Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. (szerkesztve) Pildi Na jó... üsse kő! Legyen! Rábeszéltél... bár nem kellett nagyon nógatni! ;P Ma teljesen véletlenül letöltöttem ... khm, izé, kikölcsönöztem az első 6 filmet 4K-ban... TLJ-t még nem láttam ebben a minőségben, de egye fene, jó lesz a fostos Full HD is Szerkesztve: 2019. December 12. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. (szerkesztve) Egyébként ez az előzetes nagyon hasonlít Ward trailer leírására még októberből lehet igaza volt, csak tévedett úgy 2 hónapot Szerkesztve: 2019. December 12. - Yoda József 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. 2 perccel korábban, Yoda József írta: Egyébként ez az előzetes nagyon hasonlít Ward trailer leírására még októberből lehet igaza volt, csak tévedett úgy 2 hónapot Vagy lehet ezt akarták volna bemutatni anno, csak Ward szivárogtatása miatt J.J variált egyet a dolgon. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Engem teljesen kiütött ez a részlet. Zseniális! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. (szerkesztve) Esetleg... Sidious: "At last" Tyrannus: "My boy" Sidous: "I have been every voice." Snoke: "You've ever heard" Vader: "Inside your head" Szerkesztve: 2019. December 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Esetleg... Sidious: "At last" Tyrannus: "My boy" Sidous: "I have been every voice." Snoke: "You've ever heard" Vader: "Inside your head" Tyrannus? Hmm... Ő meg hogy jönne ide? Christopher Lee meg sajnos meghalt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hangot bárki adhat neki. Miért? Palpatine hogy jön képbe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. (szerkesztve) 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Hangot bárki adhat neki. Miért? Palpatine hogy jön képbe? Külföldi fórumokon sokan Hanra tippelnek. Mivel Palpi manipulál(hat)ta az összes hangot, egy nem erőhasználó hangját is előidézhette... Szerkesztve: 2019. December 13. - Lenci 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. 46 perccel korábban, Yoda József írta: Amúgy azt nem értem, hogy a legújabb clip-et miért nem dobják a hivatalos YT-csatornára is? Ott jutna el a legtöbb emberhez, megdobná a hype-ot, a jegyeket is biztosa boost-olná... Nem értem... Fáziskésés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Nem néztem meg, majd szerdán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Szia, Darth Nihilus. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gladosfreeman Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Tényleg hasonló, de azért Nihilus maszkja kicsit eltérő, de lehet hogy a Kánon kedvéért változtatták meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Egyébként döbbenetes hatású ez a klip, nálam sokszori újranézés után sikerült elérnie, hogy nem óckodom annyira attól a gondolattól, hogy Palpi túlélte az ep6-ot. Ez számomra is furán hangzik, de már nem rettenek meg tőle, mint amikor áprilisban kijött az első Palpi-nevetős trailer. Viszont ha túlélte, valóban csorbíthatja azt hogx Vader zsákolt vele egy nagyot az aknába, de a Birodalom összeomlott, a császár nem tudta folytatni az uralkodást, tehát azért nem nullázódik le így sem Vader megtérése. Annyira. De ha nem halt meg, akkor mit csinált? Eregetett egy nagy kék pukit, aztán összekanalazta magát az akna alján, kimászott, elkötött egy Tie Fightert és angolosan távozott? És akkor miért vonult rejtekbe? Meg akkor így már több, mint 120 éves. Szóval nehéz lesz ezt jól összefűzni... De első sorban azért abban reménykedem, hogy erőszellemként vagy valami hasonló trollságként kísérti még a galaxist. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Kiderült húsbárdos kománk neve. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. 11 perccel korábban, Lenci írta: Egyébként döbbenetes hatású ez a klip, nálam sokszori újranézés után sikerült elérnie, hogy nem óckodom annyira attól a gondolattól, hogy Palpi túlélte az ep6-ot. Ez számomra is furán hangzik, de már nem rettenek meg tőle, mint amikor áprilisban kijött az első Palpi-nevetős trailer. Viszont ha túlélte, valóban csorbíthatja azt hogx Vader zsákolt vele egy nagyot az aknába, de a Birodalom összeomlott, a császár nem tudta folytatni az uralkodást, tehát azért nem nullázódik le így sem Vader megtérése. Annyira. De ha nem halt meg, akkor mit csinált? Eregetett egy nagy kék pukit, aztán összekanalazta magát az akna alján, kimászott, elkötött egy Tie Fightert és angolosan távozott? És akkor miért vonult rejtekbe? Meg akkor így már több, mint 120 éves. Szóval nehéz lesz ezt jól összefűzni... De első sorban azért abban reménykedem, hogy erőszellemként vagy valami hasonló trollságként kísérti még a galaxist. Lehet, hogy egy gonosz entitás aki több alakot ölthet. Szerintem Palpatine meghalt, az entitás értelemszerűen nem. