Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPIX spoilermentes topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Lenci írta:

Amúgy simán eltudom képzelni, hogy még ebbe a rövid klipbe is elrejtettek egy csavart, vagy valamit, hogy megvezették a felajzott rajongókat így pár nappal a premier előtt. Ilyen fajsúlyú klipt nem jött ki az ep7 - ep8 előtt, simán lehet, hogy még ebben is van valami csavar. Mindent (is) eltudok képzelni. :O

Végülis a csattanót nem mutatták meg. Nem tudjuk Palpi milyen formában várja Kylot. Szerintem az fog igazán ütni.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Kenobi tábornok írta:

Kíváncsi vagyok, hogy a szobrokat megnevezik-e majd valahol. 

Képes Útmutatóban el tudom képzelni :)

Hozzászólás ideje:

A villámlás minden filmben remek vizuális és hangulati elem... az ep.9 valszeg kimaxolja ezt a hatást, baromi jól néz ki az egész, hatalmas terek, rettenet erőőős szobrok, a legsötétebb helyszín, amit SW-ban láthattunk, nagyon úgy tűnik. Hmmmm, vadító, akarom máááár! :)

Szerkesztve: - Darth Porg

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
7 perccel korábban, Darth Porg írta:

A villámlás minden filmben remek vizuális és hangulati elem... az ep.9 valszeg kimaxolja ezt a hatást, baromi jól néz ki az egész, hatalmas terek, rettenet erőőős szobrok, a legsötétebb helyszín, amit SW-ben láthattunk, nagyon úgy tűnik. Hmmmm, vadító, akarom máááár! :)

Már nem félsz? :D 

Hozzászólás ideje:

Dehogynem. De kellemesen. :) Tartok a Palpi-ügytől, amíg nem győződöm meg róla, hogy ügyes fiúk ezek, jó háttérstábbal, segítőkkel-súgókkal, és összedugva a fejüket megoldották baromi jól... 

Szerkesztve: - Darth Porg

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
7 perccel korábban, Darth Porg írta:

Dehogynem. De kellemesen. :) Tartok a Palpi-ügytől, amíg nem győződöm meg róla, hogy ügyes fiúk ezek, jó háttérstábbal, segítőkkel-súgókkal, és összedugva a fejüket megoldották baromi jól... 

Meg lesz az jól csinálva hidd el. Nekünk tetszeni fog. A többi meg kit érdekel nem igaz? :) 

Hozzászólás ideje:
31 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Meg lesz az jól csinálva hidd el. Nekünk tetszeni fog. A többi meg kit érdekel nem igaz? :) 

Hát igen, igazából engem már az egész klip hangulatával megvettek kilóra, akkora blődséget meg én nem nézek ki Abrams-ből, amekkora elrontaná ezt az egészet. Bízom benne, hogy ez lesz az egyik legjobb Star Wars-film.

Szerkesztve: - Whill

Hozzászólás ideje:

Gyanútlanul feljövök a fórumra egy fárasztó nap után, erre ilyen meglepetés fogad. :D Finoman szólva is baromi nagyot ütött! :o Szerintem az összes trailert veri, és rendesen felültetett arra a bizonyos hype vonatra.

Ehhez hasonló sötét, gonosz, baljós, fenyegető, egyszóval ízig-vérig Sith hangulatot korábban talán soha nem láthattunk még a Star Warsban. Már önmagában ez a feeling, amit Palpatine-témája kísért eladta volna a jelenetet. De amikor az öreg közölte, hogy ő volt minden hang Kylo fejében, ott tátva maradt a szám. :o Ezzel szerintem megerősítést nyertek azok a teóriák, hogy Palpatine beszélt Kylóhoz Vader sisakján keresztül, akit ő a nagyapjának hitt.     

Ha a teljes film ilyen zseniális lesz, örömkönnyeket fogok hullatni. Ez eddig több, mint biztató. :clap:

Hozzászólás ideje:

Én már meg se nézem, nekem elég volt elolvasni róla a kommenteket. :D Nagyon ütősnek ígérkezik, és én szeretnék meglepődni. :P

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Darth Sky írta:

Gyanútlanul feljövök a fórumra egy fárasztó nap után, erre ilyen meglepetés fogad. :D Finoman szólva is baromi nagyot ütött! :o Szerintem az összes trailert veri, és rendesen felültetett arra a bizonyos hype vonatra.

