Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Donát írta:

Az a drága ember aki minden előzmény nélkül letiltott. :lol: de utálom az ilyeneket. :sick:

Akkor nemcsak téged :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Letiltott? Hol? :o 

Fb. Hogy miért az rejtély mert derogalt neki válaszolni. Tök jó oldala volt amúgy, mondjuk posztonként 1-2 like meg 0 hozzászólás jellemezte. Emlékeim szerint semmi olyat nem írtam, ami indokolttá tette volna (kb ő az első aki bárhol is letiltott). 

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Donát írta:

?

Csak engem is letiltott még pár éve, ami azért fura, mert nem is rémlik hogy valaha kommenteltem volna posztjához

Hozzászólás ideje:
40 perccel korábban, Donát írta:

Na szép... Biztos kis hópehely.

Engem egyébként a privát profiljával tiltott, az oldalát még mindig látom. Csak egyszer feltűnt, hogy valamelyik SW csoportban láttam, hogy más kommentelők beszélgetnek vele a kommentekben (megszólítják, stb), én meg sehol nem látom az övéit. És rá kerestem ekkor a profiljára, és nem dobta fel nekem a fb. Ebből gondolom, hogy egyszer valamikor letilthatott, de ötletem sincs miért. Nem rémlik semmilyen csörtém vele.

Egyszer meg szó nélkül a Star Wars Mythbusters csoportból penderítettek ki, ott mondjuk volt csörtém az egyik adminnal a Kevin Feige film kapcsán, mert ki mertem javítani, hogy amúgy az a film be sincs hivatalosan jelentve, és teorizáltam, talán Taika filmjének lesz a producere. Erre leugatott, hogy hülyeségeket beszélek. :D és most vagy 5 évvel később Kennedy is mondta, hogy a Feige film sose létezett igazán, csak a sajtóban, tehát abban igazam volt, hogy nincs bejelentve :lol:

Aztán pár héttel az eset után ki lettem rakva onnan.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
28 perccel korábban, Yoda József írta:

Engem egyébként a privát profiljával tiltott, az oldalát még mindig látom.

Én meg fordítva pedig semmilyen attrocitas nem volt. Na mindegy, így legalább már kevésbé érzem magam sz@rul a dolog miatt. 

Hozzászólás ideje:
52 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Vele egyszer én is vitáztam valami baromságon, eléggé okoskodó a gyerek, de alapvetően jó az oldala. 

Az egy fb csoport volt, nem oldal :) nem tudom a kettőnek van-e köze egymáshoz.

Hozzászólás ideje:
9 hours ago, Yoda József said:

Az egy fb csoport volt, nem oldal :) nem tudom a kettőnek van-e köze egymáshoz.

Van igen, de ezek nagyon gáz sztorik. Egyiknek sem kellett volna megtörténnie.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
21 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Én a Corvin moziban ünneplem egy jó kis Új reménnyel. :D Ahogy végignéztem, csak rajtam van sequel trilogy poló. XD

Nekem egy ideje megvolt tegnapra a színházjegyem, a TESB idején külföldön leszek, egyedül a Jedi-t tudom megnézni, arra megvan a jegy :) Úgyis az a kedvencem a háromból :D Jó lett volna, ha nem csak egyetlen időpontban vetítik őket. 

• 3 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Már csak egy hét és itt lesz a negyedik Galaktikus Családi Nap, és azt szeretném kérdezni, hogy lesz-e megint valaki aki eljön a fórumról a rendezvényre? Tavaly @Yoda József-el találkoztunk, illetve SimonZ is ott volt, és idén is ott lesz. 

Hozzászólás ideje:

Lehetséges, hogy ellátogatok oda. Megnéztem, hogy miként tudok eljutni a helyszínre, szerintem nem lesz akadálya. Persze biztosat nem mondok. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.