Ugrás a kommentre

Az Andor sorozat

Dei

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Magánvélemény, megnéztem újra. 

Spoileres tartalom megtekintése

Röviden összefoglalva nem üldöztek el a sorozattól, de nem is volt ez a 3 rész nekem egyszer nézősnél több eddig. Várom a folytatást, remélem abban több lesz az érdemi történés és nem mellékesen említett apró információmorzsákból kell kibogozni a történetet.

Szerkesztve: - gafz
Hozzászólás ideje:
  2022. 09. 25. - 15:01, Ody Mandrell írta:

@Dzséjt! Ugye a negyedik rész is van olyan jó, mint az eddigi három? :D

Teljes nézet  

A negyedik részben vannak az első olyan dolgok, amik egyáltalán nem tetszettek, de még ezekkel együtt is a negyedik rész az első négyesből a kedvencem. Szóval, szerinted? :D 

Hozzászólás ideje:

Nekem is eszméletlenül tetszik a sorozat. Mikor néztem furcsa rézés volt bennem. Tudtam hogy zseniális amit látok, de nem tudtam miért. Ugyanakkor éreztem hogy ez sw.

Nagyon jól érezteti a sorozat milyen az sw világában az alsó osztály tagjának lenni. Mintha a Star Wars "Ózdjában) járnánk. A totál reménytelen hogy innen valaha kijutok és teljesen kilátástalan a jövő, de mégis itt kell megrohadnom életem végéig érzet nagyon átjön az emberekből.

Amiért még imádom az a titokzatossága. Nem árulnak el semmit, minimálisan csepegtetik az infomorzsákat, múltról és jelenről és neked kell összerakni a képet.

A harmadik a kiszámíthatatlansága. Mint az EP8-nál. Teljesen más jelenet következett sokszor mint amit vártam.

Hozzászólás ideje:
  2022. 09. 27. - 11:42, csoli1138 írta:

Úristen. ennyire nem lehet súlyos a helyzet.. ;)

Teljes nézet  

A "Bakony" és az AK-k még az elviselhető kategória. Az előbbin a trailerek alapján azért javítani fognak, az utóbbi meg a világon talán 10 embert érdekel, és a másik kilenc úgysem ebben az országban él. :D 

Sőt igazából engem is csak a kecskék azok, amik mellbe vágtak első nézésre (az AK-kra már a trailer felkészített, a "Bakony" meg csak szimplán unalmas háttér volt), de mivel titeket már figyelmeztettelek, így számotokra lehet, hogy annyira nem lesz súlyos. :) 

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2022. 09. 27. - 12:20, Bomarr írta:

Tehát sima földi kecskék lesznek az egyik bolygón?

Ha igen akkor a kigyók után ez lesz a második földi állatfaj amely elkeveredett valahogy a messzi galaxisba :D

Teljes nézet  

Nem teljesen földi, van rajtuk plusz műszarv. :) Azon, amin néztem nagyon gagyi hatást nyújtott, olyan "Sci-Fi Chanell" hangulatot éreztem. Meg talán azért is éreztem erősnek a kontrasztot, mert van pár iszonyú látványos, starwars látvány is az epizódban.

(Enyhe, helyszínnel kapcsolatos spoiler a 4. részről)

2022. 09. 27. - 12:48, Bomarr írta:

3PO rohamdroidként pedig azt mondja hogy "halljatok meg jedi kutyák" :D Vajon hol látott 3PO kutyákat?

Teljes nézet  

Alapvetően a kutya, macska, patkány, anglna és így tovább, nem idegenek a Star Wars-tól. Ott a loth-cat a Lothalról (Rebels, The Mandalorian), a corelliai Fleek eels (Solo), a sibian houndok (Solo, Andor), a loth-rat, vagy éppen a loth-wolf, szóval a farkas faj is megtalálható a messzi-messzi galaxisban, ráadásul ez elég népszerű is, hiszen még egy klón is felvette a Wolffe nevet.

Szóval az, hogy 3PO kutyát említ, nem fura, gondolhat a Star Wars bármelyik kutya fajára, csak azt ne mondja, hogy szétkaplak, mint foxi a lábtörlőt vagy hűséges, mint egy bulldog. :) 

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.