :O

Szerintem a Sidious az első. 

Hozzászólás ideje:

Ti is láttátok a szobrokat, és hogy mekkorák. Kylo eltörpül mellettük, ezzel is szimbolizálva, hogy Kylo mennyire jelentéktelenül aprócska a Sithek hatalmához képest. Áh még mindig nem tudok betelni vele, megyek és még megnézem párszor.

Hozzászólás ideje:

Igen Sidious - Valaki akit nem ismerek fel hangról - Sidious - Snoke - Vader.

Serkis hangja is libabőr, és akkor J. E. Jones-ról szót sem ejtettem... :)

Hozzászólás ideje:

Ezután a videó után megfordult a fejemben, hogy talán nem is Palpatine-t fogjuk a filmben látni, hanem egy ősi entitást, aki Palpatine-nak adja ki magát. Az a hely, ahova Kylo megy, mindenképp valami Sötét Oldalhoz köthető helynek tűnik, lehet akár a Malachor, Moraband, vagy Mortis. Lehetséges, hogy Kylo felébresztett valami Abeloth-hoz hasonló lényt, aki felvette Palpatine alakját. Nekem nagyon tetszene ez a verzió, de persze bármi elképzelhető.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
13 perccel korábban, Iqvi írta:

Ti is láttátok a szobrokat, és hogy mekkorák. Kylo eltörpül mellettük, ezzel is szimbolizálva, hogy Kylo mennyire jelentéktelenül aprócska a Sithek hatalmához képest. Áh még mindig nem tudok betelni vele, megyek és még megnézem párszor.

Már én is megnéztem vagy tízszer. 

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, Whill írta:

Malachor, Moraband

Ezek a bolygók nagyon különböznek ettől, a Malachor egy felperzselt fekete pusztaság, a Moraband egy hegyes völgyes sivatagvilág. 

12 perccel korábban, Whill írta:

Ezután a videó után megfordult a fejemben, hogy talán nem is Palpatine-t fogjuk a filmben látni, hanem egy ősi entitást, aki Palpatine-nak adja ki magát

12 perccel korábban, Whill írta:

Lehetséges, hogy Kylo felébresztett valami Abeloth-hoz hasonló lényt, aki felvette Palpatine alakját.

Na ez kéne még, minek előcitálni a kalapból egy mégnagyobb valakit/valamit, ami nem is kötődik úgy a Skywalkerekhez mint Palpatine. Épp elég lesz az ő jelenlétét megmagyarázni.

Hozzászólás ideje:

Amúgy simán eltudom képzelni, hogy még ebbe a rövid klipbe is elrejtettek egy csavart, vagy valamit, hogy megvezették a felajzott rajongókat így pár nappal a premier előtt. Ilyen fajsúlyú klipt nem jött ki az ep7 - ep8 előtt, simán lehet, hogy még ebben is van valami csavar. Mindent (is) eltudok képzelni. :O

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.