Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Nem, ő fogja az egyik karakternek a hangját kölcsönözni. A karakter neve Flex lesz, ő egy idegen fajból származik. Bobby Moynihan karakterével lesz majd "párban", közösen fogják ellenőrizni az Ellenállás felszereléseit. Kvázi technikusokról van szó. Amúgy ha már a sorozatról van szó: Ugye be lett harangozva, hogy Poe, Phasma és BB-8 szerepelni fognak a sorozatban. - Azt tudjuk, hogy a sorozat a 7 előtt játszódik, ergó szerintem az ellenállás megszületése után vesszük fel a vonalat pár hónappal, amikor is már Phasma az Első Rendnél van. - Poe és BB-8 viszont csak a Before the Awakening c. könyvben kerül be Leia szervezetébe, és kapja meg azt a küldetést, hogy keresse meg Luke -ot, vagyis Lor San Tekka -t kutassa fel ehhez. Ez belevezet minket a Poe Dameron képregénybe, amely ugyanabban az időben játszódik (34 ABY) mint az EpVII-VIII. - Vagyis ha Poe -t látjuk a sorozat elején, akkor a köztársaság oldalán fog állni, ha jól tudom, akkor egy Rapid osztagot vezet azon az oldalon. Ergo Kazudáék lehetnek az első pilóták/tagok az Ellenállásban szvsz. 1 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. (szerkesztve) Elvileg ők lesznek a Resistance szereplői. Disney France Partners Event-en fedték fel a képet. Szerkesztve: 2018. Július 5. - Kenobi tábornok 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Ugyanez egy kicsit nagyobb méretben (bár minőségileg nem sokkal jobb...) 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Első blikkre nem tűnik katasztrófának. De persze az ítélethozatal még arrébb van. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. (szerkesztve) Érdekesen néznek ki. Nem rossz, kicsit Avatar és Korra legendája stílus ugrik be erről a képről. Az is ilyen anime vonal volt. Nem rossz, bár még mozgásban nem láttuk. Az a vörös ruhás Első Rendi rohamosztagos bejövősnek tűnik nekem. BB-8 mögött egy droidot látok? Szerkesztve: 2018. Július 5. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Valóban érdekes, de semmiképp nem mondanák rossznak. Szerintem jó, hogy ez már a harmadik animációs sorozat, de mindegyik kicsit másképp néz ki. Ezek csak rajzok, a lényeg majd a mozgásban lesz. 11 perccel korábban, Bence1997 írta: Az a vörös ruhás Első Rendi rohamosztagos bejövősnek tűnik nekem. BB-8 mögött egy droidot látok? A vörös ruhás alak nekem is felkeltette az érdeklődésem és BB-8 mögött tényleg mintha egy droid lenne. Egy pit droid utánzat. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. (szerkesztve) Amúgy megnézve jobban a képet néhány dolog így eszembe jutott: - Jim Rash ugye egy Flex nevű karaktert alakít, aki nem ember. Namármost a képen hátul látni egy furcsán kinéző idegent. Szerintem ő lesz Flex, és akkor Bobby a Poe -hoz hasonlító figura lehet. Vagy az alatta lévő fura hajú emberke, akiről sajna ilyen minőségű képen nem tudom megállapítani, hogy melyik nembe tartozik. - Az átalakított hajó nagyon babán néz ki. - Akkor itt is egy Rebels-szintű felállás lesz, mármint 3 fiú és 2 lány. Plusz még ott lesz a pit droid, akinek remélem jobb sorsa lesz, mint azoknak, akik a Bonta Eve Classicon részt vettek. - A kinézet nem rossz, egyáltalán nem az. Bár a rohamosztagosok kicsit furák - a fényviszonyok miatt - de szerintem ezzel nem lesz gond. Lassan bejelenthetnék, hogy ott lesz a sorozat az SDCC -n. A Solo miatt nagyon elmaradt a promózása a sorinak, kicsit furcsáltam is, hiszen legkésőbb 3 és fél hónap múlva adni fogják. Szerkesztve: 2018. Július 5. - Bence1997 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Szerintem kapunk trailert a Comic Conon Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Én is úgy gondolom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. 