Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Az első szavak alapján Luke is visszatér szellemként 1 1 Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Én egy ütős Palpi flashback-re fogadnék, nem arra hogy élteben visszatér, bár ki tudja... Válasz
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: "The great evil" = Palpi? Az a bolygó Tatooine? The Rise of Skywalker??? Na vajon kikre utalhat? Amúgy döfi egy előzetes. Az a Kylo -s harcjelenet az egyik kedvencem. És a végén vajon mit néznek hőseink? Valami obszervatórium Palpinak? Szerintem az a Halálcsillag roncsának egy része. Mondjuk abból még lehet obszervatórium. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. HA megállítjátok az előzetest 1.17-nél kivehető ahogy egy ROHAMOSZTAGO lő egy REN LOVAGRA. Mégis igazak az árulással kapcsolatos infók. 1 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hát Palpatine visszatérése.... Nekem baromira tetszene. És így nem csorbulna az SW ultimate evil-ének a karaktere. A végén kiderül, hogy Snoke-ot is ő rángatta madzagon. A Legendákban amúgy volt ilyen, hogy Palpatine visszatért a "halála" után, klón-testekben. Persze lehet, hogy itt szimplán csak szellem/látomás lesz. Ja, amúgy tényleg megint lihegéssel kezdődött az előzetes. 1 1 2 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Palpi lesz a fenyegetés a Beyond-ból. Az az Ismeretlen Régiókból! Ha Anakin is visszatér én eldobom az agyam! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. A legvégén az az első halálcsillag tányérja szerintem. Amúgy Palpi nem biztos, hogy visszatér a kacaj alapján, lehet csak minden a halála utáni tervnek megfelelően halad. De azzal, hogy belerakták a trailerbe... ááááááááá... látni kell!!! 3 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Pedig de örülnék neki ha visszatérne és képes lett volna legyőzni a halált ahogy arról beszélt annó, és esetleg Snoke csak egy klónja volt vagy hasonló... ááááá de kíváncsi vagyok. És Billy milyen jól néz ki a trailerben, élőben azért kicsit meg volt rogyva. 2 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Nem rossz 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Apropó a cím. Valaki megnyerte a tippelést? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hmm... nem volt rossz trailer A műsor is rendben volt. Nem is biztos, hogy konkrét személyre utal a cím. Akár lehet az új generáció megnevezése a Jedi, Sith helyett, vagy ilyesmi... Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. A Halálcsillag roncsa, Luke mondata, hogy "No one's ever really gone" és utána Palpatine nevetése... ez valami hátborzongató! Zseniálisan rakták össze!!! 2 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. @Darth Sky Hát az öreg tudott egy s mást a manipulálásról. Ki tudja, talán a Reneket is ő fordította Kylo ellen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 2 perccel korábban, Iqvi írta: HA megállítjátok az előzetest 1.17-nél kivehető ahogy egy ROHAMOSZTAGO lő egy REN LOVAGRA. Mégis igazak az árulással kapcsolatos infók. ÉN nem így látom. A rohamosztagos nem lő rá, mellette fut és előre céloz. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Lando jelenete az egyik legjobb a trailerben! Leia is nagyon jó, főleg a könnyezéssel és a we'll always be with you szöveggel! 2 Válasz
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. És micsoda visszautalás ez a 8. részre. Ott hangzik el, hogy senki nem tűnik el végleg. Vagy az a 7-ben van? Áhh, nem tudok gondolkodni, eldobtam az agyam és még keresem. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Éppen most , Iqvi írta: @Darth Sky Hát az öreg tudott egy s mást a manipulálásról. Ki tudja, talán a Reneket is ő fordította Kylo ellen. Nem lepne meg, ha kiderülne, hogy a mindig számító Palpatine arra az eshetőségre is alaposan felkészült, hogy esetleg meghal. 