Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Öreg vagyok én már ehhez a sok ugráláshoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 17. 7 órával ezelőtt, Dei írta: Beírtad a kódot amit az előrendeléshez kaptál? Nem tudok kódról. Az előrendelői e-mailt már nem tudom visszanézni. Magához a játékhoz nem kaptam semmit az ajándéktárgyon kívül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 17. 2 perccel korábban, Darth Sky írta: Nem tudok kódról. Az előrendelői e-mailt már nem tudom visszanézni. Magához a játékhoz nem kaptam semmit az ajándéktárgyon kívül. Nekem a számlával volt a kód összetűzve, lehet neked is úgy küldték. Elsőre én se vettem észre, és már majdnem telefonáltam a boltnak miatta. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 17. @Dei És tényleg! Köszi szépen, hálám üldözni fog! Még jó, hogy nem dobtam ki a számlát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 17. (szerkesztve) Igaz, hogy a játékban elég komoly utalás van arra, hogy Spoiler a Starkiller Base = Ilum? Ez a kép elvileg a játék fájlaiból lett kinyerve, és hát mit ne mondjak, nehéz nem észrevenni a hasonlóságot (a kép amúgy a játék megjelenése előtt látott napvilágot adathalászok által) Szerkesztve: 2019. November 17. - Yoda József 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Most kiváncsiságból elugrottam Ilumra mert elsőre különösebben nem néztem, hogy hogy néz ki kivülről és vazzz.... így néz ki (a kép egy reddites fórumról van): Innentől szerintem nem is kérdés hogy ez a Starkiller. Egyébként a felszinen látunk is egy nagy vájatot amit a Birordalom vágott a bolygóba de előre nem raktam össze a képet. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Ez kemény! Így már bennem sincs semmi kétség. Spoiler Eddig is gyanús volt, hogy mindkét bolygó pontosan ugyanabban a szektorban (G-7) van, pontosan ugyanakkora átmérővel (660 km) és ugyanolyan klímával bír. Minimális ellentmondás lehet, hogy az Ilumnak 2 holdja van, míg a Starkillernek egy se. De mivel egy bolygópusztítóról beszélünk, lehet, hogy a két hold volt a fegyver tesztje. Meredek, hogy a Jedik szent helye milliárdnyi teremtmény halálának hordozójává lett. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 17. 7 perccel korábban, Darth Sky írta: Ez kemény! Így már bennem sincs semmi kétség. Spoileres tartalom megtekintése Eddig is gyanús volt, hogy mindkét bolygó pontosan ugyanabban a szektorban (G-7) van, pontosan ugyanakkora átmérővel (660 km) és ugyanolyan klímával bír. Minimális ellentmondás lehet, hogy az Ilumnak 2 holdja van, míg a Starkillernek egy se. De mivel egy bolygópusztítóról beszélünk, lehet, hogy a két hold volt a fegyver tesztje. Meredek, hogy a Jedik szent helye milliárdnyi teremtmény halálának hordozójává lett. Spoiler Plusz ugye a Starkiller mozogni is tud, így a két holdat ott is hagyhatta a helyén akár. De amit írsz, hogy azok voltak a tesztek, logikusabb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 17. 42 perccel korábban, Darth Sky írta: Ez kemény! Így már bennem sincs semmi kétség. Spoiler elrejtése Eddig is gyanús volt, hogy mindkét bolygó pontosan ugyanabban a szektorban (G-7) van, pontosan ugyanakkora átmérővel (660 km) és ugyanolyan klímával bír. Minimális ellentmondás lehet, hogy az Ilumnak 2 holdja van, míg a Starkillernek egy se. De mivel egy bolygópusztítóról beszélünk, lehet, hogy a két hold volt a fegyver tesztje. Meredek, hogy a Jedik szent helye milliárdnyi teremtmény halálának hordozójává lett. Ahsoka könyvben is volt erre egy elég komoly utalás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Spoiler 7 órával ezelőtt, Bomarr írta: Egyébként a felszinen látunk is egy nagy vájatot amit a Birordalom vágott a bolygóba de előre nem raktam össze a képet. Gondolom a Birodalom "csak" a kyberek miatt furkálta össze, viszont így jó alap lehetett az Első Rendnek, mert kevesebb meló lehetett vele. Elsőre fel sem tűnt nekem sem 6 órával ezelőtt, Fulcrum írta: Ahsoka könyvben is volt erre egy elég komoly utalás. Erre nem emlékszem le tudnád írni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. A játék befejezve, platinum trófea a zsebben. Számomra az év játéka, illetve a kedvenc Star Wars játékom. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. 43 perccel korábban, Dei írta: A játék befejezve, platinum trófea a zsebben. Az mit jelent? Hogy mindent összeszedtél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. 44 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Az mit jelent? Hogy mindent összeszedtél? Igen, mindent felszedtem és minden bolygót 100%-ra felfedeztem. Meg vannak egyéb követelmények is, mint pl ölj meg egy ellenfelet csak rúgással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. 5 perccel korábban, Dei írta: Igen, mindent felszedtem és minden bolygót 100%-ra felfedeztem. Meg vannak egyéb követelmények is, mint pl ölj meg egy ellenfelet csak rúgással. Jah tudom, azok az achievmentek. GG!!! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Sky, a játék történései majd bekerülnek a kronológiádba? Vagy oda csak a filmek és könyvek kerülnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. 29 perccel korábban, Nute Gunray írta: Sky, a játék történései majd bekerülnek a kronológiádba? Vagy oda csak a filmek és könyvek kerülnek? Biztos be fognak kerülni, mivel a Battlefront II eseményei is benne vannak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. 14 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Spoileres tartalom megtekintése Gondolom a Birodalom "csak" a kyberek miatt furkálta össze, viszont így jó alap lehetett az Első Rendnek, mert kevesebb meló lehetett vele. Elsőre fel sem tűnt nekem sem Erre nem emlékszem le tudnád írni? Spoiler Amikor Ahsoka próbált magának fénykardot szerezni és elment az Ilumhoz is de az űrből látta hogy a Birodalom elkezdte bányászni/szétvágni a bolygót. Wookpedia leírás Ahsoka könyv hivatkozással: A year after the Gathering took place, the Galactic Empire was proclaimed. The Empire quickly began strip-mining Ilum, revealing magma bubbling from Ilum's core.[10] A massive mining ship, as well as two Imperial Star Destroyers, stood watch over the planet to gain its riches.[10] 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. 8 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Sky, a játék történései majd bekerülnek a kronológiádba? Vagy oda csak a filmek és könyvek kerülnek? Persze, be fognak kerülni az idővonalra a játék eseményei. Nyilván az idővonalhoz szabott, tömör formában. Bár betehetek majd egy hosszabb írást is a sztoriról (olyasmit, mint anno a BF 2-höz ), hogy azok is képben legyenek, akik nem játszanak. Ha már a történet, kíváncsi vagyok hogy kapunk-e regényadaptációt a Fallen Orderből (ahogy anno a TFU I-II-höz is készült), vagy egy független regényt a játék karaktereivel (mint a Battlefront II-nél). Már ha kapunk valamit. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Hú gyerekek, már kib*szottul pipa vagyok. A Zeffon vagyok, és elmondta az öreg, hogy Kashyyyk jön. De egyszerűen nem tudok visszajutni a hajóhoz. Bent vagyok egy rohadt nagy terembe és akármerre indulok, zsákutcába jutok. Van egy rohadt nagy ajtó, amit nem lehet kinyitni. Van bent 2 gömb, meg van egy teremőr ami őrzi az egyik kijáratot. Ha az egyik gömböt rárakom az egyik lyukra, akkor lejönnek ilyen lépcsők felül. Ha a másik gömböt rárakom egy másik cuccra, akkor az ajtó kinyílik és egy lift meg felmegy. És ennyi. Akármerre megyek, eljutok egy zsákutca terembe, vagy eljutok egy olyan helyre, ahol túl nagyot kéne ugrani és a szelek velem szembe fújnak nem pedig háttal nekem. Nem elég, hogy 12 órát toltam melóba, de hazajövök, és ez is szopat. Csak a történetet szeretném megismerni, de egyszerűen nem tudok továbbmenni. Most kb. úgy érzem, életem eddigi legsz*rabb játékával játszom. Ja, és Youtube-on se akarok rákeresni, mert akkor meg lelövik a spoilereket. Hát besz*rok komolyan. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. 12 perccel korábban, Darth Sky írta: Ha már a történet, kíváncsi vagyok hogy kapunk-e regényadaptációt a Fallen Orderből (ahogy anno a TFU I-II-höz is készült), vagy egy független regényt a játék karaktereivel (mint a Battlefront II-nél). Már ha kapunk valamit. Én ennek nagyon örülnék. A játékkal valszeg úgyse a közeljövőben fogok játszani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Bármilyen segítség jól jönne, mert most kábé úgy érzem, hogy kidobtam az ablakon 20.000 forintot... Szerk.: megtaláltam ezt a videót Atyaég, amit itt kell művelni ezekkel a golyókkal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Azon a liften kell felutaznod, amit az egyik gömb emel fel. Kilököd a foglalatból a gömböt és az lehozza a liftet, majd gyorsan ráugrasz. Mikor megy a lift felfele, akkor látni fogsz egy platformot amire rá tudsz ugrani. Ott balra fordulva látni fogsz egy sötétebb színű kapaszkodót, amire fel tudod húzni magad, és onnan egyenesen visszaérsz a nagy lifthez. Remélem ez segít, ha egyáltalán ugyan arra a teremre gondolunk, de szerintem ez lesz az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Én pont ezt a gömbös pályát láttam egy élő végigjátszásnál. Ott döntöttem el, nekem ez a játék sajnos nem fekszik, nem szeretem az ilyen stílusú game-eket. Viszont a sztori nagyon érdekes, úgyhogy Sky, ha van kedved egy nagyobb "felzárkóztató" írást rittyenteni, annak én nagyon fogok örülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Van fenn a youtubeon all cutscenes videó, ami szinte filmszerűen egybefűzi az egész játék intróit, ha esetleg valaki nem akarna "szenvedni" a játék megpróbáltatásaival. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Illetve érdemes a databank és a tactical guide bejegyzésekre is rákeresni, meg a karakterek közti párbeszédekre. Sokszor csak azért utaztam bolygók között, hogy lássam mit mondanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. 38 perccel korábban, Donát írta: Atyaég, amit itt kell művelni ezekkel a golyókkal... Az egy jó kis fejtörős rész volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Jajj ezt csak így itt hagyom. Ő volt nightsister Merrin 2 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. (szerkesztve) Jó volt végre látni egy Éjnővért nem stilizált változatban plán egy ilyet De ha már a színészeknél tartunk... az Eno Cordova-t játszó színész (Tony Amendola) nemcsak ebben a sci-fi univerzumban mester Szerkesztve: 2019. November 18. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Ha már a történet, kíváncsi vagyok hogy kapunk-e regényadaptációt a Fallen Orderből (ahogy anno a TFU I-II-höz is készült), vagy egy független regényt a játék karaktereivel (mint a Battlefront II-nél). Már ha kapunk valamit. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Én ennek nagyon örülnék. A játékkal valszeg úgyse a közeljövőben fogok játszani. Én is örülnék neki. Jöjjön csak, én megveszem. Amúgy 2. rész szvsz. lesz, márcsak a történet végett is, továbbá eléggé jó véleménnyel vannak róla az emberek, nem? És most egy kis kívánság: a karakterek megszólaltatói kvázi ugyanúgy néznek ki. De örülnék egy Jedi: Fallen Order filmnek, de jöhet folytatás is. Vagy élőszereplős sorozat. A brigád megvan hozzá. Szerkesztve: 2019. November 18. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.