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Lehet, hogy egy gonosz entitás aki több alakot ölthet. Szerintem Palpatine meghalt, az entitás értelemszerűen nem. Én kizártnak tartom, hogy Palpatine lesz az epizód főgonosza. Ugyanúgy belengetik, mint Snoke-ot vagy Leia halálát a TLJ előzetesében (egyébként ugyanilyen alapon szerintem C-3PO sem fog elpuszulni), aztán elviszik valami teljesen más irányba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Szerintem is valami áll leejtős cucc lesz itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem is valami áll leejtős cucc lesz itt. Igen, nem hülyék ezek az Abrams-ék, én amúgy valami nagy trollkodást sejte(né)k a klip kieregetésének hátterében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Gyakorlatilag már ott tartok, hogy mindent beveszek, még azt is, hogy Baby Yoda lesz Rey apja, csak jöjjön máááár! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Nem a saját ötletem, mert SimonZ vetette fel de nekem is megtetszett: mi van ha Palpatine azért rostokoll abban az ősi templomban mert csak olyan helyen képes életbenmaradni ahol a sötét oldal nagyon erős. Lehet ha kilépne onnan rögtön feldobná a talpát. Azalapján, hogy azt mondja Kylo-nak hogy mindig őt hallotta a fejében úgy tűnik, hogy onnan manipulálta a dolgokat. Így az is adná magát hogy miért volt szükség Snoke-ra: mert Palpatine helyhez van kötve ezért nem tudja maga vezetni az új birodalmát. Mivel a maga módján elég kiszolgáltatott ezért nem is fedi fel magát. Legalábbis eddig ezt tehette. 5 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Bomarr, ez nekem nagyon tetszene! Így Palpatine is megmaradna, mint a Galaxis legmocsokabb és legerősebb genyája, és Anakin áldozatán se csorbítana a sztori 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Ebből pedig következhetne az, hogy semmi baj nem lenne ha nem kutatná fel mondjuk Kylo. Szellem a palackból effektus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. 31 perccel korábban, Sinistra írta: Bomarr, ez nekem nagyon tetszene! Így Palpatine is megmaradna, mint a Galaxis legmocsokabb és legerősebb genyája, és Anakin áldozatán se csorbítana a sztori Abszolút! Tökéletes megoldás lenne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Süni Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. 1 órával korábban, Rog írta: Kiderült húsbárdos kománk neve. Fura választás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Vajon miért nem a Ren nevét adták meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. 1 perccel korábban, Sinistra írta: Vajon miért nem a Ren nevét adták meg? Ott van a nevében: TRudgen. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. 59 perccel korábban, Bomarr írta: Nem a saját ötletem, mert SimonZ vetette fel de nekem is megtetszett: mi van ha Palpatine azért rostokoll abban az ősi templomban mert csak olyan helyen képes életbenmaradni ahol a sötét oldal nagyon erős. Lehet ha kilépne onnan rögtön feldobná a talpát. Azalapján, hogy azt mondja Kylo-nak hogy mindig őt hallotta a fejében úgy tűnik, hogy onnan manipulálta a dolgokat. Így az is adná magát hogy miért volt szükség Snoke-ra: mert Palpatine helyhez van kötve ezért nem tudja maga vezetni az új birodalmát. Mivel a maga módján elég kiszolgáltatott ezért nem is fedi fel magát. Legalábbis eddig ezt tehette. Hát igen, én is valami ilyesmire gondoltam, függetlenül attól, hogy egy 35 év szilárd meggyőződését töri össze, Palpi halálával kapcsolatban. Ha életben is maradt (amit azért még mindig remélek, hogy még sem igaz), akkor máshogy nehezen lehetne elképzelni. De ha jobban belegondolunk, Yoda is hasonló méretűt repült a szenátusban, és szintén egy kiadós villámparti közepette, de simán volt annyi ereje, hogy leléceljen, így akár Palpi is túlélhette, olyan hú de mélyre ő sem esett, mert pár másodperc alatt leért, nem zuhant be a reaktor közepéig, csak kb. a torony aljáig, mert az egész pár másodperc volt. Bár végig ontotta a villámokat,mintha zárlatos lett volna, de svégül is túlélhette. Nyilván alaposan megsérült, bekúrhatta a fejét is meg minden, de képes lehetett rá a vén kopé, hogy valahogy megmaradt. Jól megsérülhetett, jajgathatott a fájdalomtól és nyilván fennhangon szídta Vader kurv@ @nyját, de ahogy Yoda, Ő is elslisszolhatott valahogy, minél gyorsabban valami olyan hely, műszer stb. közelébe, amivel elkerülhette a halál. A tegnapi előzetes után már ez sem tűnik annyira bornírtnak.... Nagy hóhányók ezek az abrams.ék, hogy tegnap kiadták ezta másfél percest, nem fogok tudni este rendesen a sörre koncentráélni... :O Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Forgatásos összeállítás: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hát azért azt látni lehetett, hogy az aknában cafatokra robbant, legalábbis a ruhája darabokban szállt felfele... Persze ezt meg lehet magyarázni sokféleképpen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 13. 36 perccel korábban, Süni írta: Fura választás. 27 perccel korábban, Sinistra írta: Vajon miért nem a Ren nevét adták meg? Most az a sejtésem támadt hogy kamu az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.