Rog Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Üdv a fedélzeten! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Hitman Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Sziasztok! Köszi mindenkinek a szép fogadtatást! Ahogy csoli barátom írta, egyelőre olvasgatok (van mit). Ahogy nézem, igen jó és ütős csapat jött itt össze, megtisztelő hogy csatlakozhatom! 2 1 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Erő hozott a fórumon! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Üdv köztünk, Hitman! Örülök, hogy új taggal bővült a fórum. Ja, és jó az avatarod. Pont most olvasok Yodáról egy regényt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Helló, ifjú padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hitman Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. 1 órával ezelőtt, caseyjones írta: Üdv köztünk, Hitman! Örülök, hogy új taggal bővült a fórum. Ja, és jó az avatarod. Pont most olvasok Yodáról egy regényt. A regény érdekelne! Mi a címe? Kánon? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. (szerkesztve) 2019. 05. 03. - 18:16, Dzséjt írta: Nem volt szerencséje. Mestal viselkedését eddig toleráltuk, ezzel átlépte a határt, úgyhogy megváltunk tőle. 2019. 05. 03. - 18:28, Dzséjt írta: A kettő ugyanaz, de ha jól gondolom, téged az időtartalom érdekel: végleges. A múltkor láttam őt a fórum aktív felhasználóinak sorában. Ez pár nappal ezelőtt volt. Akkor most ki lett tiltva, vagy nem? Vagy hogy működik ez a tiltás? Tudja tagként olvasni a fórumot, de értékelést adni vagy hozzászólást írni nem tud? Szerk.: Most látom, hogy 45 perce még hozzászólást is írt. Akkor én most teljesen össze vagyok zavarodva. 2019. 05. 03. - 19:26, Donát írta: Dehogy is. Tavaly márciusban is produkálta magát, azóta le van nálam tiltva. 2019. 05. 03. - 21:38, Ody Mandrell írta: Moderátorként ezt nem teheted meg. Nem tilthatsz le senkit hisz akkor nem tudsz intézkedni. Ha ez sok neked mindenképpen jelezd mert akkor mást kell választani a tisztségre. Egyetlen Admin vagy moderátor se tilthat le senkit, hisz akkor nem tud rendet tartani. Hol van egyébként ilyen funkció, hogy "tiltás"? Én nem találom sehol. Szerkesztve: 2019. Október 24. - caseyjones Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. 5 perccel korábban, caseyjones írta: A múltkor láttam őt a fórum aktív felhasználóinak sorában. Ez pár nappal ezelőtt volt. Akkor most ki lett tiltva, vagy nem? Vagy hogy működik ez a tiltás? Tudja tagként olvasni a fórumot, de értékelést adni vagy hozzászólást írni nem tud? Szerk.: Most látom, hogy 45 perce még hozzászólást is írt. Akkor én most teljesen össze vagyok zavarodva. Szankciók mellett visszaengedtük. Minden hozzászólását egy adminnak vagy moderátornak kell jóváhagynia, ő semmit sem posztolhat azonnal, és amint újra átlépi a határt, azonnal repül. 9 perccel korábban, caseyjones írta: Hol van egyébként ilyen funkció, hogy "tiltás"? Én nem találom sehol. Felül kattints a nevedre, akkor lenyílik egy menü. Ott válaszd ezt: Letiltott felhasználók. Ekkor egy új oldalra visz, ott a "Felhasználó hozzáadása a tiltó listához" rublikába gépeld be a letiltani kívánt felhasználó nevét. Utána még kipipálhatod, hogy mit nem szeretnél látni tőle, aztán katt a "Felhasználó hozzáadása" gombra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. @miro Te a madridom.hu-s miro vagy? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
miro Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: @miro Te a madridom.hu-s miro vagy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. @miro lebuktál. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
miro Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @miro lebuktál. Kellett hozza ket hozzaszolas.. Azert az legalabb vagy 3 eve (?) volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. 1 perccel korábban, miro írta: Azert az legalabb vagy 3 eve (?) volt. Mármint micsoda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