Ehhez hasonló sötét, gonosz, baljós, fenyegető, egyszóval ízig-vérig Sith hangulatot korábban talán soha nem láthattunk még a Star Warsban. Már önmagában ez a feeling, amit Palpatine-témája kísért eladta volna a jelenetet. De amikor az öreg közölte, hogy ő volt minden hang Kylo fejében, ott tátva maradt a szám. :o Ezzel szerintem megerősítést nyertek azok a teóriák, hogy Palpatine beszélt Kylóhoz Vader sisakján keresztül, akit ő a nagyapjának hitt.     

Ha a teljes film ilyen zseniális lesz, örömkönnyeket fogok hullatni. Ez eddig több, mint biztató. :clap:

Volt olyan, hogy beszélt Vader sisakja Kylohoz? :o

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Whill írta:

Volt olyan, hogy beszélt Vader sisakja Kylohoz? :o

Talán a TFA regényváltozatában volt említve, hogy amikor Kylo Vader maszkjához beszél, akkor az visszaszól neki a fejében. :)

Érdekes volt. Szép a látvány. De a mondaton kívül annyira nem ragadott meg.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Ody Mandrell írta:

A TFA-ban benne van, ahogy Kylo ezt említi. :) 

Erre nem is emlékeztem, újra kell már néznem a TFA-t. De ha ez igaz, akkor ez egy nagyon ütős előkészítése Palpatine visszatérésének.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 perccel korábban, Whill írta:

Erre nem is emlékeztem, újra kell már néznem a TFA-t. De ha ez igaz, akkor ez egy nagyon ütős előkészítése Palpatine visszatérésének.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Én ezt a jelenetet úgy értelmeztem, hogy Kylo a pszichózisban elmerülve beszél az üres sisakhoz, eszembe se jutott, hogy az visszaszólt volna.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Whill írta:

Én ezt a jelenetet úgy értelmeztem, hogy Kylo a pszichózisban elmerülve beszél az üres sisakhoz, eszembe se jutott, hogy az visszaszólt volna.

Márpedig valamit biztosan hall, hiszen mondja is, hogy mutassa be újra a sötét oldal erejét. Szerintem valami módon (esetleg Palpi zuhanásakor amikor megszikrázta Vader kobakját? :?) megbabonázta a sityakot. :) Szerintem ez lesz a kulcs ehhez a rejtélyhez.

Azért nyugalom fiúk, egyrészt azért nem fogott meg, mert ma amúgy se vagyok jó kedvemben, másrészről meg késő van. :D Majd holnap ütni fog... vagy nem. :P

Hozzászólás ideje:

A TFA-ból nem egészen egyértelmű, hogy a sisakkal/sisakhoz beszél. Szerintem simán a fejében hallja a nagyapját, a sisak csak egy szimbolika. Kérdés, vajon Anakin miért nem tudja őt elérni? Vajon Anakin a túlvilágon is Sidious-szal viaskodik az unokájáért?

Hozzászólás ideje:

Úúú Yoda! Na az lenne még csak kemény, ha Anakin holtában sem nyugodhat az Öregtől! Bakker, ez mondjuk nagyon tetszene. Sajnálnám a Kiválasztottat, ha ez esetleg így van, de rohadt erős fordulat lenne szerintem!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 perccel korábban, Yoda József írta:

A TFA-ból nem egészen egyértelmű, hogy a sisakkal/sisakhoz beszél.

Szerintem teljesen egyértelmű, hisz a sisak előtt ül és onnan kel fel. Vagyis tuti neki beszélt. A "sisak kommunikációja" már más kérdés. :) 

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, Darth Riddick írta:

Na jólvan... rohadjak meg ha nem nézek meg egy SW filmet még ma este!

Franc, pedig már aludni akartam! :D

Én most fejeztem be a TLJ-t. Még sosem tetszett ennyire! A készülődés és a film maraton megtette a hatását. :)

Szóval hajrá, csak ajánlani tudom. :P

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Yoda József írta:

A TFA-ból nem egészen egyértelmű, hogy a sisakkal/sisakhoz beszél. Szerintem simán a fejében hallja a nagyapját, a sisak csak egy szimbolika. Kérdés, vajon Anakin miért nem tudja őt elérni? Vajon Anakin a túlvilágon is Sidious-szal viaskodik az unokájáért?

Szerintem Anakin elment Hawaiira. És ott olyan rossz a vétel, hogy nem tud kitelefonálni. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.