37 perccel korábban, Bence1997 írta: Poe -hoz hasonlító figura Az szerintem maga Poe. 35 perccel korábban, Yoda József írta: Szerintem kapunk trailert a Comic Conon Az mikor is lesz? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. (szerkesztve) 20 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az mikor is lesz? Július 19-22 között. 19. én lesz a TCW 10. évfordulós panelja. Tippre 2 hét múlva már tudunk dolgokat/előzetes is lesz a Resistance -ből, vagy 20 -án jön az Ellenállás fellépése. Szerkesztve: 2018. Július 5. - Bence1997 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. 58 perccel korábban, Bence1997 írta: - Akkor itt is egy Rebels-szintű felállás lesz, mármint 3 fiú és 2 lány. De azért remélem változtatnak a Rebelshez képest, mármint úgy értem, hogy remélem nem azt fogjuk látni, hogy egy kis csapat borsot tör a csúnya nagy Első Rend orra alá a kis akcióikkal, mert az nagyon copy-paste szagú lenne. Amúgy ez rajzolt animációs film lesz, mint a Force of Destiny vagy TCW és Rebels-es animációs? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. (szerkesztve) 9 perccel korábban, Darth Cupsy írta: De azért remélem változtatnak a Rebelshez képest, mármint úgy értem, hogy remélem nem azt fogjuk látni, hogy egy kis csapat borsot tör a csúnya nagy Első Rend orra alá a kis akcióikkal, mert az nagyon copy-paste szagú lenne. Erre én is kíváncsi vagyok. A sorozat úgy lett behíresztelve, hogy Kazuda kémkedni fog az Első Rend után, szóval ebből én azt következtetem ki, hogy az elején még nem lesz nagy odacsapás, csak később, amikor egyértelműsítik a fenyegetést, akkor kezdenek el óvintézkedéseket tenni - a Poe Dameron képregényben például (amit a Reyes topikba illesztettem képet a kódexeset például) az Ellenállás le akarta leplezni, hogy az Első Rend mit csinált az egyik bolygón, ahol a fontos nyersanyagok miatt rabszolgasorsba taszítottak egy bolygó lakosságát (vagy valami hasonló volt, most hirtelen nem emlékszem), ezért kamerára vették fel Poe -ék, csak hát a felvétel megsemmisült. Már csak azt kéne kideríteni, hogy konkrétan időrendben mikor játszódik a sorozat. Az Ellenállás elején fogunk még járni, vagy már bőven benne leszünk a hidegháborúban? 9 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Amúgy ez rajzolt animációs film lesz, mint a Force of Destiny vagy TCW és Rebels-es animációs? Állítólag 3d -s animáció, csak rajzolt kivitelben, ha jól vettem ki. Alapból úgy volt, hogy egy anime-inspirációs animációs sorozat. Azt azért hozzátenném, hogy kinézetileg olcsóbbnak tűnik, mint a Rebels. Na ez most vagy azért van, mert jövőre jön az élőszereplős + sok film lesz még, és arra költenek inkább, és az animációs vonal költséghatékonyabb stílust fog képviselni, vagy valami teljesen más van a háttérben, mert nem hiszem el, hogy egy kvázi 2D/3D keveréket fogunk kapni. Kinézetileg nem rossz, abszolúte nem, de látványilag költséghatékonyabb lehet a sorozat, még a Rebelsnél is, ami nekem furi. Szerkesztve: 2018. Július 5. - Bence1997 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: Azt azért hozzátenném, hogy kinézetileg olcsóbbnak tűnik, mint a Rebels. Na ez most vagy azért van, mert jövőre jön az élőszereplős + sok film lesz még, és arra költenek inkább, és az animációs vonal költséghatékonyabb stílust fog képviselni, vagy valami teljesen más van a háttérben Mondjuk az, hogy ez egy pocsék minőségű kép egy kivetített képrő, ami ráadásul lehet, hogy csupán egy koncepciórajz? De azért szép, hogy te erről már ilyeneket kezdtél