Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Bence1997 írta:

"The great evil" = Palpi? :o

Az a bolygó Tatooine?

The Rise of Skywalker??? Na vajon kikre utalhat?

Amúgy döfi egy előzetes. Az a Kylo -s harcjelenet az egyik kedvencem. És a végén vajon mit néznek hőseink? Valami obszervatórium Palpinak?

Szerintem az a Halálcsillag roncsának egy része. Mondjuk abból még lehet obszervatórium. :D

Hozzászólás ideje:

Hát Palpatine visszatérése....:o:shocked: Nekem baromira tetszene. És így nem csorbulna az SW ultimate evil-ének a karaktere. A végén kiderül, hogy Snoke-ot is ő rángatta madzagon. :D A Legendákban amúgy volt ilyen, hogy Palpatine visszatért a "halála" után, klón-testekben. Persze lehet, hogy itt szimplán csak szellem/látomás lesz.

Ja, amúgy tényleg megint lihegéssel kezdődött az előzetes. :lol:

• Nagyon tetszik 1
  • Vicces 1
  • Tetszik 2
Hozzászólás ideje:

A legvégén az az első halálcsillag tányérja szerintem. Amúgy Palpi nem biztos, hogy visszatér a kacaj alapján, lehet csak minden a halála utáni tervnek megfelelően halad. :D De azzal, hogy belerakták a trailerbe... ááááááááá... látni kell!!! :D 

Hozzászólás ideje:

Pedig de örülnék neki ha visszatérne és képes lett volna legyőzni a halált ahogy arról beszélt annó, és esetleg Snoke csak egy klónja volt vagy hasonló... ááááá de kíváncsi vagyok.

És Billy milyen jól néz ki a trailerben, élőben azért kicsit meg volt rogyva.

Hozzászólás ideje:

Hmm... nem volt rossz trailer :D A műsor is rendben volt. Nem is biztos, hogy konkrét személyre utal a cím. Akár lehet az új generáció megnevezése a Jedi, Sith helyett, vagy ilyesmi... 

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Iqvi írta:

HA megállítjátok az előzetest 1.17-nél kivehető ahogy egy ROHAMOSZTAGO lő egy REN LOVAGRA.:o Mégis igazak az árulással kapcsolatos infók.:o

ÉN nem így látom. A rohamosztagos nem lő rá, mellette fut és előre céloz.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Iqvi írta:

@Darth Sky Hát az öreg tudott egy s mást a manipulálásról. Ki tudja, talán a Reneket is ő fordította Kylo ellen.

Nem lepne meg, ha kiderülne, hogy a mindig számító Palpatine arra az eshetőségre is alaposan felkészült, hogy esetleg meghal. 

Hozzászólás ideje:
Éppen most , kudar írta:

Rálő valakire a rohamosztagos aki az utolsó pillanatban megjelenik de én nem látom h ezek Ren lovagok lennének. Lehetnek sima lázadók is.

Visszanézve a rohamosztagosos tényleg nem egyértelmű, de akit Kylo leszúr az lehet egy Ren mert láttunk már Ren Lovagot és ha emlékeim nem csalnak az egyiknél volt valami balta szerű fegyver.

Hozzászólás ideje:

Palpatinenál mindig ott volt bennem egy kis hiányérzet, hogy a PT elképesztő machinátora, hogy nem észlelte Vader megingását Lukenál... jó persze elbízhatta magát, hogy majd át tudja állítani Luke-ot, de ha most kiderülne, hogy erre is fel volt készülve, mégis csak bírta az  tudást, amit Plagueis és le tudta győzni a halált, visszatért és a nagy bábjátékos megint dróton rángatott mindenkit (beleértve Snoke-ot, aki így tényleg nem is olyan fontos)... akkor én meghajolok előtte és átállok a sithekhez!!! :D

Hozzászólás ideje:

Hűűűűűű te jó ég ez mekkora volt!!!!! :O A végén Palpatine nevetésénél brutálisan kirázott a hideg. Már csomoszór megnéztem és mindig próbálok figyelni a szövegre a végén, de annyira lekötnek a képkockák, hogy képtelen vagyok észlelni :D Zseniális teaser, nem mutat sokat, de amit igen az mind elképesztően szuper, a végén azzal a nevetéssel pedig bebiztosították, hogy hónapokig legyen miről beszélni, engem legalábbis biztosan nem hagy nyugodni a filmig, hogy Palpatine visszahozását miként oldják meg, nem tudom elképzelni egyelőre a módját, de piszkosul örülök most neki :D

Hozzászólás ideje:

Lehet hogy csak magamnak akarom bemagyarázni... Ez a jelenet a zuhanó A-szárnyúval kb 1:30 körül látható. A jelenet épp hogy csak egy pillanat, de a mellette lévő hatalmas űrhajó részlete olyan mint egy régi köztársasági Venator osztályú csillagromboló:

57019413_291267561769064_365696500957918

Hozzászólás ideje:

Ki hányszor látta már az előzetest? :D

"Senki nem megy el végleg".... majd beadják Palpatine röhögését. :D Durva! És talán nem véletlen :P De örülnék, ha Palpatine kihatással lenne a IX és ezzel a Saga zárásának eseményeire.:o

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ep1 teaser: "Everi generation has a legend..."

Ep9 teaser: "Every generation has a legend"

Én mindjárt elbőgöm magamat a gyönyörtől!

És Luke, és mindig velünk lesznek, és ott van Leia, aztán senki sem tűnik el örökké, és kacarászik Palpatine, és ott az a Halálcsillag szuperlézerére gyanúsan emlékeztető roncs, és a nyitás... És az Tatooine? Totál Tatooine. Tuti, hogy Tatooine! És Kylo Rent gyilkol... És McDiarmid a színpadon! Miért hagyták itt abba? MIÉRT NINCS MÁR DECEMBER!?

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:

Szentséges ég! Nagyon felcsigázott ez az előzetes. Nem voltam maradéktalanul elégedett az előző két résszel (mármint a számozott részekre gondolok; az epVII-re meg az epVIII-re), de mégis baromira kíváncsi vagyok erre az utolsó részre. Ez után a trailer után meg főleg. 

A trailer mottója meg nagyon találó (Every generation has a legend.) 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.