2 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Rálő valakire a rohamosztagos aki az utolsó pillanatban megjelenik de én nem látom h ezek Ren lovagok lennének. Lehetnek sima lázadók is. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Éppen most , kudar írta: Rálő valakire a rohamosztagos aki az utolsó pillanatban megjelenik de én nem látom h ezek Ren lovagok lennének. Lehetnek sima lázadók is. Visszanézve a rohamosztagosos tényleg nem egyértelmű, de akit Kylo leszúr az lehet egy Ren mert láttunk már Ren Lovagot és ha emlékeim nem csalnak az egyiknél volt valami balta szerű fegyver. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Skywalker felemelkedése vagy lázadása? Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Palpatinenál mindig ott volt bennem egy kis hiányérzet, hogy a PT elképesztő machinátora, hogy nem észlelte Vader megingását Lukenál... jó persze elbízhatta magát, hogy majd át tudja állítani Luke-ot, de ha most kiderülne, hogy erre is fel volt készülve, mégis csak bírta az tudást, amit Plagueis és le tudta győzni a halált, visszatért és a nagy bábjátékos megint dróton rángatott mindenkit (beleértve Snoke-ot, aki így tényleg nem is olyan fontos)... akkor én meghajolok előtte és átállok a sithekhez!!! 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Felemelkedése. Az elején azt hittem, hogy alig mutatnak meg valamit, aztán... Palpi!!! Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hűűűűűű te jó ég ez mekkora volt!!!!! :O A végén Palpatine nevetésénél brutálisan kirázott a hideg. Már csomoszór megnéztem és mindig próbálok figyelni a szövegre a végén, de annyira lekötnek a képkockák, hogy képtelen vagyok észlelni Zseniális teaser, nem mutat sokat, de amit igen az mind elképesztően szuper, a végén azzal a nevetéssel pedig bebiztosították, hogy hónapokig legyen miről beszélni, engem legalábbis biztosan nem hagy nyugodni a filmig, hogy Palpatine visszahozását miként oldják meg, nem tudom elképzelni egyelőre a módját, de piszkosul örülök most neki 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Lehet hogy csak magamnak akarom bemagyarázni... Ez a jelenet a zuhanó A-szárnyúval kb 1:30 körül látható. A jelenet épp hogy csak egy pillanat, de a mellette lévő hatalmas űrhajó részlete olyan mint egy régi köztársasági Venator osztályú csillagromboló: 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Kur....@ Jó cím! Skywalker felemelkedése. Tisztára Batman! 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Csak én gondolom úgy hogy az elején Rey nem megtámadni akarja Kylo hajóját hanem ráugrani és úgy fognak együtt támadni valakikre? 1 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Ki hányszor látta már az előzetest? "Senki nem megy el végleg".... majd beadják Palpatine röhögését. Durva! És talán nem véletlen De örülnék, ha Palpatine kihatással lenne a IX és ezzel a Saga zárásának eseményeire. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. (szerkesztve) Ep1 teaser: "Everi generation has a legend..." Ep9 teaser: "Every generation has a legend" Én mindjárt elbőgöm magamat a gyönyörtől! És Luke, és mindig velünk lesznek, és ott van Leia, aztán senki sem tűnik el örökké, és kacarászik Palpatine, és ott az a Halálcsillag szuperlézerére gyanúsan emlékeztető roncs, és a nyitás... És az Tatooine? Totál Tatooine. Tuti, hogy Tatooine! És Kylo Rent gyilkol... És McDiarmid a színpadon! Miért hagyták itt abba? MIÉRT NINCS MÁR DECEMBER!? Szerkesztve: 2019. Április 12. - Dzséjt 3 6 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Szentséges ég! Nagyon felcsigázott ez az előzetes. Nem voltam maradéktalanul elégedett az előző két résszel (mármint a számozott részekre gondolok; az epVII-re meg az epVIII-re), de mégis baromira kíváncsi vagyok erre az utolsó részre. Ez után a trailer után meg főleg. A trailer mottója meg nagyon találó (Every generation has a legend.) 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: luke19,
Az első teaser
Ajánlotta: Ody Mandrell
9 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.