el leszűrni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. (szerkesztve) 17 perccel korábban, Dzséjt írta: Mondjuk az, hogy ez egy pocsék minőségű kép egy kivetített képrő, ami ráadásul lehet, hogy csupán egy koncepciórajz? Az is lehet. De szerintem ez már a kész műből van. 17 perccel korábban, Dzséjt írta: De azért szép, hogy te erről már ilyeneket kezdtél el leszűrni. Azért szerintem egy anime-inspirációs sorozat - ha a fenti kép a sorozat látványvilágát prezentálja, és szerintem igen - elkészítése sokkal egyszerűbb és könnyebb, mint a Rebels vagy főleg a TCW. Ez abszolút nem rossz, de ugyanúgy a Rebels is költséghatékonyabb volt a TCW -nél, így úgy gondolom, hogy itt is hasonló lehet a helyzet. De az is lehet, hogy titokban készítenek egy új animációs sorozatot - amely a Rebels-TCW szintű animációs stílust fogja képviselni - így Filoniék egy kinézetileg egyszerűbb megoldást választhattak, amihez szerintem Filoni lévén volt is tapasztalatuk - ugye Avatar széria. Ezt én így gondolom, aztán ha meg nem így lesz, rám cáfolnak. Majd meglátjuk. Ja és meg lett erősítve, hogy a sorozat októberben fog érkezni. Szerkesztve: 2018. Július 5. - Bence1997 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. 41 perccel korábban, Bence1997 írta: szóval ebből én azt következtetem ki, hogy az elején még nem lesz nagy odacsapás Nem is akarok feltétlenül nagy odacsapást csak azt, hogy amikor majd nézem, ne azt érezzem, hogy a Rebelst látom áttextúrázva és más korba helyezve. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. (szerkesztve) 1 órával korábban, Bence1997 írta: Azért szerintem egy anime-inspirációs sorozat - ha a fenti kép a sorozat látványvilágát prezentálja, és szerintem igen - elkészítése sokkal egyszerűbb és könnyebb, mint a Rebels vagy főleg a TCW Nem feltétlen. Vannak animék, amelyek alapvetően 2D-sek, de elvétve van bennük 3D cgi. Az animerajongók körében az az általános vélekedés, hogyha egy jelenetben 3D cgi van, akkor ott bizony igénytelenek voltak a készítők, mert a könnyebb megvalósításhoz nyúltak. Ezért van rengeteg otaku kiakadva, ha cgi-t lát egy animében, mert a készítők lustaságát jelzi. Nem tudom ez mennyire van így, de ezek alapján egy 3D animated cgi sorozatot könnyebb elkészíteni, mint egy 2D-s rajzoltat. Mondjuk ez sok mindentől is függ. Én láttam már eszméletlenül gyönyörűen megrajzolt animét, ami tisztán 2D-s volt, és bátran állítom, hogy még a TCW-nél is minőségibb animáció volt, és nehezebb volt annál megcsinálni. De olyannyira szépen volt rajzolva, hogy már már mintha élő rajzokat néztem volna. Viszont láttam a másik végletre is példát, ami egyenesen borzasztó volt. A lényeg, hogy 2D-ből is ki lehet ugyanazt (vagy jobb) minőséget is hozni, mint a TCW, az egész csak pénz kérdése Szerkesztve: 2018. Július 5. - Yoda József Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. Hozzászólás ideje: 2018. Július 5. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Azért szerintem egy anime-inspirációs sorozat - ha a fenti kép a sorozat látványvilágát prezentálja, és szerintem igen - elkészítése sokkal egyszerűbb és könnyebb, mint a Rebels vagy főleg a TCW. Ha ez a rossz minőségű kép a sorozat teljes látványvilágát prezentálja, én megeszem a kalapomat. Merthogy baromi jól látszik a széleken, hogy úgy van odafestve. Legfeljebb egy poszterről van szó, semmi többről. Ezer százalék, hogy ez nem a sorozatból van. Ráadásul a feltételezés, hogy egy anime jellegű sorozat elkészítése egyszerűbb, még alapból teljesen hibás is, és akkor finoman fogalmaztam. Azért mert valami anime jellegű, még nem lesz egyszerű, se könnyebb, se olcsóbb. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: De az is lehet, hogy titokban készítenek egy új animációs sorozatot - amely a Rebels-TCW szintű animációs stílust fogja képviselni - így Filoniék egy kinézetileg egyszerűbb megoldást választhattak Na jó, azért fantazmagóriákat már ne kezdjünk el érvként bedobálni. Mert akkor én meg bedobom, hogy Filoniék lehet, hogy újraélesztik a TCW-t, és az egész Resistance csak ennek a megalapozása, mert aztán a főhősök a világok közötti világot használva visszautaznak a klónok háborújába, megölik Palpatine-t és ebből indul majd ki Johnson Star Wars trilógiája. Na? Cáfolj meg! Elméletgyártásoknál maradjunk meg inkább azoknál a tényeknél, amik biztosak, és nem mi találtuk ki. Sokkal egyszerűbb lesz beszélgetni is. Az meg már régen rossz lenne, ha egy új sorozat olcsóbb lenne, mint az az előtti. Mi az, visszafejlődés? Na neeeee... Ezt te sem gondolhattad komolyan. A TCW és Rebels között azért volt költségvetésbeli különbség az előbbi javára, mert azt Lucas is finanszírozta saját pénzből, ráadásul a hírek szerint jó mélyen a zsebébe nyúlva. De ez Lucasnak nem számított, megcsináltatta, amit akart, nem érdekelte, hogy veszteséges. A Disney ezzel szemben nem egy ember, aki szórja a pénzét, amire kedve tartja, hanem egy cég, így naná, hogy megtérülő sorozatot gyárt. Ugyanakkor nekik is kell igazodni olyan nem elhanyagolható tényezőkhöz, mint a közönség elvárása (akikből ugye a pénz jön), szóval nagyjából tökön szúrnák magukat, ha az előző sorozatnál bénábbat készítenének, akárcsak látványra. A Resistance látványa, ha csak nem egy újabb minisorozatról van szó, akkor nem lesz olcsóbb vagy egyszerűbb a Rebelsnél. Másabb lesz mindössze. Semmit sem tudunk még a képről sem, de te már titkos sorozatok meg élőszereplős sorozatok (mi köze a kettőnek egymáshoz?) miatti költséghatékonyságról beszélsz, meg a Rebelst alulmúló látványról. Nem érzed, hogy ez mennyire abszurd? Visszatérve az eredeti gondolatomhoz: nehogy már egy kivetített poszter vagy koncepciórajz rossz minőségű fotójából kezdjük el jó előre elítélni és megítélni az egész sorozat látványvilágát, mert ez masszív hülyeség! Tanuljunk már valamit a Rebels teaser traileréből, ami köszönő viszonyban sem volt a sorozattal. Az ilyen messzemenő következtetésekkel várjuk már meg legalább az első, a sorozatból vett éles képeket, vagy mondok egy nagyon meredeket: a trailert. Azt már nem mondom, hogy a sorozatot ítéljük meg, mert az talán már túlmegy minden határon. Szerkesztve: 2018. Július 6. - Dzséjt 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 6. Hozzászólás ideje: 2018. Július 6. Októberben jön a DisneyXD-n "Star Wars Resistance, Lucasfilm’s new animated series, will arrive in October on Disney XD. The series is resolutely turned to action and humour with the strong presence of BB-8." Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Július 6. Hozzászólás ideje: 2018. Július 6. Kíváncsian várom. Sokat én se szűrnék még le egy rossz minőségű képből, de szerintem nem lesz gond a látvánnyal. Az elmondottak alapján a képi világ eltér majd az előző két sorozattól, de ez nem feltétlen negatívum. Nyilván Filoniék is a minőségre törekednek, a tapasztalatuk pedig bőven megvan hozzá. Valahogy kétlem, hogy egy Forces of Destiny-szerű végeredményt kapunk. Egyébként a vörös rohamosztagos lehet, hogy Cardinal akar lenni? 