Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Jó szórakozást mindenkinek! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 28 perccel korábban, Frenkie írta: Lassan indulunk. Izgulok. Jó szórakozást mindenkinek. Én is úton 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Én már itt vagyok az Alleeban 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Én is elfoglaltam a helyem. 4.-es terem 5-ös sor 12. szék. NyírPlaza. Nyíregyháza. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Én is elindulok. Jó szórakozást mindenkinek! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Akármi lesz is, SW történelem... nagyon várom! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Ez az év legjobb napja számomra. The Mandalorian 7., Rise of Kylo Ren #1, és mára hagytam az új Resistance epizódot is De most jön a főfogás! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Ha nem jön közbe semmi, akkor holnap nézem. A lécet levettem, kár volt Az utolsó Jedik után olyan magasra tenni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Na mégiscsak ráértem ma. Negyed órán belül kezdünk is. Felirattal nézem meg. Bízom az Erőben. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Ma 18:20kor nézem először meg. Holnap pedig 16:50kor ismétlés. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Na mégiscsak ráértem ma. Negyed órán belül kezdünk is. Felirattal nézem meg. Bízom az Erőben. 28 perccel korábban, luke19 írta: Ma 18:20kor nézem először meg. Holnap pedig 16:50kor ismétlés. Készüljetek fel mert nem is sejtitek mi vár rátok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Én is várom már a Vasárnapot! Kíváncsi vagyok már nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Készüljetek fel mert nem is sejtitek mi vár rátok! Bence szerintem igen amúgy olvassátok vissza a spoileres topik utolsó néhány oldalát 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Szombat dél! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 20. (szerkesztve) Mindig nagy élmény a fórumtagokkal együtt megnézni egy-egy jeles eseményt, és remélem ez a jövőben is tendencia lesz (SW tartalom, Dune (?) ,Avatar 2 (?) ) Szerdán is szuper volt veletek összefutni, kivel több kivel kevesebb eszmecserét folytatni, de remek alkalom volt, hogy szóban is kicsit beszélgessünk kedvenc univerzumunkról Még egyszer köszönöm Wilde-nak, hogy biztosított számomra mozijegyet, illetve a remek csapatnak, akikkel volt lehetőségem beszélgetni egy kicsit, meg haza felé is Remélem legközelebb mondjuk jövő év végén Dune premieren összefutunk Mert a következő SW kontent még évek múlva lesz csak... A közös fotó rólunk valahol elérhető lesz? Szerkesztve: 2019. December 20. - JakeSully 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 20. @JakeSully, küldtem privát üzenetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 20. A film meddig lesz műsoron? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Két hónapig biztos. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Szerintem egy hónap biztos, de még utána is lehet, ha van rá érdeklődés. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Akkor egy januári újranézésre van még lehetőségem right? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 20. 1 órával korábban, Iqvi írta: Akkor egy januári újranézésre van még lehetőségem right? Még egy szilveszterire is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 20. 6 perccel korábban, Bence1997 írta: Még egy szilveszterire is. Elutazunk Erdélybe szóval nem fog összejönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 20. 9 perccel korábban, Iqvi írta: Elutazunk Erdélybe szóval nem fog összejönni. Oh my... akkor semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Ma végre számomra is eljött a nagy nap! Este 20:20-kor a Camponában. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Csakhogy teljes legyen a kép, megnézem ma is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Én meg holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Én tegnap láttam újra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Osztályozás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 21 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Osztályozás? Még vacillálok két érték között. No meg a vélemény. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Jól van ráérsz csak ne egyest adj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.