Sinistra Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. Megvolt, sok sikert a versenyhez 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. Tőlem is ment szavazat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 2 perccel korábban, Donát írta: Az a drága ember aki minden előzmény nélkül letiltott. de utálom az ilyeneket. Letiltott? Hol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 5 perccel korábban, Donát írta: Az a drága ember aki minden előzmény nélkül letiltott. de utálom az ilyeneket. Akkor nemcsak téged 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Letiltott? Hol? Fb. Hogy miért az rejtély mert derogalt neki válaszolni. Tök jó oldala volt amúgy, mondjuk posztonként 1-2 like meg 0 hozzászólás jellemezte. Emlékeim szerint semmi olyat nem írtam, ami indokolttá tette volna (kb ő az első aki bárhol is letiltott). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Akkor nemcsak téged ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Mindenképp fura. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 19 perccel korábban, Donát írta: ? Csak engem is letiltott még pár éve, ami azért fura, mert nem is rémlik hogy valaha kommenteltem volna posztjához Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 50 perccel korábban, Yoda József írta: Csak engem is letiltott még pár éve, ami azért fura, mert nem is rémlik hogy valaha kommenteltem volna posztjához Na szép... Biztos kis hópehely. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 40 perccel korábban, Donát írta: Na szép... Biztos kis hópehely. Engem egyébként a privát profiljával tiltott, az oldalát még mindig látom. Csak egyszer feltűnt, hogy valamelyik SW csoportban láttam, hogy más kommentelők beszélgetnek vele a kommentekben (megszólítják, stb), én meg sehol nem látom az övéit. És rá kerestem ekkor a profiljára, és nem dobta fel nekem a fb. Ebből gondolom, hogy egyszer valamikor letilthatott, de ötletem sincs miért. Nem rémlik semmilyen csörtém vele. Egyszer meg szó nélkül a Star Wars Mythbusters csoportból penderítettek ki, ott mondjuk volt csörtém az egyik adminnal a Kevin Feige film kapcsán, mert ki mertem javítani, hogy amúgy az a film be sincs hivatalosan jelentve, és teorizáltam, talán Taika filmjének lesz a producere. Erre leugatott, hogy hülyeségeket beszélek. és most vagy 5 évvel később Kennedy is mondta, hogy a Feige film sose létezett igazán, csak a sajtóban, tehát abban igazam volt, hogy nincs bejelentve Aztán pár héttel az eset után ki lettem rakva onnan. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 28 perccel korábban, Yoda József írta: Engem egyébként a privát profiljával tiltott, az oldalát még mindig látom. Én meg fordítva pedig semmilyen attrocitas nem volt. Na mindegy, így legalább már kevésbé érzem magam sz@rul a dolog miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. 9 órával ezelőtt, Yoda József írta: Star Wars Mythbusters Vele egyszer én is vitáztam valami baromságon, eléggé okoskodó a gyerek, de alapvetően jó az oldala. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. 52 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Vele egyszer én is vitáztam valami baromságon, eléggé okoskodó a gyerek, de alapvetően jó az oldala. Az egy fb csoport volt, nem oldal nem tudom a kettőnek van-e köze egymáshoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Az fb oldalára gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. 9 hours ago, Yoda József said: Az egy fb csoport volt, nem oldal nem tudom a kettőnek van-e köze egymáshoz. Van igen, de ezek nagyon gáz sztorik. Egyiknek sem kellett volna megtörténnie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Én a Corvin moziban ünneplem egy jó kis Új reménnyel. Ahogy végignéztem, csak rajtam van sequel trilogy poló. XD 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2023. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 5. 21 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Én a Corvin moziban ünneplem egy jó kis Új reménnyel. Ahogy végignéztem, csak rajtam van sequel trilogy poló. XD Nekem egy ideje megvolt tegnapra a színházjegyem, a TESB idején külföldön leszek, egyedül a Jedi-t tudom megnézni, arra megvan a jegy Úgyis az a kedvencem a háromból Jó lett volna, ha nem csak egyetlen időpontban vetítik őket. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 25. @Bence1997 gratulálok a tanácstagsághoz! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 25. 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 25. Gratulálok, @Bence1997! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 25. Köszönöm szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 25. Húzz bele, mindjárt itt a 20 ezer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 25. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. Gratu' Bence! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. Gratulálok @Bence1997! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 27. Gratula @Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 22. Már csak egy hét és itt lesz a negyedik Galaktikus Családi Nap, és azt szeretném kérdezni, hogy lesz-e megint valaki aki eljön a fórumról a rendezvényre? Tavaly @Yoda József-el találkoztunk, illetve SimonZ is ott volt, és idén is ott lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 22. Lehetséges, hogy ellátogatok oda. Megnéztem, hogy miként tudok eljutni a helyszínre, szerintem nem lesz akadálya. Persze biztosat nem mondok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.