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 6. Hozzászólás ideje: 2018. Július 6. A vörös ruhásról nekem is Cardinal jutott eszembe. Viszont ez felveti a kérdést: Az Ellenállás első évada konkrétan mikor fog játszódni? A Phasma regény jelenében játszódó fejezetei előtt, vagy utána? Ugyanis a Phasma regény végén Vi Moradi elviszi a sérült, haldokló Cardinalt, hogy kórházba vigye. És Cardinal olyan helyzetbe és állapotba került, ami alapján nehezen tudnám elképzelni, hogy visszatér az Első Rendbe. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Július 6. Hozzászólás ideje: 2018. Július 6. Legfeljebb 6 évvel játszódhat majd az Ep7 előtt, hiszen már létezik az Ellenállás, amit YU 28-ban alapított Leia. Poe nem sokkal az Ep7 eseményei előtt csatlakozott az Ellenálláshoz, így ha ő is szerepel a sorozatban, (mint Ellenálló), akkor leszűkülnek a lehetőségek. Bár az is benne van, hogy Poe az Új Köztársaság tengerészgyalogosaként kap szerepet, így lehetünk pár (1-6) évvel az Ep7 előtt. Cardinal kapcsán (már ha tényleg ő van a képen) mindig is hiányérzetem volt a Phasmában, Spoiler hiszen nem csak, hogy nyitott, de egyenesen folytatásért kiáltó szálat hagyott neki az író, holott én biztos voltam a halálában. Korábban úgy voltam vele, hogy egy folytatás regényből kiderül, mi történt vele és Sivékkel, de lehet, hogy egy átívelő szálként a sorozatban derül fény rá, mi lett a sorsa. Mert az életben hagyása arra utal, hogy vannak még tervek vele. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. A kép minősége dacára nem vette el a kedvemet, nagyon várom a trailert, ami simán lehet, hogy meg is hozza. Ahogy a korábbi sorozatok sem maradtak meg címük sugallta korlátokon belül, gyanítom ez sem fog, nagyon remélem, hogy érdekes kérdéseket és témákat is fog majd érinteni a sorozat. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Teljesen oké a kép, de még mindig nem látszik, hogy 2D vagy 3D lesz. De továbbra is az utóbbira tippelek. Érdekes lesz mozgásban látni. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Én emlékszem, hogy annak idején a Rebels-hez milyen borzasztó első teaser-t kaptunk. Úgyhogy, egy rossz minőségű képből én nem vonnék le messzemenő következtetést. Én továbbra is a 2D-ben reménykedem. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. 2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Én emlékszem, hogy annak idején a Rebels-hez milyen borzasztó első teaser-t kaptunk. Ne is mond! Majdnem kiszaladtam a világból annyira rosszul nézett ki. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. (szerkesztve) Na jöttem fiúk-lányok néhány infóval, amelyek között van jó is, van rossz is: - Christopher Sean fogja adni a hangját Kazuda Xiono -nak. A fickróról itt tudtok meg többet. - Kevin Kinner fogja komponálni a sorozat zenéit - mint tette azt a Rebelsnél és a TCW -nél is. - Sajnos a Resistance nem fog részt venni az idei SDCC -n! A legutolsó hírt nem tudom hova tenni. Állítólag a héten jöhet valami a soriból, de ezt ne vegyétek készpénznek. Szerkesztve: 2018. Július 9. - Bence1997 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Amennyiben a héten jön valami anyag róla akkor nem hiányzik az SDCC panel. Egy trailer azért most nagyot ütne. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. (szerkesztve) 35 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Amennyiben a héten jön valami anyag róla akkor nem hiányzik az SDCC panel. Egy trailer azért most nagyot ütne. Remélem tényleg jön a héten valami. Ha jön, akkor valóban semmi szükség Resistance panelre az SDCC -n, ott lesz amúgy is a CW 10. évfordulója. Előzetes nagyon kéne, hasonló a marketing szerintem, mint a Solo -é volt. Szerkesztve: 2018. Július 9. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Még nem hasonlítanám ahhoz. Messze van még október. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.