Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 7. (szerkesztve) 2019. 11. 06. - 21:59, Ody Mandrell írta: Kellene majd egy IMAX is. Igen a két ünnep között. Megoldjuk. Pildi : könnyű volt Imaxbe szerezni? Mikorra vetted? Szerkesztve: 2019. November 7. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. 2019. 11. 07. - 22:44, Frenkie írta: Igen a két ünnep között. Megoldjuk. Pildi : könnyű volt Imaxbe szerezni? Mikorra vetted? Könnyű volt, sőt még most se nehéz, a teljesen közepe kivételével szerintem minden előadásra vannak még jó helyek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Egy hónap múlva 18-án már totál készek leszünk ilyenkor, úton a moziba. Bő egy hónap! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egy hónap múlva 18-án már totál készek leszünk ilyenkor, úton a moziba. Bő egy hónap! Pontosan egy hónap, bő 4 hét. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. 29 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egy hónap múlva 18-án már totál készek leszünk ilyenkor, úton a moziba. Bő egy hónap! Kb 3/4 hatkor ráérunk elindulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Igen, jó lesz előbb menni a szokásos találkozások miatt. Előtte is beszélgetni kell. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Igen, jó lesz előbb menni a szokásos találkozások miatt. Előtte is beszélgetni kell. Persze, azért kell kb fél nyolcra odaérni. Fél óra elég a beszélgetésre bőven. Az EP 7-8-nál is odamentün másfél órával hamarabb és borzalmasan lassan ment az idő mire bemehettünk a terembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Jól látom, hogy az Allee 19:00 a legelső vetítés? Én fogom látni elsőnek a fórumról a filmet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 28. (szerkesztve) Mi a 20.20-asra megyünk, szóval előbb végzel mint mi. Csoliék is 19 órás előadásra mennek. Szerkesztve: 2019. November 28. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Itt van végre a december még bő két hét... És ez a két hét hosszabbnak fog tűnni, mint az elmúlt másfél év 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Na én 19.-én megyek nézni a filmet Egerbe, az Agriában. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. 38 perccel korábban, Yoda József írta: Itt van végre a december még bő két hét... És ez a két hét hosszabbnak fog tűnni, mint az elmúlt másfél év Ugyan, eltelik az hamar. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Ezt már hallottam tavaly is! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. 4 órával ezelőtt, Iqvi írta: Na én 19.-én megyek nézni a filmet Egerbe, az Agriában. Oh... tényleg? És hány órásira? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. 52 perccel korábban, Kargarosz írta: Oh... tényleg? És hány órásira? Négy, osztálytárssal megyek, de úgyse ismersz fel, és fordítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gladosfreeman Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Debrecen, 12.21 4DX, 13:05 (Ha nem haverral mennék abból lehet hogy lenne 19. 2D is, de ha már haverral megyek akkor adjunk neki! ) 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. 6 órával ezelőtt, Iqvi írta: Négy, osztálytárssal megyek, de úgyse ismersz fel, és fordítva. Fordítva? Látom nagyon félsz tőlem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Engem most már ezerrel fűt az SW láz, mert kint szakad a hó és hideg van, igazi SW feeling! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Na nekem is megvan a jegy! December 22. Vasárnap 20:20-kor a Camponában. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 52 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Engem most már ezerrel fűt az SW láz, mert kint szakad a hó és hideg van, igazi SW feeling! 1 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Azok a karácsonyok még jobbak mikor sw-film is van. 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 3. 17 órával ezelőtt, Frenkie írta: Azok a karácsonyok még jobbak mikor sw-film is van. Ilyenkor már meg is van az ajándék a fa alá rögtön. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 3. (szerkesztve) Nálunk még csak most kezdték el árusítani a jegyeket. Szóval 18.-a este 8 óra. Bár még nem is láttam, de már 21.-re is megvan a jegyem Debrecenbe. Szerkesztve: 2019. December 3. - RacerX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 3. 44 perccel korábban, Wilde írta: Ilyenkor már meg is van az ajándék a fa alá rögtön. Már régóta az a véleményem, hogy egy ilyen és ehhez hasonló élmény a legszebb ajándék. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 3. 2 órával ezelőtt, Pildi írta: Már régóta az a véleményem, hogy egy ilyen és ehhez hasonló élmény a legszebb ajándék. Ráadásul ez így egy közösségi élmény is egyben. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 3. 2019. 11. 01. - 5:25, Darth Porg írta: Nem igazán fontos... de azt hittem nálunk lesz a legleg. Valószínűleg az indonézek látják először, mert náluk szerdán van a premiernap, és a szerdai premiernapos országok közül ők vannak a legkeletebbre. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Ma megkezdem a "bemelegítést" a Baljós Árnyakkal, aztán ahogy időm engedi aránytalan bontásokban a premierig megnézem az összes filmet 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 3. 8 órával ezelőtt, Wilde írta: Ilyenkor már meg is van az ajándék a fa alá rögtön. Ezerszer jobb hogy már decemberben vannak az sw premierek és nem májusban. Amúgy is ünnepi időszak van ilyenkor és egymást erősíti a karácsony és az sw. 1 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. (szerkesztve) Sziasztok! Ma én is megvettem a jegyet, December 18-án 20:30-kor kezdődik a vetítés. Ennek örömére ma megnézem, a TLJ-t, már úgyis majdnem 2 éve nem láttam, mondjuk a moziban 2-szer is, úgyhogy negatív élmény nem volt, de azóta árnyalódott. Szerkesztve: 2019. December 8. - Adrián 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hol nézed majd? A TLJ pedig jó lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.