miro Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mármint micsoda? Hogy en Madridomra irtam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Ja azt nem tudom, szerintem @Yoda József van ebben képben. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Én barcás vagyok, csak ritkán nézek fel a sötét oldalra, de rémlett onnan a neved 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. (szerkesztve) @miro Kicsit összeakadtunk a trailer topicban. tartom, hogy nincs értelme folytatni, de bánja tök, ide még írok egyet. azért nem vitázom tovább, mert úgy tűnik mi két különböző aspektusból vizsgáljuk a star warst. elmondom én hogyan vélekedem és miért vagyok itt: azért járok ide mert szeretem a star warst, egyben kezelem, le tudok menni gyermeki befogadó énem szintjére és el tudom hinni, ahogy régen, hogy egy következő rész csak feltáródik előttem. hogy ami abban van, az nem történhetett másként. az a star wars. ilyen és kész. a mese, a sztori, a kedvenc alternatív univerzumom. de vissza a valóságba. ezek filmek. és alkotóik szerintem még eddig nem rontották el. szerintem egybefüggő, szerethető és megelőlegezem a bizalmat, hogy a 9. rész sem lesz elrontva. szóval én azért vagyok itt mert olyan emberekkel beszélgethetek, akik így vélekednek, mint én, gyermeki szeretettel viszonyulnak a star warshoz, és ezért ha fikázóval, haterrel futok össze, úgyérzem, nem ezért jöttem fel. hírekért, ötletekért, következtetésekért, hozzám hasonló várakozó rajongókkal vágyom diskurálni. mi nem leszünk egy véleményen pajti, kiviláglott, és persze van hely a negativitásnak a fórumon, de én másért járok ide. szeretem a star warst. mindekit sajnálok akinek ez már múlt idő. élményekről maradtok le, tényleg kár. én élvezem tovább ezt a hobbit, életformát, mindenestül. (bocs minden mondatom kisbetűs, valami gáz van a telómmal..) Szerkesztve: 2019. Október 25. - csoli1138 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Szép gondolatok, csak Csoli....lemaradtak a nagy betűk a mondat elejéről. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. 1 minute ago, Ody Mandrell said: Szép gondolatok, csak Csoli....lemaradtak a nagy betűk a mondat elejéről. És én még azt hittem, ezen a fórumon nincsenek nyelvtannácik. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Önhibámon kívül van, lefagyott a shift, de annyira benne voltam az írásban, hogy nem akartam kilépni vagy valami. Adok a helyesírásra, amennyire tőlem telik.. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. (szerkesztve) 13 órával ezelőtt, caseyjones írta: És én még azt hittem, ezen a fórumon nincsenek nyelvtannácik. De vannak, csak többnyire nem szólnak Ha hiányoznak, akkor tarthatok előadást a -val, -vel toldalékolásról, mert hogy az nagy probléma ezen a fórumon (is) Szerkesztve: 2019. Október 26. - MissKarrde 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Üdv a fórumon @Profi Tankász. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Profi Tankász Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 10. 7 órával ezelőtt, Iqvi írta: Üdv a fórumon @Profi Tankász. Helló! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Érdekesség, hogy eddig ebben a hónapban 12 ember regisztrált tizenegy nap alatt. Ez csak a 2017-es november-decemberi aktivitáshoz mérhető. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Érdekesség, hogy eddig ebben a hónapban 12 ember regisztrált tizenegy nap alatt. Ez csak a 2017-es november-decemberi aktivitáshoz mérhető. This is Madness! 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Madness? THIS IS SWSAGA!!! ( Leonidas (300) után szabadon.) 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Regisztrált a 800-ik tag is, így idén már több mint száz új tagunk lett. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 4. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Regisztrált a 800-ik tag is, így idén már több mint száz új tagunk lett. Hoppá, kicsoda a szerencsés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 4. @csaba73 nevű felhasználónk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Üdv a fórumon @csaba73. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.